Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hlasim se z budky, je clkm husto, mazar vsadil na docela solidni rakety , dostava druhym dnem FS, palky uz sou tak tezke a velke ze se jim podlamujou nozicky MM zase pro zmenu mensi nehorazne ulepene sisticky a dnes prvni den jen o vodicce a chlebicku , pistiky pomalu ale jiste hnednou ....
Den kvetu 59, MM si prvnim dnem pekne spinka ve tme na zachode , kvetinac jsem poradne prolil vodou a zitra nebo po zitri ho povesim za kuliska do pruvanu. Mazar se jeste opaluje a totalne nechapu strukturu tech palek !!!
Zdar sory ze az tak pozde ale neni moc casu, zatim nemam v planu nic vazit, ale dobra zprava (teda aspon pro me) je ze uz obe dve svine visi jinak dybych to mel porovnat nak tak od oka tak ti reknu ze mazar bude asi trosku plodnejsi. ;-)
Mendocino uz je skoro suchy, sklo asi par* nabusim ,samozrejme sem neodolal pokuseni nakeho toho maleho test samplu a popravde receno ucinky jsou devastujici ,
Mazara jsem zariznul v patek coz byl asi 64 den "kvjetu" a cekam, cekam, cekam az trosku seschne at ho muzu podrobit detailni analyze
jinak pridavam par fotek ze sklizne, dekuju vam vsem za K+.
ojejojejej po huleni je mi hej, teda jak kdy , no co dodat hulo sklizeno ... nemam mood to nak moc komentovat takze si skuste predstavit naky mozny rozumny komentar ve vasi tvorive strojovne. Inspirace VIz fota... jeste jednou diky vsem za K+ ;-)