Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2LordPepino:
Si myslim, ze pod 70W i vic. Samozrejme zalezi na modelu, konfiguraci pestirny, zrucnosti .... Co jsem si vsiml, tak v hline lidi dosahujou, a ted nevim, jestli mam rict bezne, 0.5g/W. U 70W to mozna bude horsi, kvuli mensimu mnozstvi svetla na watt. 10g se mi zda jako spodni hranice.
Drzim palce, djV.
no tak sem to skousel jeste parkrat a uz to svitilo trochu min ale matka na mne rvala ze co se zase vrtam v te elektrine ze se jim ztlumuje svetlo jako ja bych to trapil dal a le bojim se ze to buchne ......
Původní příspěvek od Mjr.BlasterX LordPepino: hoj musíš mít k tomu startér,tlumivku a objímku! kondenzátor není třeba! maji to všechno na www.janca.cz je to e-shop a mají tam všechno tak si to kup tam....
no teda musim rict ze u janci jsem si obednaval celi komplet 150w sodiku a prisla mi jen objimka kamos sni mel taky nejake problemy takze opradu radsi pokoumat !!!!
nevim muj prodejce je http://eshop.klecka.cz s sem snim spokojenej vozí jim to PPS a neměl sem jedinej problém. Zboží doručeno do 2-3 dnů
O Jance jsem se od lidí dočet bohužel něco úplně jinýho takže sem jejich služby nevyužil
no jasne, klecka je super, bral jsem hnojky, ale co se tyka elektro soucastek, je janca vyrazne levnejsi. Je to totiz obchod s elektro soucastkama, ne growshop.