Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
xerxes: dovol mi připomínku: tohle je téma pro VLASTNORUČNÍ výrobky growerů, a tam bych počítal i dýmky a krabičky, ať se ti to líbí nebo ne. Jistě, jsou tu témata na dýmky a krabičky, ale to na krabičky neni tak úplně rukodělný a dýmkový téma neni taky tak úplně rukodělný (to jedno to druhý jó)
takže bych to až tak moc neřešil - pokud je dýmka ručně vyrobená, dal bych jí sem a nebo do ručně vyrobených dýmek, stejně tak s krabičkou
2 Xerxes: Uznávám tě, mám relativně rád tvoje joky, ale to tvoje hraní si na MODa mě tu krapet nasralo. Ta krabička, fajka, cokoli - je to vlastnoruční výrobek growera a chtěl to sem dát, tak to tu je a hotovo... Tvoje chování smrdí arogancí a je to zbytečný. Každej kdo na G pravidelně chodí a čte tě zná a ví... Neútočim - jen konstatuju fakta...
Edit: koukám, nejsem jedinej komu to tu došlo...
Touha po změněném stavu vědomí je vrozená, normální potřeba, stejně jako hlad nebo sexuální puzení. Ale neříkám touha po změněném stavu vědomí pomocí chemické látky, drogy jsou pouze jedním ze způsobů jak tuto touhu uspokojit, existují i další...
sice moc nepoznam Xerxes-a(moc casto sem nechodim)....tiez mi prislo jeho spravanie ako trosku arogantne....tiez to neber ako navazanie sa do teba....len potvrdzujem predosly post(aby mu nebolo smutno )
peace
aha
tu bednu-truhlu chteli vyhodit lidi v baraku pri vseobecne udrzbe baraku,ktere jsem se i ja povinne ucastnil.Nicmene jsem se nemel pokouset to obrusovat,jde to tezko.Jeste zkusim ocelovy kartac do vrtacky a prdim na ni.Ale i tak fajna bedna,hodi se mi :-)
zatraceně, nevíte někdo kde by se daly sehnat průhledný trubky (třeba PVC, nebo akryl, nebo cokoliv, jenom průhlednýho - ne sklo). Nikde je nemůžu sehnat, v kutilskejch krámech maj jenom šedivý neprůhledný.