Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No rastlinka ma za sebou 4-ty tyden kvetu Jo ale zacina sa to co som si myslel ze nenastane ,VED tak mi treba ked sa hrabem do takychto experimentov s feminizovanymi seminky mrzi ma to, ale urcite sa nevzdam holka ma pred sebou este 4 az 5 tyzdnov , budem nadalej pre nu robit co sa len da. Aj ked to vypada beznadejne. Skusim aj tvoju radu ,,volvere".
Čest...kontrolní otázka:jakou hlínu používáš a jak velkej květináč tam máš?mě se zdá zbytečně malej.Já jenom jestli tam nesereš moc hnojiva na hrst hlíny...
jedu puze řezy a to ihned in. Zkus to prolejt vodou s ph neutrál. Pokud to je zavyněno špatnou výživou snad ti to pomuže, nechej ji pak pořádně proschnout a to tak až se ti začne hlína odlepovat suchem od stran květináče Je to všude tady zduraznované aby si to nechával řádně proschnout! pozoruješ změny v (za jak dlouho ti to vypije) ?? jak proschne ? jetly je to stejné jako (+-) před postižením dá se s tim myslim ještě něco dělat
PS.: mě se to stalo cca v pátým tejdnu na květu myslim že sem už pak moc nehnojil ,vím že sem pak dal 1/2 dávky hnojek
držim palce.
Spatnou vyzivou asi mozno nie s hnojkami som postupoval velmi opatrne, dokonca som hnojky striedal s cistou vodou Ph6,8 cize skoro Ph neutral, skusim tu tvoju radu iba z casti. Necham uplne preschnut korenovy obal a potom ju prelejem riadnym drejakom Ph6,3 a konska davka dusiku a ked to vypije na dalsi cyklus ju prelejem cistou vodou Ph6 . Co ty na to???
Po necelich 60 hodinach od aplikace drejaku rostlinka vysycha, Smutny KONEC v 6-tom tydnu kvetu, znizenie ph a pridanie podilu dusiku jej ublizilo uz uple