Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Bohužel budu muset odložit začátek pěstování ,dnes sem spálil oba větráčky.větráčky ale jedou,jenom snad na 50procent.nejspíš budu zítra muset objednat nový.Ale než dojdou budu muset zase jen čekat.Ale pak už to začne!!!!!
Jelikož se mě rozbily větráčky a jedou jen asi na 50procent výkonu tak test nedopadl jak měl.
po hodině svícení bylo uprostřed skříně 30stupnů.
Mjr.Blasterx:Tu teplotu přímo pod sodíkem sem nezkoušel,jelikož mě ty větráky pěkně zlomily a neměl jsem na to náladu zítra to zkusím znovu a pak se ozvu
Fotky:tak takhle bych si to pak představoval ,že to bude vypadat.
To JAHmaican: Feminizovaná nejsou,a chtěl bych se zeptat kdy bych teda měl např 4 samce a poznal bych to samozřejmě až v květu,jde pak v tom květu z těch samic udělat klony a zakořenit a pak je dát hned na květ???
Ingy: klony právě uděláš ještě předtím než ti ty rostliny začnou kvíst, to zn. tak do 14dni od přepnuti na 12/12- do tý doby mužeš řezat jaxe ti zlíbí....až uděláš s každyho seeds aspoň dva řezy, tak to pak můžeš přepnout, až poznáš samce a samičku, tak ty nařezaný samce můžeš vyhodit... pěstu zdar
92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature.
<---Každý může být sám sebou--->