Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ach jo, proč když (na jakýkoliv) tread i na jiném serveru dám dotaz, objeví se xx borců-husťáků co mi to patřičně vysvětlí. A proč když se stejně ptám v reálných lidí jsou na mně všichni přátelšťí a nedovolí si mi říct cokoliv urážlivého?
Asi to bude tím, že máte přes internet vetší ramena než máte ve skutečnosti.
Jasné, šupnu to tam a neřeším. Nejsem paranoik. Kámoš říkal že jeho kámoš cajt říkal, že si nechávají cajti sjíždět odběry a proto jsem to dával do velkých rodinných domů, hehe.
Grower jsem četl tak 2 járy zpět vše, ale bohužel, nemám na něj čas a ani hledat další T.
Takže konec OT, měj te se a hlavně nestresujte-nestihujte ! 3
To jsem jedinně rád, proto jsem se taky naplno zeptal ikdyž jsem tu za LAME, vím co jsem chtěl a ani jsem nemusel moc hledat ,)
Ale je tu druhotný efekt a to, že mne začíná lákat 600W bo jsem měl možnost udělat i 400W i 600W, výnos cca. stejný ale kvalitka jinde, stejné matky....
celkem nechápu jak vám mohou koštovat ty vzory ze 70W apod....
A nevadí že jsem OT?
Co taky říct k tématu že? Prostě já si umím dávat pozor (už to že sem )píšu z IP na které se střídají lidičky).
Myslím že zase tak uplně v klidu nemůže být grower nikdy.
Kámoš pyskoval na cajty tak ho odvedli na vyšetřovnu a zjistili že má u sebe filmovku venku tak dostal normál kopance na zemi do břicha prostě standartní postup....
Byla by to nadhera se tam mezi tou bonsaji prochazet ale kdo by nechtel? Noo jde vidět ze ty RAKUSACI jsou řizci, málo kdo si na tohle troufne, no ale moc se tam neohřáli. To je dobre............