Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » chytili pěstitele
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
chachar
Stálý Člen

Karma uživatele chachar - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

Ach jo, proč když (na jakýkoliv) tread i na jiném serveru dám dotaz, objeví se xx borců-husťáků co mi to patřičně vysvětlí. A proč když se stejně ptám v reálných lidí jsou na mně všichni přátelšťí a nedovolí si mi říct cokoliv urážlivého?
Asi to bude tím, že máte přes internet vetší ramena než máte ve skutečnosti.

Old Post 28-11-2006 v 10:30 AM
chachar je offline   Profil uživatele chachar   Find more posts by chachar   Foto galerie člena chachar   Click here to Send chachar a Private Message   Add chachar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chachar
Stálý Člen

Příspěvek č. 34

Jasné, šupnu to tam a neřeším. Nejsem paranoik. Kámoš říkal že jeho kámoš cajt říkal, že si nechávají cajti sjíždět odběry a proto jsem to dával do velkých rodinných domů, hehe.
Grower jsem četl tak 2 járy zpět vše, ale bohužel, nemám na něj čas a ani hledat další T.
Takže konec OT, měj te se a hlavně nestresujte-nestihujte ! 3

Old Post 28-11-2006 v 10:55 AM
chachar je offline   Profil uživatele chachar   Find more posts by chachar   Foto galerie člena chachar   Click here to Send chachar a Private Message   Add chachar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chachar
Stálý Člen

Příspěvek č. 35

To jsem jedinně rád, proto jsem se taky naplno zeptal ikdyž jsem tu za LAME, vím co jsem chtěl a ani jsem nemusel moc hledat ,)
Ale je tu druhotný efekt a to, že mne začíná lákat 600W bo jsem měl možnost udělat i 400W i 600W, výnos cca. stejný ale kvalitka jinde, stejné matky....

Old Post 28-11-2006 v 14:19 PM
chachar
Stálý Člen

Příspěvek č. 36

... taky jsem chutnal výplod z 1000W a jako, je to asi jako lampa vs venek takový rozdíl byl 400w vs 1000w

Old Post 28-11-2006 v 14:20 PM
chachar
Stálý Člen

Příspěvek č. 37

celkem nechápu jak vám mohou koštovat ty vzory ze 70W apod....
A nevadí že jsem OT?
Co taky říct k tématu že? Prostě já si umím dávat pozor (už to že sem )píšu z IP na které se střídají lidičky).
Myslím že zase tak uplně v klidu nemůže být grower nikdy.
Kámoš pyskoval na cajty tak ho odvedli na vyšetřovnu a zjistili že má u sebe filmovku venku tak dostal normál kopance na zemi do břicha prostě standartní postup....

Old Post 28-11-2006 v 14:23 PM
chachar
Stálý Člen

Příspěvek č. 38

to mne též napadlo, opuštěná tovární hala.... 38o

Old Post 28-11-2006 v 14:32 PM
virgill
Stálý Člen

Karma uživatele virgill - 47% PěstitelskáKarma uživatele virgill - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

chachar co takhle psat to do jedno prispevku kdyz reagujes sam na sebe.... no a to ptani se misto hledani tady taky neni moc popularni

Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead

Old Post 28-11-2006 v 15:09 PM
virgill je offline   Profil uživatele virgill   Find more posts by virgill   Foto galerie člena virgill   Click here to Send virgill a Private Message   Add virgill to your buddy list     Navštiv homepage uživatele virgill! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Anakonda
Stálý Člen

Karma uživatele Anakonda - 0% PěstitelskáKarma uživatele Anakonda - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

Jen se vykecejte sami chytry řeči a hovno s toho, kdybi nebyli
( D E A L E R I ) tak mnozi z vas byste ani nevedeli co s ganjou. Jen se priznejte

Old Post 28-11-2006 v 15:10 PM
Anakonda je offline   Profil uživatele Anakonda   Find more posts by Anakonda   Foto galerie člena Anakonda   Click here to Send Anakonda a Private Message   Add Anakonda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vojta Slivoň
Nový Člen

Karma uživatele Vojta Slivoň - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

toz tak je to smola no kdyz ti nekdo enem tak pride do bytu a sklidi za tebe! chudak typek

Old Post 28-11-2006 v 15:12 PM
Vojta Slivoň je offline   Profil uživatele Vojta Slivoň   Find more posts by Vojta Slivoň   Foto galerie člena Vojta Slivoň   Click here to Send Vojta Slivoň a Private Message   Add Vojta Slivoň to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Vojta Slivoň! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Anakonda
Stálý Člen

Karma uživatele Anakonda - 0% PěstitelskáKarma uživatele Anakonda - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

To jo To bych Asi zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz......:

Old Post 28-11-2006 v 15:15 PM
Anakonda je offline   Profil uživatele Anakonda   Find more posts by Anakonda   Foto galerie člena Anakonda   Click here to Send Anakonda a Private Message   Add Anakonda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Brise
Stálý Člen

Karma uživatele Brise - 62% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 43

citace:
Původní příspěvek od Krupieer
http://www.novinky.cz/zahranicni/ev...2658_a2u4r.html

Heh he dalsi takovi clanek.....50Kg tydne pekna blbost

Tak to neni blbost..ted to bylo v TV, tydne za to meli prej 8 mil. kc..Hodne husta hala,ale dlouho jim to nevydrzelo

Old Post 29-11-2006 v 19:07 PM
Brise je offline   Profil uživatele Brise   Find more posts by Brise   Foto galerie člena Brise   Click here to Send Brise a Private Message   Add Brise to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hodinář

Karma uživatele Hodinář - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

Prý na vývoz.Určitě zásobovali místní církev.Množství by tomu odpovídalo

souhlasíš-li, projev svůj nesouhlas

Old Post 30-11-2006 v 06:58 AM
Hodinář je offline   Profil uživatele Hodinář   Find more posts by Hodinář   Foto galerie člena Hodinář   Click here to Send Hodinář a Private Message   Add Hodinář to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Anakonda
Stálý Člen

Příspěvek č. 45

Byla by to nadhera se tam mezi tou bonsaji prochazet ale kdo by nechtel? Noo jde vidět ze ty RAKUSACI jsou řizci, málo kdo si na tohle troufne, no ale moc se tam neohřáli. To je dobre............

Old Post 30-11-2006 v 10:48 AM
silkar
Stálý Člen

Karma uživatele silkar - 70% PěstitelskáKarma uživatele silkar - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

tak z toho mam taky strach

Old Post 30-11-2006 v 22:33 PM
silkar je offline   Profil uživatele silkar   Find more posts by silkar   Foto galerie člena silkar   Click here to Send silkar a Private Message   Add silkar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
seba
Stálý Člen

Karma uživatele seba - 75% PěstitelskáKarma uživatele seba - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

Kámoš dostal za něco podobného zákaz vstupu do německa na 2 roky,nic víc. Chytli ho němci ale ho asi češi, ne ???

Old Post 01-12-2006 v 06:46 AM
seba je offline   Profil uživatele seba   Find more posts by seba   Foto galerie člena seba   Click here to Send seba a Private Message   Add seba to your buddy list     Navštiv homepage uživatele seba! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:43 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás