Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
svědomí, že moc hulím a měla bych omezit už dávno neřešim
poslední 2 roky hulim denně..ale ne zas úplně do sraček...to jenom s grázlama .
Jinak hulim až po práci a večer na spaní. Víkendy startuju s brkem a kávou v ruce
si tak nějak říkám, že mě to přejde samo...
Nezapomeň na to eso v rukávu!
A hlavně se z toho všeho neposrat.
Původní příspěvek od Janísek svědomí, že moc hulím a měla bych omezit už dávno neřešim
poslední 2 roky hulim denně..ale ne zas úplně do sraček...to jenom s grázlama .
Jinak hulim až po práci a večer na spaní. Víkendy startuju s brkem a kávou v ruce
si tak nějak říkám, že mě to přejde samo...
...RESPECT!!!
Touha po změněném stavu vědomí je vrozená, normální potřeba, stejně jako hlad nebo sexuální puzení. Ale neříkám touha po změněném stavu vědomí pomocí chemické látky, drogy jsou pouze jedním ze způsobů jak tuto touhu uspokojit, existují i další...
Ja si dal predsevzeti ze udelam pulrocni pauzu. Hulim uz 9 let a prijde mi ze konzumuju cim dal vetsi mnozstvi. Nejhorsi na tom je ze se tenhle rok celkem urodilo kamosum i mne, takze zatim ne a ne tu pauzu zacit. Zatim hulim kazdy den, to bude panecku tvrdej prechod
noo ja uz si rikal pred maturou (pred pul rokem), ze musim aspon na mesic vysadit, protoze pamet mam fakt v katastrofalnim stavu a celkove mam nejaky unaveny organismus z toho. nejhorsi je,ze uz mi to rika i mati, ze sem hodne mimo... o vikendu kdyz jsem doma tak palim cely den a pak to tak dopada. dojdu do kuchyne s hulizrafkou a cumim na stul - jeee mi mame ovoce? sak ho koupils ve sparu! aha no vlastne taky uz ty stavy nejsou to co byvaly (mozna krom Santa Marie)proto me taky dost jebe svedomi, ze zacinam fakt troskovatet....
jenze jak sem neprestal pred maturou, tak neprestanu asi nikdy - mozna pred zkouskovym, protoze skolu taky nedavam, misto prednasek se du radsi s nekym vypalit a zewlit.
navic kdyz je ted sklizen... 10 modelu na testovani, tak to nejde zkoncit mozna za par tydnu...
tak koukam ze nejsem jediny kdo si chce dat pauzicku ja to resim tak ze si z kazdeho modelu ktery ususim necham 5-10g "na kostovani" a zbytek dam v zavarovacce segre do uschovy. ona je svatecni hulic takze se mi to po ty pauze vrati. dobry je to taky rozkecat mezi kamose, protoze kdyz to nevydrzite pekne se ztrapnite. slusna zkouska vule
Člověk si pořád říká, že si dá pauzu, že už opravdu bude hulit jen o víkendech, že jen domotá tohohle špeka a pak měsíc klid, ale silně vyvinutá slabá vůle dokáže jednomu zmařit plány
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Zrovna včera jsem si dal přecevzetí, že nebudu hulit v pracovní dny. Poslední dobou totiž docházelo k situacím, kdy jsem hulil na mý poměry dost často - každej den. Když člověk pořád někoho potkává s kým by si zahulil a když má ještě k tomu navíc plnej sklep hulení, tak to jde hodně těžko nějak se omezovat. Nicméně akce typu dát hulení stranou, jak tady psal Ježíš, neplánuju. Měl bych to zvládnout i bez tohohle.
Hanyz - hehe ...vola prestat - obmedzit ide s kazdeho z nas...vplyvaju samozrejme aj ine faktory (ludia okolo nas, prostredie kde zijeme, praca, skola...) ked si chces zlepsit volu zacni sa venovat nejakej aktivite napr. nejakemu sportu...(moja skusenost)
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
...no neda mi to a prispeji jak na to .....kdo chce prestat hulit, alespon na cas , tak co nejrychleji v kratkem casovem useku vyhulit zasoby, jak sam tak se znamejma, proste pri jake-koliv volne chvilce, rano ,odpoledne , vecer, na spani . Po urcite dobe zjistite, ze stav ktery vam THC prinasi je tak stereotypni ,ze to vasi osobnost tristi na male kousky a samy prestanete.Hulte ve skole, v praci , spolecnosti,na ulici, temer vsude a ve velkym a verim ze vas to odradi a budete radi za strizlivy stav. A hlavne nejdulezitejsi je mit osobu opacneho pohlavi , ktera nehuli a pokud ano ,tak do toho jdete spolecne a budte si sobe oporou a dodavejte si odvahu. A verim ze to pujde. Nejdulezitejsi je nemit u sebe zasoby kuriva jinak je konec....a s tim sportem to funguje ,ale zalezi jakej sport si vyberes.Ono kdyz chodis do tymu kde polovina lidi huli, tak ti to moc nepomuze.
po tom co sem sklidil tak sem hulil kazdej den nedalo se to kdyz sem to huleni mel tak proc bych si nedal sklo kdyz pridu ze skoli sklo kdyz se du koukat na televizi sklo kdyz du spat..... pak se z toho stal stereotip tet sem to dal do sklenice a zakopal (uz sem mel jen par G)a nechybí me to
Co jednou začne, musí i skončit... snad to neskonci az spolecne se smrti, ale kdy to nevim... kolikrat sem bez huleni v klidku, ale dyz me zasypou naky problemy je to pro me dycky "vysvobozeni" ...a v hospode s ostatnima ganza tvori jakysi pouto ...postupem casu me ganja doprovazi pri dalsich aktivitach nez je chozeni do knajpy... na bongo si bez toho nezahraju, na hudbu poradne nezaparim atd... eh nezpusobuje tohle zavislost? ...do budoucna odbourat