Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nový řezi protože to nema cenu nebo má ale bude to dlouho trvat nez se to zpravi, ja bych sel do new rezu.
Kazdopadne si musis pohlidat vlhkost a teplotu, zezacatku to je asi nejdulezitejsi.
ja jsem zacal hnojit Plagronem (grow) do zalivky + Vermesfluid jako postrik hned po 7dnech na 18/6 a ted jsou 10 dnu na rustu. a jsou uuuplne v pohode krasne zelene...Plagron davkuju normal.. 4ml/L. rizky povyrostli o necelych 3cm,) tak si myslim ze to neni tim hnojivem.
jo hnojivo sem uz taky vyloucil, hl. sem ho tam dal jenom trochu..rekl bych ze to bylo urcite tim prelitim, ted uz nejakou dobu nezalejvam a je to o neco lepsi, a snad se daj i poradne do kupy..
budu chegovat...stejne bych ti podotknul par veci ze mas treba vic modelu v jednom kvetinaci.... si myslim ze to je absolutni blbost. a ten zahradnickej substrat bych tam vubec nedaval.(mel jsem s tim spatnou zkusenost) momentalne jedu substrat pro kaktusy + agro perlit a jsem maximalne spokojenej. psal si ze zalejvas cistou vodou...nechavas to odstat? teda jestli to je voda z kohoutku.
LW...newim co mas proti substratum....pkad je do pro domaci rostlinky tak je to dobry...dokonce i w sub pro wenkowni rst se da pestowat indorek.....ja osobne s nekolika znamyma uprednostnujeme substrat pro muskaty.....
A tady sou problémový kytičky, sou tam uz tyden a da se říct že ani o trošičku nevyrostli vubec se nechytli, akorad je to porad horší a horší....myslíte že by se ještě mohli vzpamatovat.?
sqott : proti substratum nic nemam ba naopak....jenom jsem mel spatnou zkusenost s tim zahradnnickym subs. v indooru. jinak jsem milovnik substratu,)
ANK : ja si myslim ze ti to zacalo zlotnout, kvuli tomu ze je mas ve velkych kvetinacich, ale v malym mnozstvi pudy...to zpusobuje ze hrany kvetinacu brani cerst. vzduchu aby proudilo na kyticky. ja bych ty spatny kyticky vytrhal. 1) budou vadit tem vetsim a zdravejsim (kytkam treba korenum). 2) stejne ti s tech malejch zezloutlych kyticek asi nic nevyroste, protoze je mas s tema vel.kytkama v jednom kvetinaci nebo ne?. a jak zname vetsi a silnejsi jedinci vzdy vyhraji. tot muj nazor. jinak ti preju hodne uspechu!
lowerider: no s těma květináčema máš nejspíš pravdu, že neměli čerstvý vzduch, ale tak zas všechny na tom byli stejně, a chytli se jenom 4
Zatim no nevim vytrhnout je jen tak nechci, zkusil sem je presadit ty menší do jinýho květináče už s hlínou skoro až po okraj, tak uvidime co to udělá..
taky mi pri tomto growu 3 holky odesli do vecnych lovist:-( napadlo me nekvalitni rezivo, ale mohlo to byt i tema kvetinacema jak psal lowerider. to me nenapadlo...
chybama se clovek uci, ze:-)
jinak to mas ANK pekne, ale 4 sou na 4kilo dost malo ne? spalis zbytecne moc proudu:-(