Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kdybych já si měl najít místečko tak parádně zašitý, jako je alfa( viz out 06), v tuhle dobu, tak nemám šanci ani náhodou.
Je to brutálně schovaný v takový malino-ostružino-kopřivový pláni , ty trnitý větve jsou hrozně hustý a dosahojou výšky někde i přes tři metry, takže je to absolutně neprostupný.
Ovšem my jsme si vysekali cestu ještě z jara, kdy to bylo vysoký max 1 metr a ted tam chodíme takovejma tunelama...
ale jakmile ten tunel nekdo najde tak už je to jasny..... ale vis jak, asi to mas osefnuty fakt dobre jinak bys tam nepestil ze yo
Já to místo jdu hledat za mesto. Mam uz vytipovanou lokalitu a je tzo tam fakt good jen si vybrat he
No ja mam pole v rakosi takze stou cestou bude taky problem nevim jak to mam vyresit protoze to staci ze slapnes na jeden ten rakos a uz je videt cesticka jedine tam dat ceduli nebojte se nic tam dal neni jenom velka jama tak pozor nešvim jak to udelam jeste kdyz tam budu nosit tu vodu jedine nakej plot udelat z toho rakosi ale moc prace zase nak to udelam no ale kdyz je tam rakosi tak by tam mohlo bejt trochu vody v zemi ne ? protoze jinak by to nerostlo uprostred
Zejtra je taky den presne tak me ale ta cesticka pekne stve bude to hrozne najadny vlezou tam naky deticky a budou si hrat na rytire a kytky mi pokosej mecem uz to vidim a nebo to naka cerna tlama ukradne doufam ze se tomu nic nestane a tobe taky ne
jako... říkám si že času na místo je ještě dost ...... AAALe čím dřív něco budu mít vyhlídlího, tím dřív se mi bude líp spát
ty yo na ty maly rytíře dám bacha jojo
JAHmaican, Kuči von se tam nikdo nemota jo ale kdyz by nekdo treba naky prckove uvidel cesticku do toho rakosi tak tam muzou vlizt zejo je to vicemene z dosahu lidi jedinej kdo je nejbliz tomu je kombajn s tim chlapkem vevnitr Je to daleko od civilizace ale kdyz vijdes ven z rakosi tak vidis baraky takze kdyby nekdo mel nakej lepsi dalekohled tak myslim ze by nas moh i videt ale tak vsude dneska je to risk stim se neda nic delat no ja si stejne jeste zasadim na zahrade kam to pujde ale stejne bych byl nastvanej kdyby me to nekdo nasel musime doufat ....
to jo v tyhle dobe je mazec jeste najit fleky pro Outdoor. V 21. stoleti ..... mazec
Nowé zprávy
po další návštěvě u mých kytiček....
....vím to, že ta kyti co sem si myslel že bude samec, je nakonec nadherna samice (kvete jako ostatni krasky).
Skoro žádná ještě netvoří palice(byl bych nerad)
fotky žádný bohužel nejsou... Příště dodám(snad)
Bella Ciao!
a jak tak na tom premejslim, do konce tydne zacnu uz hnojit Krystalonem Květ & plod.
týýý....yooo
to sem jeste neslysel ze na ganju je lepsi jahoda... Dík za radu zkusim to hned pristi rok pac už sem koupil dvojity baleni start/květ newa dík za radu