Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To mě samozřejmě nevytrhne, připravuju indoor a tam budu hnajit Wuxalem a OBM to je jasný a příště až to budu umět i ve skříni, tak se vybavím ještě lepšími přípravky, o to nejde. Ptal jsem se proto, že loni jsem udělal jedno pole příliš daleko, a dostal jsem se tam až na sklizeň, která byla tak mizerná, že nemělo smysl tam ani jezdit. Kdežto pole hnojená krystalonem start na růst a krystalonem květ a plod na kvetení, jsou na úrodu docela bohatá a kytky dosahujou až 2m výšky.
Tak to by mělo bejt v pohodě. Vychytej líp to světlo a budou z toho ještě dobrý brka, jo a popřemýšlej o těch pytlích na hlínu, velká kytka fakt potřebuje těch 10 l substrátu mýchnutýho s perlitem a ty je máš odhaduju tak ve 3 l, to by nedaslo víc jak 1 m na výšku.
Ony zesílej . Příští zaštipování skus techniku FIM, jestli se ti do toho ovšem chce, ať vidíme jesný účinek. Klasické zaštipování je tutovka, to jsi si už vyzkoušel