Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Bobkův 1st indoorek, pěstujte se mnou:)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Autor
Téma 
Hasacek
Nový Člen

Karma uživatele Hasacek - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

Lidičky semínka i řízky mají něco do sebe! Seminka mají rychlejší počáteční růst a jsou většinou bez chorob s vyšší odolností a řízky jsou uniformní generace od matky, ale můžete si s řízkem dotáhnout nemoc a škůdce, ale máte jistotu, že je to to co chcete a že to bude jen samice!

PS vyměním semena

Canecreek

Old Post 28-07-2006 v 11:35 AM
Hasacek je offline   Profil uživatele Hasacek   Find more posts by Hasacek   Foto galerie člena Hasacek   Click here to Send Hasacek a Private Message   Add Hasacek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
b779
Stálý Člen

Karma uživatele b779 - 93% PěstitelskáKarma uživatele b779 - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

...nebo horším případě hermáč!

Partizánská výroba ice-o-latoru-icebagu za 85KČ!

Old Post 28-07-2006 v 11:54 AM
b779 je offline   Profil uživatele b779   Find more posts by b779   Foto galerie člena b779   Click here to Send b779 a Private Message   Add b779 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vofce
Stálý Člen

Karma uživatele Vofce - 95% PěstitelskáKarma uživatele Vofce - 95% PěstitelskáKarma uživatele Vofce - 95% PěstitelskáKarma uživatele Vofce - 95% PěstitelskáKarma uživatele Vofce - 95% PěstitelskáKarma uživatele Vofce - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

Zdarecx bobku je pěkně ses rozjel došli penízky z brigádky coz? K+ že nejseš šetřílek

One love

250Watikz BIO...250w JackFlash,Nebula,Wobrna and hovní Bubler...VENEK06
...B cuzz hlína pokus o podrobný popis...Peace MAker, Ice a trochu Wdowky - BIO hydro - sklizeno - půlka zhulena zatim nej sklizeň ze včech...

...Red Diesel a White Widow 2016...

Old Post 28-07-2006 v 12:09 PM
Vofce je offline   Profil uživatele Vofce   Find more posts by Vofce   Foto galerie člena Vofce   Click here to Send Vofce a Private Message   Add Vofce to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 36

Nazdáár chlapy, nějak se to tu rozjelo

2: DJSantusVorisek:přijde mi složitý a nákladný je nechávat zakořenit, ovšem proti zakořeněnejm nic nemám, ale ty asi nikdo nevede
2: Ortaniel: Dík, nemohl sem nikde na groweru najít, jestli to někdo má, takže dík za radu, už se těšim až si to zhulim
2: Hasacek:máš recht a já navíc vidím v semínka jistotu a tradici a semínka vyměnim, jestli mi ovšem zbydou
2: Vofce: No jo kvůlí tý srandě sem teď musel jít ještě na brigádu A dík za první K+, kterou jsem dostal!!Máš to u mě kámo!

Jinak Shivu si přesadim a dám si jí do pokoje na stůl, jen tak pro okrasu a pořádnej grow už začnu s ak!. Jo ještě jsem zaplatil seeds přez internet banking a pěkně mě to nasralo, protože sem musel vysolit další dvě kila za platbu přes hranice, tak kurva sme v evropský unii nebo ne?

Dík a čuzs
Bobek

Naposledy upravil 28-07-2006 v 15:17 PM

Old Post 28-07-2006 v 13:42 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hasacek
Nový Člen

Příspěvek č. 37

Tak to máš svatou pravdu já mám svojí nejmilejší kytičku taky na stole a strám se o ní jako o moje dítě Semínka jsou stejně základní způsob rozmnožování!

Canecreek

Old Post 28-07-2006 v 19:01 PM
Hasacek je offline   Profil uživatele Hasacek   Find more posts by Hasacek   Foto galerie člena Hasacek   Click here to Send Hasacek a Private Message   Add Hasacek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Organika Prosím radu! Příspěvek č. 38

Přišly mi hnojky(B´cuzz A+B soil , PK 13-14) ale návod na flaškách byl pouze anglicky(bylo tam pouze dávkování). K tomu mi přišel leták od hnojiv Plagronu, což sem teda nepobral!!
Potřeboval bych poradit od lidí co mají s tímto zkušenosti, jak to míchat, jak často zalévat, kdy s čím začít a různé informace o těchto hnojivech, předem díky. Bobek

Naposledy upravil 31-07-2006 v 12:45 PM

Old Post 31-07-2006 v 12:38 PM
Vofce
Stálý Člen

Karma uživatele Vofce - 95% PěstitelskáKarma uživatele Vofce - 95% PěstitelskáKarma uživatele Vofce - 95% PěstitelskáKarma uživatele Vofce - 95% PěstitelskáKarma uživatele Vofce - 95% PěstitelskáKarma uživatele Vofce - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

Tudlencvak

TO je uplně normálka já si vod nich taky vobědnal b cuzz a došla 2 krát stejná složka asi hulej fakt moc

One love

...B cuzz hlína pokus o podrobný popis...Peace MAker, Ice a trochu Wdowky - BIO hydro - sklizeno - půlka zhulena zatim nej sklizeň ze včech...

Naposledy upravil Vofce 31-07-2006 v 13:10 PM

Old Post 31-07-2006 v 12:59 PM
Vofce je offline   Profil uživatele Vofce   Find more posts by Vofce   Foto galerie člena Vofce   Click here to Send Vofce a Private Message   Add Vofce to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Nápad Zpřehlednění Příspěvek č. 40

Tak sem trochu promáznul thrýd a červeně jsem označil věci, který jsou odlišný od původního setupu!! Kdyby se mě někdo chtěl zeptat, jak sem to měl minule tak ať mi písne PM, zvlášť pro nováčky je to dobrý, aby se poučili z mých chyb a jak sem je teď vyřešil!!

Další vývoj mýho growu: Tuning skříně proběhne během dvou dnů(fota samo budou ), seeds zatim nejsou, po tuningu skříně to tu na 14 zamrzne, protože jedu pryč, takže nasadim až 18.května(sere mě že to takhle vyšlo, ale kytky už rodičům radši nesvěřim-ne že bych jim nevěřil, ale kdyby nastal nějakej problém, tak by ho asi nevyřešili!)

Bobek

Naposledy upravil 31-07-2006 v 19:59 PM

Old Post 31-07-2006 v 19:37 PM
Vofce
Stálý Člen

Příspěvek č. 41

Na tý ceduli je to dole napsaný že dýž to tam míchneš tak máš ubrat základu tolik abys dosáhl EC x ... ja EC neměřim takže to dělám tak že hnojim jakoby vo tejden pozadu + to PK podle návoda na flaše

One love

Old Post 01-08-2006 v 12:23 PM
Hasacek
Nový Člen

Příspěvek č. 42

Hele chlapi myslíte si že tíhle chaozem v hnojení opravdu dosáhnete takového markatního rozdílu než kdyby jste hnojily KRISTALONem JAHODA 12-12-37-1 N-P-K-Mg! Přijde mi to tak že místo hnojiva které má všechny potřebné složky tam perete to samé ale musíte na to mít mrtě přípravků a hnojiv! Proč věci dělat jednoduše když to jde složitě

Canecreek

Old Post 01-08-2006 v 19:34 PM
Host
Host

Příspěvek č. 43

2 vofce: návody by aspoň kua mohli mít v češtině, je to jejich povinost, když to tu prodávaj sakra. edit: No tak sem si to trochu přelouskal a budu to dávkovat podle toho a PK přidám ve 4. týdnu květu a bude vystaráno a jestli se to kyti nebude líbit, tak si to s výrobcema b´cuzzu vyřídim Ale prosim napiš mi jestli mam pk míchat samostatně nebo to mam prdnout k tomu dvousložkovýmu, díkkkk!
2:hasacek: no jo, ale je to prostě chemka, kterou pak při kouření poznáš, nic se nevyrovná bio hnojkám!

edit: Příště jedu Plagron, maj aspoň návody v češtině, z kterejch poznám kdy co jak proč nač zač A maj hnojky krásně rozdělený na růst a na květ, takže není co řešit!

Naposledy upravil 01-08-2006 v 21:40 PM

Old Post 01-08-2006 v 21:31 PM
Hasacek
Nový Člen

Příspěvek č. 44

indi88: souhlasim s tebou chlape kristalon je BEST hnojivo! Konzultoval jsem to s jedním docenten na vysoké, který se zabývá 40let hnojením rostlin a ten mi potvrdil, že jedině kristalon a řekl mi ještě, že je to hnojivo, které má ideální poměr živin i jako roztok na pěstování v substrátech a hydroponii!!
BobekMarley: Čau chlape nemyslím si, že kristalon je taková chemie, jako to co používáš ty a spousta ostatních lidí! Nestalo se mi, že bych cítil hnojivo (kristalon jahoda) v modelu při kouření, ale ty umělé přípravky na výživu a speciální srá.. na chuť velikost a další úpravu palic a růstu kytek mi přijde jako hnus a proto nejsem zastánce skunku hnojeného tímhle!!

PS. Nej hnojivo jsou slepičince pěkně skvašený nebo pevný do květníku ve směsi s hovězím nebo králičím hnojem!

Peace Hasáček

Canecreek

Old Post 03-08-2006 v 12:24 PM
DJSantusVorisek
Stálý Člen

Karma uživatele DJSantusVorisek - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

2 hasacek : tak mi rekni meno toho profesora a vejsky kde uci ...

Old Post 03-08-2006 v 13:45 PM
DJSantusVorisek je offline   Profil uživatele DJSantusVorisek   Find more posts by DJSantusVorisek   Foto galerie člena DJSantusVorisek   Click here to Send DJSantusVorisek a Private Message   Add DJSantusVorisek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hasacek
Nový Člen

Příspěvek č. 46

Je to CZU tady v praze je to vedoucí katedry výživy rostlin a jmenuje se Václav Vaněk

Canecreek

Old Post 03-08-2006 v 18:21 PM
Hasacek
Nový Člen

Příspěvek č. 47

Já se nechci hádat mě to neba! Ale nevím v jaké formě by jsi chtěl kytkám dodávat třeba Dusík)

Canecreek

Old Post 05-08-2006 v 21:23 PM
Host
Host

Příspěvek č. 48

Tak se nehádejte chlapi!! Prostě kristalon není bio, ale má třeba nějaký prvky navíc no!!Ale není to prostě bio a kyti si tolik nechrochtaj, i když to možná není takový rozdíl!! Každý má něco do sebe, třeba ohledně peněz je kristalon levnější, ale někdo si prostě připlatí za kvalitku!! To je nestranej názor a už to tu prosím neřešte, páč ten thread má už 4 stránky a já zatim ani nezasadil

Zdárec bobek

Old Post 05-08-2006 v 21:28 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:53 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás