Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Abych pravdu řekl, moc jsem už nedoufal, jen skrytě ... tak jsem tam 3 dny nebyl, a´t se rozhodne ...no tak už tam jsou pěkné vrcholky, pálečky taky ra ší ...takže kurva jestli má někdo něco proti AK-48, případně pro ti Nirvaně, případně proti seminkům, tak má smůlu, protože tenhle model přežil největší prasečiny co snad jdou
Akorát to chce vyměnit polepové desky, je tam much jak kurev a to jsou 3 desky skoro komplet poseté .... co to je za šmejdy nemyté ?!!! Byc h je vyhladil!
No, tak je tam už nižší vlhkost, pálečky jsou tu a všude ...vypadá to vcelku nadějně ...nevím kolik tak toho pak může být, ale třeba dost ... a oprc asi nebude, neboť tam není ani jeden samec ...z 8 kytek ... tak nevím no
Jak už jsem říkal, ani jsem pomalu nedoufal (přesto měl obrovský víru v AK), že z toho něco bude ... Tak jsem tam dneska (za poslední 2 týdny tam chodím jen sporadicky) zašel, protože jsem nemohl spát (po noční) ...teď jsem došel ... hodinu jsem tam prostřihával polo-dobré listy, nějaké plesňáky a tak vůbec to vypadalo dosti na piču ... resp. vypadalo to v klidu, mrtě pálek, na nich spousty pestíků, osázené ...ale takové holé ... prostě jen pár pidi lístečků a taková korunka z pestíků ... snad víte ... takže nálada nic moc, ale když už tak už .... pak jsem s tím začal babrat i s těma pod lampou, i když tam kurefsky svítí do očí ... no a nestačil jsem čumět :-D
Takové ludry velké a pevné muhehe ... než jsem odcházel, tak jsem v dálce ještě spatřil jeden kvíteček, velikosti ředkvičky a prokvetlou až hanba ... ou ou ...AK-48 forever!
Takže už byly nějaké decentní zástřižky pro první košt .. . fotečky jsou, ale má je Bardy u sebe na kompu a nechce mi je poslat či co ! ... takže až to pošle, tak tu bude čuňačina jak cip, také makra, to bude vývar!
1. Celkový pohled na boxík
2. Taky celkový pohled na box
3. Jeden luxusní vrcholek ...
4. Zástřižek, usušený, zhulený ... ou jé
5. Taky zástřižek, taky zhulený :-)))
čau O.
Hele tak můj tip je,že asi 110g. nesklidíš,protože jaxou ty kytky vyskoý,tak sou dietní. jako jestli si je v kwětu přepnul na 10 dní na 24/0 taxe ani nediwim,že vypadaj takhle. kdyby jsi měl aspoň 600w. tak by z toho něco bylo,ale pod čtvrtkou neprosvítíš ani 30% tý kytky. dost mi neleze do hlavy,jak ti pod 250w. mohly vyrůst 1m. kytky po 20 dnech vegetace,kór,když si vysadil v kwětu dusík musel si mít lampu šíleně vysoko. ze začátku se mi zdálo,že máš plochu plnou silnejch hustě větvících se kytek.. ale asi ta nechtěná změna periody udělal swoje. Koukni třeba na quilpovi kytky,takhle se správně využívá prostor pro 250w.
Jsem zvědaw,jak to dojedeš..
Zdar dubág
Swět se zbláznil,držte se. Protože než si ty prachama zaslepený,zkorumpovaný sviňe,který okrádaj už tak dost zuboženou zemi uvědomí,že jejich nový vily a super moderní komplexy obchoďáku na jejichž místě rostla vegetce kyslík nevyrobí,tak bude pozdě...
Naposledy upravil Dub-Teaser 16-10-2006 v 09:48 AM
Tak už jsem to i usušil a z vážil a je toho +- 185g takže nějaký ten nárůst tam je )) ... a fotečka nakonec, všechno co zbylo .. .asi tak 10-15g už jsme zhulili