Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Megamazec! ze posilam kamosovi K+ pres tebe tak mu ju predej! Jinak je to velice podobne mojemu Orange budu,ale tohle je fakt mnohem hezci! Preju stejne a jeste lepsi uspechy
krásný zrzky,jen co je pravda !
musej asi koštovat,co?!
ještě si tam mohl dát něco pro srovnání,pod čim to kámoš měl?
že ho pozdravuju a gratuluju,zatim zduř!
2sick>dikezz predam akurat nevim jak se spanelsky rekne ze mu sick posila k+ (jasny ze vim)
2rastafan>bylo to pod 400W sylvania teplota vysoka zadnej odtah zadna folie proste jen povesil lampu nabilil prdnul tam pokojovej ventas a a jel dokonce ani ph neresil nez mu to zezloutlo pak zacal upravovat ph a dopadlo to vysostne zajimavost je ze daval polovicni hodnoty hnojiv ale neustale a funguje to sisy tvrdy a velky mno doufam ze takovouhle ji zvladnu taky
2fistekk>no taky se toho nejak nebojim kdyztak osmikam neco dole a necham to prazit jen na vrsky mam pocit ze to 4kg neprosviti metr dvacet
a 6kg uz ted tam mam 27.4 v nejteplejsim miste takze dojedu 4kg a 6kg az na zimu (mozna)..ono z tech rezu vypada ze i 4kg bude dostacujici mnozstvi na udrzeni neustale zhulenosti me osoby
caues a tady mame update z 5 dne kweteni dal jsem i nejake porovnavaci fotecky a velikostni merici fotky tak jukejte ja nemyslim ze to bude nejak mega velke
zdravim vsechny posilam update z 10.dne kveteni..momentalni problem mam ze teplota je od 30-32oC
musim dat do tydne do kupy penize na nejakou malou prenosnou klimatizaci je to tu drahy jak svina tak drzte palce bo mam tak maximalne 200eu..tak doufam ze neco podchytim
Cusek dethe mas moc mazec! Jen jak tak koukam na to mnozstvi vetraku, tak se divim, ze se ti jeste nezadrel elektromer, dyt se musi tocit jak blazen! Jakou mas celkovou spotrebu elektriny???
2fistekk>no od prepnuti tak zhruba o tu tretinu (zatim mi to jeste nikdy nez tretinu nenarostlo) velky jsou 50-60cm...priste nafotim s metrem co se tyce teploty tak teplomer mam umisten v nejteplejsim miste u vrsku i presto preferuju i v tomhle miste nakejch 27oC
2sick>na spotrebu ja kaslu je to my jediny hobby a nezajima me financni stranka preci nebudu setrit sam na sobe..ono kupovat to co zhulim by mne vyslo na vic..tak necht se hodiny protacej
zdravim ve spolek pridavam update z 15.dne kvetu
dneska jsem koupil prenosnou klimatizaci (diky non lamovi za pomoc a inspiraci )
jiz je instalovana tak juknete jak jsem to cele poresil vyhodil jsem pryc jeden ventilator ze 3 a snizil je jen na lehkej ofuk klimatizaci jsem nastavil na 24 stupnu v mistnosti a nepustil ji primo na kytky nevim jestli jim to neskodi jestli mate nekdo zkusenost jestli se muze foukat primo klimoska na ofuk kytek nebo ne budu vdecnej
no a tady par fotozz jak to cele vypada..
ty voe deth,musim uznat - máš to vychytaný !
já bych to nechal takhle jak to máš teď - větrák na ofuk nenásilně saje chladnej vzduch z tý klimošky, což se mi zdá nejlepší řešení.
tiše ti závidim,co ta teplota daří se jí udržet na kolik si nastavíš?
kytka vypadaj skvěle to se musí nechat,začíná to vypadat zajímavě - né,že by to předtím nebylo ale ty víš jak to myslim,ne?
jo a na kolik tě ta klimoška vyšla,jestli se můžu zeptat
zatim se měj,zduř a kuřřř !
2rastafan>klimoska stala 189 eur v jednom mega shopu se vsim pro kutily
co se tyce nastaveni tak jsem vypl jeden odtah snizil rychlosti u vetraku na ofuk zatesnil to cele a uzavrel a pri nastaveni klimosky na 24 stupnove teplo je pod lampou max.27.3 coz je v poho..nemel jsem vsak moc casu na test bo se mi v 8 vecer vypina lampa ..takze zejtra budu checkovat..nicmnene klimoska jede zatim na nejnizsi vykon (termostat je od 16-32 stupnu a mam 24 a nejnizsi vetrani coz je veget porad mam 8 stupnu rezervu a moznost pritvrdit o 2 rychlosti na vetrani myslim ze od ted mam po problemech s teplotou...
tak zatim a at to roste a smakuje
takže jestli tomu dobře rozumim,budeš se teď zaměřovat čím dál tim víc na kvalitu když pojedeš indoor celej rok co?
to budou vychytávky,zatim dost slušnej rozkvět :-)
no a ta klimoška funguje i jako odvlhčovač? nebo to máš čistě na regulaci teploty?
v pozdější fázi květu by se mohlo hodit..
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.