Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdar,
tak zajel po tydnu na zahradku a hodne se udalo.3 kytky corka.Obrovske stesti v nestesti bylo,ze byl zlodej hlupak a mozna v te tme nenasel vchod do foliaku,nebo ho spis nenapadlo tam kouknout.
Radeji jsem to z velke casti utnul,nechal jsem ale jeste 5 kytek.
Pak jsem se vydal na kontrolu mist v prirode.Jeden flek o dvou kytkach corka,to sem jako cumel,nejdriv nekolik kilasku po polnacce(na kole)uz asi 1500m pred mistem neni zadna cesticka(pesky), pak se musi brodit pres slunecnicove pole a pak takovy ten nepruchodny zeleny pruh z kopriv,ostruzin,trni,křaku.....
Dalsi misto o 6ti kytkach zatim v poho,necham poradne dozrat.
Jo a ta co si lehla zacinala chytat plisen,tak jsem ji taky vytrh.
Je toho slusna hromadka a jestli mi nekdo necorne co jsem nechal dozravat,bude jeste jedna takova.
Uz vzdy budu osazovat vice mistecek,takhle me ty corky ani netrapi.
report jak dopadly stromecky nekdy priste i s fotkama
he,prenest tuhle zelenou mrtvolu z kufru auta do bytu v panelaku uprostred betonove dzungle,nebyla zadna prdel protoze jsem pan opatrny:-)
Pouzil jsem velky cerny igelitovy pytel.Nechtel jsem to tam rvat pred barakem,tak jsem vzal psa do auta a vyjel jsem vencit za mesto.Povencil jsem,zahulil jsem a vydal jsem se to nasoukat do pytle.Slo to blbe,bylo to velke a najednu me vyrusila babka volajici sveho psika ,,ajdiku!,, ,,ajdiku...,,
Zatim co jsem se vrtal v kufru ,,ajdik,, se dostal docela blizko.Zhuleny jsem dostal stihu,ze ho muj pes sezere a do toho pytle jsem to nenarval tak aby to slo prenest a ujel jsem.
Drzice se hesla ,,pod svicnem je nejvic tma,, jsem zajel do teska (strezeneho kamerama) na nakup.Nakoupil jsem 4 tasky krmiva.Dve jsem dal do kufru a u toho hlavy mrtvol natlacil do pytle.Nakup jsem domu odnesl na 2x.
Ted uz je to vsechno v suchu a tme a susime,uff
jsem naivni kokot.V noci ze soboty na nedeli,nebo z nedele na pondeli mi vycorovali to co jsem nechal ve foliaku.
Jestli jsou nejaci lesni bohove,tak jim dekuju za to ze vedli me myslenky a ruce v tu sobotu co jsem predcasne sklizel :-)
Dvou kytek v rohu zahradky ve vysoke trave si nevsimli,nic uz nepokousim a skosil jsem je.
no tak jak tak jsem sklidil onu jednu hromadku.Byly z toho 4 litrove plechovky a dosusuju balkon.Outdoor nevazim.
Z corek si nic nedelam,naopak,tesim se na jaro a na novou vysadbu podle nove strategie.
Stromky jsem nestih vyfotit,opadalo listi a temer nejsou videt.Jsem zvedav jestli prezijou zimu.Pak budou mit vyhrano.
Kdyby nekoho zajimaly druhy,tak jsou to dub,vrba,jasan,olse a jeden co neznam :-)
Moc bych chtel kastan sety(to je ten co ma jedle kastany :-))
na jednom miste kradli zase olše,ja to mel vedle olsoveho lesika a nekdo z čety ilegalnich mordstromařů poznal konopi a sklidil.Tady vim o kterou partu jde,ale o konktretni osobe nevim.
Dalsi misto bylo vedle cesty,tak to jeden nasel.
Dalsi mista byly po zahradach,kde si toho samozvani pratele vsimli,tak co by me neokradli.
Vite,ze jsem rad za ten duvod je mit tak totalne v pazi?Dal jsem je na ignore list v praxi :-) nic vic,nic min