Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » výsadba stromů,keřů a kytek pro rok 2006
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 33

mi jde ten upload nejak pomalu a blbe

Old Post 15-08-2006 v 16:47 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 34

ta jedna se uplne vybulila do travy ale je ok

Old Post 23-09-2006 v 20:22 PM
Host
Host

Příspěvek č. 35

fota

Old Post 30-09-2006 v 18:03 PM
Host
Host

Příspěvek č. 36

zdar,
tak zajel po tydnu na zahradku a hodne se udalo.3 kytky corka.Obrovske stesti v nestesti bylo,ze byl zlodej hlupak a mozna v te tme nenasel vchod do foliaku,nebo ho spis nenapadlo tam kouknout.
Radeji jsem to z velke casti utnul,nechal jsem ale jeste 5 kytek.
Pak jsem se vydal na kontrolu mist v prirode.Jeden flek o dvou kytkach corka,to sem jako cumel,nejdriv nekolik kilasku po polnacce(na kole)uz asi 1500m pred mistem neni zadna cesticka(pesky), pak se musi brodit pres slunecnicove pole a pak takovy ten nepruchodny zeleny pruh z kopriv,ostruzin,trni,křaku.....
Dalsi misto o 6ti kytkach zatim v poho,necham poradne dozrat.
Jo a ta co si lehla zacinala chytat plisen,tak jsem ji taky vytrh.
Je toho slusna hromadka a jestli mi nekdo necorne co jsem nechal dozravat,bude jeste jedna takova.
Uz vzdy budu osazovat vice mistecek,takhle me ty corky ani netrapi.
report jak dopadly stromecky nekdy priste i s fotkama

Old Post 07-10-2006 v 19:22 PM
Host
Host

Příspěvek č. 37

he,prenest tuhle zelenou mrtvolu z kufru auta do bytu v panelaku uprostred betonove dzungle,nebyla zadna prdel protoze jsem pan opatrny:-)
Pouzil jsem velky cerny igelitovy pytel.Nechtel jsem to tam rvat pred barakem,tak jsem vzal psa do auta a vyjel jsem vencit za mesto.Povencil jsem,zahulil jsem a vydal jsem se to nasoukat do pytle.Slo to blbe,bylo to velke a najednu me vyrusila babka volajici sveho psika ,,ajdiku!,, ,,ajdiku...,,
Zatim co jsem se vrtal v kufru ,,ajdik,, se dostal docela blizko.Zhuleny jsem dostal stihu,ze ho muj pes sezere a do toho pytle jsem to nenarval tak aby to slo prenest a ujel jsem.
Drzice se hesla ,,pod svicnem je nejvic tma,, jsem zajel do teska (strezeneho kamerama) na nakup.Nakoupil jsem 4 tasky krmiva.Dve jsem dal do kufru a u toho hlavy mrtvol natlacil do pytle.Nakup jsem domu odnesl na 2x.
Ted uz je to vsechno v suchu a tme a susime,uff

Old Post 08-10-2006 v 16:42 PM
Host
Host

Příspěvek č. 38

jsem naivni kokot.V noci ze soboty na nedeli,nebo z nedele na pondeli mi vycorovali to co jsem nechal ve foliaku.
Jestli jsou nejaci lesni bohove,tak jim dekuju za to ze vedli me myslenky a ruce v tu sobotu co jsem predcasne sklizel :-)
Dvou kytek v rohu zahradky ve vysoke trave si nevsimli,nic uz nepokousim a skosil jsem je.

Old Post 09-10-2006 v 17:13 PM
Host
Host

Příspěvek č. 39

nakonec mi vybrali i ty nejvydatnejsi mista v prirode(druha a ctvrta fotka od spodu v pr.c.37 )-nechapu

Old Post 18-11-2006 v 10:37 AM
braniqo
Stálý Člen

Karma uživatele braniqo - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

mas to viac ako krute mas u mna k za tu smolu to sa nepatri

Old Post 20-11-2006 v 21:18 PM
braniqo je offline   Profil uživatele braniqo   Find more posts by braniqo   Foto galerie člena braniqo   Click here to Send braniqo a Private Message   Add braniqo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 41

no tak jak tak jsem sklidil onu jednu hromadku.Byly z toho 4 litrove plechovky a dosusuju balkon.Outdoor nevazim.
Z corek si nic nedelam,naopak,tesim se na jaro a na novou vysadbu podle nove strategie.

Stromky jsem nestih vyfotit,opadalo listi a temer nejsou videt.Jsem zvedav jestli prezijou zimu.Pak budou mit vyhrano.
Kdyby nekoho zajimaly druhy,tak jsou to dub,vrba,jasan,olse a jeden co neznam :-)
Moc bych chtel kastan sety(to je ten co ma jedle kastany :-))

Old Post 21-11-2006 v 16:22 PM
Dr.House
Stálý Člen

Karma uživatele Dr.House - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

TO SOU K*NDY TY ČÓRKY KDYBYCH JE CHYTNUL TAK BYCH JIM PAZOURY UŘEZAL A NECHAL BYCH JE TAK LEŽET V LESE :-(

Old Post 02-12-2006 v 10:30 AM
Dr.House je offline   Profil uživatele Dr.House   Find more posts by Dr.House   Foto galerie člena Dr.House   Click here to Send Dr.House a Private Message   Add Dr.House to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 43

to je to co pro me zbylo:-) vetsi cast sklidili dohromady 3 na sobe nezavisli pachatele,vsechny znam.Jeste ze jsou i bonzaci

Old Post 23-03-2007 v 19:49 PM
gona
grower hip hoper

Karma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

a jako prišli na tie miesta sledovali Ťa?

tiež ťa tak baví hekís, poď si s nami zabattlovať ,Duke Nuken time to grow

Old Post 24-03-2007 v 09:50 AM
gona je offline   Profil uživatele gona   Find more posts by gona   Foto galerie člena gona   Click here to Send gona a Private Message   Add gona to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 45

na jednom miste kradli zase olše,ja to mel vedle olsoveho lesika a nekdo z čety ilegalnich mordstromařů poznal konopi a sklidil.Tady vim o kterou partu jde,ale o konktretni osobe nevim.

Dalsi misto bylo vedle cesty,tak to jeden nasel.
Dalsi mista byly po zahradach,kde si toho samozvani pratele vsimli,tak co by me neokradli.
Vite,ze jsem rad za ten duvod je mit tak totalne v pazi?Dal jsem je na ignore list v praxi :-) nic vic,nic min

Old Post 24-03-2007 v 13:13 PM
pajloo
Stálý Člen

Karma uživatele pajloo - 73% PěstitelskáKarma uživatele pajloo - 73% PěstitelskáKarma uživatele pajloo - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

hmmmm tak to je smutne co sa ti stalo.mne kaydi rok ties nejaky jebkowia zoznu aspon polku (prinajmensiom).to uz aby som to sadil po jednej

Old Post 24-03-2007 v 16:11 PM
pajloo je offline   Profil uživatele pajloo   Find more posts by pajloo   Foto galerie člena pajloo   Click here to Send pajloo a Private Message   Add pajloo to your buddy list     Navštiv homepage uživatele pajloo! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 47

vsak jo,zmena strategie(jako v iraku) :-)

letost chcu vice mist,po 1-3 kusech

Old Post 24-03-2007 v 16:56 PM
Host
Host

Příspěvek č. 48

dneska by to slo :-)
vemu fotak a zrekapituluju loni vysazene stromecky

Old Post 12-04-2007 v 07:30 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:38 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás