Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
chci se teda ještě optat jestli to střihneš než přepneš?? (a jestli jo tak jestli FIM nebo Normal)
dik za odpověd
EDIT: á sakra blbě sem se vyjádřil, jasně že po přepnutí se to už střihnout nedá (ikdyž tady na G je určo někdo kdo to dělá)
prostě 2. pokus, chtěl sem zeptat jestli to ještě střihne nebo to rovnou přepne... doufam že sem nebudu psát další EDIT až si to přečtu
No,kytička to bude vitální,ale jestli to bude i kytička vražední to pochybuju.Každopádně de hlavně o pěstování,ne?Takže GOOD LUCK a ať si z toho aspoň jednou zahulíš)))
cau amigo mohol by su ju zmerat pred kvetom a potom v kvete ked prestane rast?len tak pre zaujimavost kolko to este vyleze...myslim ze je tu niekde thread o tom ktory model kolko este vyleze...
Marakush:ja vim že každy začina a že začátky jsou drsne ale lepe byto rostlo za oknem než pod tema tvojima usporkama ja jsem mnel za oknem mnohem hezči kytky!!! a navic máš to nejaky spaleny nebo neco tomu chybi!!!
Zahulíme uvidíme! a kdo nehulí tak neuvidi!! HULDA
s tím scrogem bych se inspiroval na nějakým theardu s podobnou vatáží. Je jich tu aji dost ... Kolik nakonec dáváš toho OBM? Na aktualizace sem zvědavej ale spíš mě zajímá kolik z toho nakonec vymáčkneš
zatím GL
Je perfektně vidět, že pořád zlepšuješ a vymakáváš. Ta sedmdesátka je jasně velké plus pro kytičku. Z pod ní už se dají sklízet vešné paličky. S tím jak pořád sháníš nové věci bych řekl, že do roka budeš pěstit minimálně pod 250w! Jinak ktomu, že jsi to nefimknul, ale obyčejně zastříh, řekl bych, že se nic neděje, já jsem za začátku taky jenom zastřihoval a dodneska si myslím, že je něco na tom mít dvě silné větve než pět slabších! Každopádně pěstu zdar a ať sklidíš!!!