Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
xerthon:jakou davku mám at zatim toho wuxalu abych je nespalil šlupky poletiu do zachodu taky bych tomu moc neveřil ješte dy mi to splesnivilo jinak kytky sou 12dnu pod sodikem tak nemysliš že mam počkat s hnojkama nebo sem mnel už dřive
Zahulíme uvidíme! a kdo nehulí tak neuvidi!! HULDA
xerthon:Tak ja zitra namicham hnojivo 1ml/l vody
to si myslim že už kytky pomalu budou zvladat..
tedkom delam už pomalu mřižku at to pak nemusim delat ale co ja vim třeba mi to ješte zdechne nikdy neviš.... jinak sem rad že mi tu pišeš a diky za radu HULDA
Zdravim grower...
Tak se mtady s novyma fotkama fotky sou s 13dne pod sodikem a vypadaji moc hezky dneska sem namichla a zalil prvnim hnojivem..
Původní příspěvek od hulitko258 zelda:tak sem udelal ten tvuj připravek s bananových šlupek ale nevim jestli to tam mám lit.Bojim se že mi to splesnivi...
Normálně to tím vždycky zalej, je to osvědčené, mi to nesplesnivělo nikdy...
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
ale no ták chlapci, když nemáte na hnojky z g-shopu, tak snad není problém si koupit za pár desítek korun hnojivo v nejbližším zahradnictví, např onen zmiňovaný wuxal.
hulitko- ty slupky fakt vylej, tudy cesta nevede
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.