Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja zmaknem ked hulim asi dva jointy.Viac uz nema zmysel lebo je to o nicom a len sa mi chce spat.Nechapem ako niekto moze skurit 10 jointov.Sak to uz ani nemoze bavit.
Já jsem nejvíc nandal 7 brků s kámošem - ve dvou. A to už jsem byl celkem vyřízenej. Dneska si dávám nejradši jen 1 výjimečně 2, protože jen to první brko je prostě nej. Ty další už jenom vypatlávaj a unavujou. Ale samozřejmě pokud je nějaká akce, tak to je něco úplně jinýho
------------------------------- Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
-------------------------------
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!
maximalne jsem dal neco kolem 15 jointu ale ten stav uz me fakt nebavil, prisel jsem si totiz jako zhypnotyzovana snehurka:-D
od te doby palim kolem 3-4 jointiku za den
A po tech par letech co hulim mam v hlave slusnyho mozkozrouta
Kdyz je den kdy hodne hulim, tak to je sice taky kvuli ty zhulenosti, je to sice dobrej stav, ale nejlepsi je chvile kdy hori joint... Nejlepsi proste je dat si treba 0.5g brko ve dwou a poradne si to vychutnat
jednou jsme byli s kamosem na chate..melo nas tam byt vic ale banan..jenom my dwa a same baby...tato chata se nachazela nekde v horach..rozhod sem se ze vyfaram kytaru a vecer si pekne zahrajem...jenze opak byl pravdou...uz kdyz jsem vysedli z vlaku kamos vytahl obrovskou fajfu s uz to jelo...po cestie sme se vyparili do lesa..a zacli se hrat...byla to parada ,zapad slunicka vsude lesy..nadhera...behem toho sme nesutale nabijeli a nez nam doslo ze nas asi holky budou hledat,ubehly tri hodiny...nejak sme to dosli k chate zavreli se na pude,jebli padacimi dvirky...a co 5 min sme nabili...total paralize...plazil sem se po zemi....))))
co si pamatuju tak přes 30 brček, byli sme celej den zavřeny v autě...vlastně dva, ale ty se ptáš jen na jeden...bylo to na perniku (já poprve a samo, že naposled
23
Naposledy upravil indicky-konopi 14-03-2006 v 19:58 PM
nikdy sem to nepocital, to nemelo cenu.... ale pamatuju si jak jsem jednou dostal docela velkej sak venkovniho modelu.....rikal sem kamosce ze dokud tohle nezhulime tak nejdem domu...a ona ze okej....(0bylo toho fakt dost, velkej sak plnej palic, nikdy bych nerek ze to zhulime)....dycky sme dali brko a jeli jinam... nakonec zbylo tak na dva speky, ale to bylo uz rano, odhadem to mohlo bejt tak 13 speku behem noci.......ale je fakt ze pak uz to nemelo cenu hulit, jen se udrzoval takovej ten vymastenej stav....zbytecna skoda dobryho paleni