majklovec
Stálý Člen

|
Tom: Rozhodně to jde napsat tak, aby to propagace drog nebyla, už jenom z toho důvodu, že nikdo z nás snad hulení proagovat nechce. Doležal to v Reflexu napsal moc zajímavě, použil paralelu s náckama (čti skinheads). Když si takovej nácek pustí doma sprchu a bude v ní hajlovat, tak nenaplňuje podstatu přestupku - není nebezpečný veřejnosti. Stejně tak já jakožto majitel skříně si sám pro sebe vypěstuju kytí a v případě, že od mně žádný hulčo nepujde ven ... nejsem společnosti nebezpečný. V tomto duchu je možno letáček napsat.
freeandunruly: O letáku, který by byl popisem toho, co nám ganja dává a bere, ... prostě objektivní popis ..., jsem také přemýšlel, ale pak mě nap\dla tahle myšlenka. Byla již zmiňovaným JXD ozkoušena a provedena, proto jsem ji sem napsal, abych se dozvěděl názory jiných.
Sám si nejsem jist, jestli to je nejlepší námět pro letáček, ale to se ještě domyslí.
Můj názor je takovej, že nechci legalizaci (možná později, jestli o ní někdo bude stát), chci dekriminalizaci.
Jde mi o to, že bych nerad někomu upíral možnost žít bez merihuany. Je jasný, že tu možnost má každej, ale kdyby byla tráva legální, víc lidí by ji kouřilo.
Jde mi spíš o to, že člověk který platí daně, stará se o rodinu, studuje ... a nic špatnýho nedělá, jenom kouří marihuanu by neměl být stíhán, nemělo by se na něj pohlížet skrzeva prsty jako na feťáka ---- DEKRIMINALIZACE.
 |
.: kalkulačka spotřeby :. .:kalkulačka výkonu :. .: Maroc # Afghan :.
............: šlukovka ze žárovky :...........
|