Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Po delší době nový fotky.
Kytky jsou zkoro w půlce květu. 21den a o proti minulej fotkám výrazně povirostli jo jo daří se jim
hnojim s každou zálivkou 2-3 týdně vše od AH základ+G/B stimulátor+enzimes+
Teplota den 26-28
noc 20-22
Vlhkost neměrí ale je mimimální podle mě tak 30-40%.
yavar-- já si nemislim že mám špatnej substrát. muškát+kokos+perlit+guano Ty květináče ale malí jsou to jako Jo jinak ty fotky cos viděl jsou asi 10 dní starý.
nový fotky mi nešli loadnout ale už je to o.k....koukni vejš.
strejdas jj asi to fakt bylo tim ph. srážim ho na cca. 5,6 několika kapkama citronu.
před tejdnem než sem odjel na služebku sem nasadil final solution a snížil o hodinu periodu 11d/13n
ted sem se vrátil a ... jako něco málo přirostlo spíš ale jen takoví ružky na vrškách palic. jinak cca. 58 den květu takže dám 3-4dny flushing a budu kosit. fotky připojim pozdějc nemám totiž foták.
konečně fotky několik málo dní před sklizní ( 61den květu )
final solution nasazenej minulí pondělí ještě snad tenhle týden ho nechám pak krátkej flush a budu kosit.
Teda budu kosit jen 6 kytek ty dvě další (dlouhý bílí chloupky) ještě nejsou dozrálí jde to vidět i na fotkách.
dostal jsem do ruky několik (asi 35) semínek WhiteW. jsou od frajéra kterej už pěstí pěknou dobu a jsou to jeho vlastní drobečci který si sám vyšlechtil
ale k věci. VYHLAŠUJI SOUTĚŽ ZLATÁ TREFA
- kdo uhodne gramáž suchýho modelu z těch 6 kytek.
- tomu pošlu 10 semínek již zmíněnýho modelu.