Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hele a to mas jako pokojovku nebo to mas na balkone ci na vokne???a jak to resis s tou vlhkosti(80%) mas jako doma v nakym mini parnicku nebo jak.nak sem z toho zmatenej
2 bonkwodny: No uz som si zvykol, ze ked xcem mat njeco zaujimave, musim si to aj riadne zacvakat dolezite je, aby to bola silna rastlina a dobre rastla. Luna klon este asi nemaju. Je to dalsi klon SD.
Taky jsem zkusil extrakt, potom listí...
Co se týče efektu, je celkem silný, ale pro mě nikoli příjemný. Ta euforie není tak velká, spíš si připadám jak hodrovej panák v pračce. A pokuď zrovna nejsem v bavlnce, všechno hryže a svědí.
Ako pozerám že tu zháňate semienka. V naších podmienkach šalvia nedokvitá a tým pádom semienka u nás nezoženiete. Dajú sa narobiť klony a tak. Stačí si dať do google-predam šalviu a vybehne vám veľa odkazov aj na slovensku aj v čechách. Ja som kupoval jeden rez za 33€.Tu Vám dám jeden link na stránku o šalvii je super a možno tu už aj je. A áno tak to zmažem http://salvej-divotvorna.info/www/salvej_divotvorna.php
Ahoj
můj pocit když jsem poprvý natáhnul až do hlouby plic čistý 20x extrakt se rovnal tak alence v říši divů
viděl jsem duhu,čáry co mě táhly do stran a podobný sračky. ale jenom asi 10 minut pak konec.I když kdyby to bylo dýl tak by mi asi houklo