Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Šalvěj, co umí dělat divy! :) - Growing
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Jaký vztak máte k Šalvěji
Jo, znám ji, používám ji / pěstuji ji
Znám ji, párkrát jsem ji zkoušel
Znám ji, ale ještě jsem ji nezkoušel
Ne, neznám ji a nikdy jsem ji nezkoušel
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
bonkwodny
Stálý Člen

Karma uživatele bonkwodny - 36% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

2polux
tak to je celkom zaujimave ale niekto nechce investovat 400sk ale oproti tomu odrezku je to ovela lepsia ponuka a ten luna klon ma ake vyhody?

Old Post 15-07-2006 v 19:32 PM
bonkwodny je offline   Profil uživatele bonkwodny   Find more posts by bonkwodny   Foto galerie člena bonkwodny   Click here to Send bonkwodny a Private Message   Add bonkwodny to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Flí
Stálý Člen

Karma uživatele Flí - 71% PěstitelskáKarma uživatele Flí - 71% PěstitelskáKarma uživatele Flí - 71% PěstitelskáKarma uživatele Flí - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

hele a to mas jako pokojovku nebo to mas na balkone ci na vokne???a jak to resis s tou vlhkosti(80%) mas jako doma v nakym mini parnicku nebo jak.nak sem z toho zmatenej

Old Post 15-07-2006 v 23:07 PM
Flí je offline   Profil uživatele Flí   Find more posts by Flí   Foto galerie člena Flí   Click here to Send Flí a Private Message   Add Flí to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
polux
Stálý Člen

Karma uživatele polux - 30% PěstitelskáKarma uživatele polux - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

2 bonkwodny: No uz som si zvykol, ze ked xcem mat njeco zaujimave, musim si to aj riadne zacvakat dolezite je, aby to bola silna rastlina a dobre rastla. Luna klon este asi nemaju. Je to dalsi klon SD.

Old Post 16-07-2006 v 16:00 PM
polux je offline   Profil uživatele polux   Find more posts by polux   Foto galerie člena polux   Click here to Send polux a Private Message   Add polux to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
storm1249
Stálý Člen

Karma uživatele storm1249 - 95% PěstitelskáKarma uživatele storm1249 - 95% PěstitelskáKarma uživatele storm1249 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

já šel poprvý do extraktu 20X a to byl docela nářez

Old Post 02-08-2009 v 12:36 PM
storm1249 je offline   Profil uživatele storm1249   Find more posts by storm1249   Foto galerie člena storm1249   Click here to Send storm1249 a Private Message   Add storm1249 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Gero
Nový Člen

Karma uživatele Gero - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

Taky jsem zkusil extrakt, potom listí...
Co se týče efektu, je celkem silný, ale pro mě nikoli příjemný. Ta euforie není tak velká, spíš si připadám jak hodrovej panák v pračce. A pokuď zrovna nejsem v bavlnce, všechno hryže a svědí.

Zatím nic

Old Post 03-08-2009 v 00:24 AM
Gero je offline   Profil uživatele Gero   Find more posts by Gero   Foto galerie člena Gero   Click here to Send Gero a Private Message   Add Gero to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Gero! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kofein76
Stálý Člen

Karma uživatele kofein76 - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

Ako pozerám že tu zháňate semienka. V naších podmienkach šalvia nedokvitá a tým pádom semienka u nás nezoženiete. Dajú sa narobiť klony a tak. Stačí si dať do google-predam šalviu a vybehne vám veľa odkazov aj na slovensku aj v čechách. Ja som kupoval jeden rez za 33€.Tu Vám dám jeden link na stránku o šalvii je super a možno tu už aj je. A áno tak to zmažem http://salvej-divotvorna.info/www/salvej_divotvorna.php
Ahoj

Old Post 03-08-2009 v 09:04 AM
kofein76 je offline   Profil uživatele kofein76   Find more posts by kofein76   Foto galerie člena kofein76   Click here to Send kofein76 a Private Message   Add kofein76 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
storm1249
Stálý Člen

Karma uživatele storm1249 - 95% PěstitelskáKarma uživatele storm1249 - 95% PěstitelskáKarma uživatele storm1249 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

můj pocit když jsem poprvý natáhnul až do hlouby plic čistý 20x extrakt se rovnal tak alence v říši divů
viděl jsem duhu,čáry co mě táhly do stran a podobný sračky. ale jenom asi 10 minut pak konec.I když kdyby to bylo dýl tak by mi asi houklo

Old Post 06-08-2009 v 08:44 AM
storm1249 je offline   Profil uživatele storm1249   Find more posts by storm1249   Foto galerie člena storm1249   Click here to Send storm1249 a Private Message   Add storm1249 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hydrono
Nový Člen

Karma uživatele hydrono - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

aj ja mam uz rezervovane na plantae ale este sa mi neozval..

Old Post 06-08-2009 v 14:13 PM
hydrono je offline   Profil uživatele hydrono   Find more posts by hydrono   Foto galerie člena hydrono   Click here to Send hydrono a Private Message   Add hydrono to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hydrono
Nový Člen

Karma uživatele hydrono - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

no uz aj mne doslo... mam 7 rastlnin...

Old Post 25-08-2009 v 08:26 AM
hydrono je offline   Profil uživatele hydrono   Find more posts by hydrono   Foto galerie člena hydrono   Click here to Send hydrono a Private Message   Add hydrono to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Slick-ace
Stálý Člen

Karma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

Já jsem teda řízky šalvěje tady na groveru v bazaru vždycky jenom daroval, co jsou ale ty nový podmínky tak je tam šalvěj tabu .

Jinak můj vtah je veskrze pozitivní.

Jo, znám ji, používám ji / pěstuji ji

Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"

Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.

Food Not Bombs

Old Post 28-08-2009 v 07:32 AM
Slick-ace je offline   Profil uživatele Slick-ace   Find more posts by Slick-ace   Foto galerie člena Slick-ace   Click here to Send Slick-ace a Private Message   Add Slick-ace to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Slick-ace! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:36 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás