Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
uz nejakou dobu mam pod tim sodikem nove rizky, ale moc nerostou, listy sou svesene dolu a vypadaji dost nezdrave... napada me, ze by to mohlo byt teplotou, je tam 15C a v noci mozna i 10 hold zima se projevuje i ve sklepe... musim tam tu teplotu nejak vychytat :/ a jestli to neni teplotou tak jsem o5 vprdeli
kytky se mi nezdaji ze by nejak dozravaly, spis uz jenom zloutnou posledni listy. Nevim jestli to uz mam useknout, blizny sou porad bile... v tuto dobu uz sem mel mit zakorenene dalsi rizky, jenze ty samo sebou jeste nejsou a to uz sou 3 tydny. nektere rizky maji koreny, ze je asi budu muset zastrihnout a nektere zase vubec
od klecky (www.eshop.klecka.cz) mi dosel pH test, zmeril pH pudy kytek pod sodikem a podle barvy my vyslo asi 6,2 a to je normal.
fakt silne primyslim jestli mam jet jeste to dalsi kolo, protoze mi to vsechno roste hrozne spatne a asi to nijak neovlivnim. Nejak mi to pestovani asi neni souzeno
Ale dosel mi growmix 50l za 400kc, tak to asi jeste stoji za zkousku s timhle substratem.
jo a jeste mi k tomu odesel stolni vetrak, kterym sem to ofukoval, takze budu muset koupit novy.... uz to leze do penez
ad fotky:
1 - blueberry s bleskem
2 - big bud s bleskem (no nevypada spatne)
3 - blueberry bez blesku
4 - big bud bez blesku
5 - chronic bez blesku
6 - chronic s bleskem
GRRRRRRRRRRRrrrrrrrrrrrrrrrrrrr jeste k tomu mam ve sklepe hrozny bordel od hliny, zas to budu muset uklizet kvuli matce... no mam nervy v kyblu
tak a je to, seknul sem horni palice a zbytek jeste necham, protoze to neni dozrate. rozhodl sem ale ze to bude lepsi protoze listy na tech nejvetsich palicich vypadaly den ode dne hur. na spodnich to tak nezloutne....
mam dotaz, chtel bych do skrine prihodit dalsi osazenstvo, ale chce to prepnout na 18/6 - co se stane s tema kytkama co maji jeste dokvest? dokvete to normalne?
jinak k fotkam
1 - susirna v pradelne
2 - big bud (ten je tak akorat)
3 - big bud
4 - chronic (ten by za normalnich okolnosti jeste tak 2 tydny snesl, ale ty listy sux)
5 - blueberry
6 - blueberry
tak uz je to velmi rychle vsechno suche. chronic a blueberry nicmoc, takove vysusene palice, ale koureni je to dobre. blueberry ma super happy stav, BIG BUd zase dost znicujici ucinek early bud je taky pekny stone.
1\ early bud
2\ big bud
3\ blueberry
4\ big bud
5\ chronic
6\ tady jak se susily cele kytky... big bud je v pravo- na spodnich vetvich nebylo vubec nic, lepsi je vsechny otrhat
7\ early bud susici se
8\ tady jeste pozdejsi rizky. no vypadaji uplne stejne jak jejich matky :/
timto poslednim updatem se s vami loucim. rozjizdim to odznova, jestli to bude stat za to, tak se pochlubim... diky za vsechny K+ a komentare, zatim se mejte a preju hodne stesti ve vasem growu a at vam to shmakuje
nemam vahu, ale moc toho nebude. rekl bych ze tak 50-70 g, ale muze to byt vic nebo min.. odhad podle objemu treba ta blueberry je hrozne sechla a vypada jak nejaky shit, ale zkuruje dobre
bile blizny byly u vseho kdyz sem to sklizel, jenom bigbud uz byl zraly.
ten posledni tyden se mi zdalo ze uz to ale vubec nedozrava, akorat zloutnuly listy a to se mi nelibilo...tech 6 rizku necham co nejdyl, ale uz se jim kurvi i ty listky co uz sou obsypane.