Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to nsk: hele me staci kdyz to bude mit vystup 3 zasuvky kazda ovladana zvlast 1)vetracek-ovladani teploty 2)zarivka-svetlo-casovey spinac+ 3)hydro- na to mam vlastni system takze taky casowey spinac... jinak neni zac... rad udelim body dobre praci jinak ovladani pres poc by to chtelo pres USB pac seriak ani paralel uz na NB nevedu... ale neni to nutne jiney poc sezenu...
hej stacilo kdyby si mi poslal seznam soucastek a poskladam si to klidne sam,nebo sem uvazoval ze bych vzal starou pc desku /zakladovku a udelal neco podobneho... hodne veci umim z tuningu pc regulovat otacky a mnoho picovinek,nmyslim ze stou deskou a normalne procakem atd... by to mnel mnohem vetsi vyuziti,nebo si mslite opak?
to sem pochopil jednoduse na zapadku navrtas magnet, naproti das mekkou pruzinku a staci ti kdys kontroler sepne na 5 sekund elektromagnet s jadrem (cca 12v 1 A) a je vysrano... teda vystarano...
Tak chci jen trochu poopravit...
Uz 6 lidi celkem ma o to zajem. Jestli Te mohu poprosit, ten
sestej jsem ja :-)
Moc se mi ten napad libi. Peclive to tady sleduji.
Tak prosim jeste jeden kousek, jestli nebude problem.
Jestli to klapne, napis please.
Diky W.
Super :-))
Nespecham na to, takze ho zase k tomu nemusis nutit, at se nenastve.
Rikam kdo si pocka ten se docka....
Jo, nemusi to byt s pripojkou na komp, nechci to mit az tak jednoduche.
Jsem zacatecnik, tak si to potrebuji vice osahat, chapes....
Jak budes neco vedet, napis budu rad....cauky a diky W.
Všiml jsem si toho theardu až dneska. Na toto téma jsem tady znal jen https://grower.cz/forum/showthread....ht=automatizace ale kdyby Tady byl výše uvedený regulátor dostatečně podrobně popsaný tak by byl celý problém vyřešen. (popř. ten soft ke stažení pokud by ho nechal k dispozici)
no řek bych že sledování hodnot v reálnym čase, jejich záznam a vynesení křivky průběhu buď na monitor nebo jakkoliv jinak je jeden z nejdůležitějších důvodů proč bych si například já osobně takovou věc pořídil
nsk: programátor mikročipů mam doma akorát bych musel zistit jestli to umí i tento jednočip... http://www.id2.cz/jdm2.htm umí 16Fxxx/18Fxxx asi by to šlo zjistit podle dokumentace k tomuto jednočipu. (rozdíl v jednom písmenku )
for nsk:
Jasan, chapeme se navzajem. Nechci to az tak technizovat, ale zase na druhou stranu, co kdyz nekdy zjistim ze to je pro me posdtatna vec, jak se vyse zminil snark.... A ty grafy, to vubec neni k zahozeni!
No, chci to komplet se vsim vsudy :-)
Thanks za rady vsem ... W.
Nazdar Groweři, co myslíte šlo by to vychytat tak aby to i posunovalo lampu podle toho jak roste kytka ? Protože to by byl rachot. Představte si skříň
do které zasadíte semínka a potom si příjdete za 3 měsíce pro úrodu ;-)