Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Jak a čím řezat zrcadla?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

lejzz - toz vsici netrpelive cekame na zasveceni

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 11-07-2005 v 11:50 AM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wolverin
Stálý Člen

Karma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

hej hej uz sa neviem-e dočkat Lejzz ozaj nepremyslal si skusit nejaku vacsiu wataz ..trebars 400w ??
pri tvojom uspechu 186g na 13w = 14,3g na 1w
je to uz podla mna hadam aj do guinesovej knihy rekordov

Old Post 11-07-2005 v 13:15 PM
wolverin je offline   Profil uživatele wolverin   Find more posts by wolverin   Foto galerie člena wolverin   Click here to Send wolverin a Private Message   Add wolverin to your buddy list     Navštiv homepage uživatele wolverin! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
virgill
Stálý Člen

Karma uživatele virgill - 47% PěstitelskáKarma uživatele virgill - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

no rekl bych ze se tu uz lejzz neobjevi...

Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead

Old Post 11-07-2005 v 13:38 PM
virgill je offline   Profil uživatele virgill   Find more posts by virgill   Foto galerie člena virgill   Click here to Send virgill a Private Message   Add virgill to your buddy list     Navštiv homepage uživatele virgill! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wolverin
Stálý Člen

Karma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

Virgill ja osobne dufam ze ano
ved tu pisal ze....
Hlava: Ne, ale teď buď prosím tě laskav a zkus příjít se mnou na to, jak se to povedlo... Napíšu šecky informace a snad někde vyšťárám fotky... Hnojiva a vševhno ostatní jsem si psal do sešitu. Mám ho na garáži, takže zejtra přinesu a zmastím to tady.
Protože jsi jeden z mnoha lidí co nad tím úplně zírali...
...a to bolo v sobotu, tak pocitam ze dnes bol po ten sesit a dnes to tu da.

Old Post 11-07-2005 v 13:58 PM
wolverin je offline   Profil uživatele wolverin   Find more posts by wolverin   Foto galerie člena wolverin   Click here to Send wolverin a Private Message   Add wolverin to your buddy list     Navštiv homepage uživatele wolverin! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lejzz
Nový Člen

Karma uživatele Lejzz - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

virgill: Ale objevím... ) Chci to tady fakt pěkně objasnit, i když to fakticky vypadá na velký flame...

No začneme. Dostal jsem od kámoše čtyři semínka s tím, že neví, co to je, že to dostal od někoho a tam ten zase od někoho a takhle... Byly světlejší krásně žíhané. Hodil jsem je na 24 hodin do vody, poté rovnou vmáčkával palcem do hlíny (60% zahradnicky substrat, 20% kokosový substrát, 20% pisek). 2. den vylezly dvě na povrch, 3. den vylezla třetí. Čtvrté semínko se nechytlo ani po týdnu, tak jsem ho vyhodil... Kyti nerostly nějak rychle, ale začaly se šíleně rychle větvit. Tři cenťáky nad zemí už bylo první větvení, to samé následovalo na každé další větvičce... Začalo to křivit stonek, začal jsem to uvazovat. Pořád to rostlo pořád do šířky, ale i tak mělo 40cenťáku na výšku. To byl cca 50. den. Přepl jsem na květ (12/12 předtím 18/6). Začal jsem zastřihávat vrch a dotáhl na přisvicování další 13W zařívku, kterou jsem přidělal na strop bedničky... Na druhý den začaly naběhávat paldy, kterých bylo požehnaně. Začla jsem hodně prostřihávat, protože na spodní paldy nešlo moc světlo. Kytky se podobaly takovému hustému chomáči - kuličce (i po prostříhání). 75. den jsem dotáhnul na spodní paldy malou stolní lampičku (myslím že tam byla nějaká 11w úsporka). 80. den začaly lístečky na paldách hnědnout, ale na spodních paldách byly ešče zelené. Přemontoval jsem světla dolů na boky a tu lampičku nasměroval trošku na strop, aby to svtílo i z vrchu. 86. den jsem sklízel. Po usušení při pytlování jsem na vážil těch neuvěřitelných 186g.

Skříň:
- 100x100x70cm
- obložena celá zrcadly

Hnojení:
- Phytamin Plagron
- Květ Plagron
- PK13,14 Atama (nevím přesně, dodal známý bez původního obalu jen v pytlíku )

Světla:
- 13W Rendl nástěnné svítidlo (vykuchaná jen zářivka a balast (tlumivka, startér)) = 1. - 86. den
- 13W Rendl nástěnné svítidlo (vykuchaná jen zářivka a balast (tlumivka, startér)) = 50. - 86. den
- Lampička z OBIčka s nějakou asi 11W úsporkou = 75. - 86. den

Větrání:
- 12V PC větrák, průměr 12cm = stálý odtah z vrchu
- 12V PC větrák, průměr 8cm = co 2. hodinu dole ve spod

Jen co mě mrzí je, že nemůžu nikde vyhrabat fotečky. Sice jich bylo málo a jen mobilem, ale na ukázání by to bohatě stačilo... /

Dotaz: 13W přeci neznamená výkon, ale příkon, ne? Já jsem se při kupování díval jak to svítí, zkusil se zeptat na vlnovou délku nebo teplotu v kelvinech a okay beru to. Podlě mě to svítí dost. Vždyť přeci na úsporkách (normál E27) jsou někdy příklady, že 15W úsporka svítí jako 1 běžná 100W žárovka. Objasní mi někdo tohle?

Maminka mi říká, abych to nehulil, ale já ji stejnak nikdy neposlouchal, tak proč bych jí měl poslouchat zrovna teď?
---
Lidé mi nevěří, že dokážu vypěstit dobré rostlinky pod hodně slabým světlem z hafo zrcadly... Šak já jim ukážu!!!

Old Post 11-07-2005 v 16:59 PM
Lejzz je offline   Profil uživatele Lejzz   Find more posts by Lejzz   Foto galerie člena Lejzz   Click here to Send Lejzz a Private Message   Add Lejzz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mladypestitel
Nový Člen

Karma uživatele mladypestitel - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

clovece,jestli se ti to fakt povedlo,tak to je drsny..Jinak vykon ty asi 18W je obdobnej jako 100 zarovky,ale sodikova vybojka ma daleko vetsi svitivost a to je mozna nejdulezitejsi...zarivka ma kolem 1000lumenu nebo ceho a 250W sodikovka kolem 30000..

No cimpa bych se jako podepsal?No copa jako???Copa copa copa???Copa?........Copa???Staci to?No copa?Asi jo.Nebo ne???Copa??No,mejte se radi,respektujte jine shluky atomu,maji take pravo na zivot v miliardy na miliardy miliardkrat vetsim prostoru a bejt stastny!Nebo ne?Copa copa copa???

Old Post 11-07-2005 v 20:56 PM
mladypestitel je offline   Profil uživatele mladypestitel   Find more posts by mladypestitel   Foto galerie člena mladypestitel   Click here to Send mladypestitel a Private Message   Add mladypestitel to your buddy list     Navštiv homepage uživatele mladypestitel! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lejzz
Nový Člen

Příspěvek č. 39

citace:
Původní příspěvek od mladypestitel
clovece,jestli se ti to fakt povedlo,tak to je drsny..Jinak vykon ty asi 18W je obdobnej jako 100 zarovky,ale sodikova vybojka ma daleko vetsi svitivost a to je mozna nejdulezitejsi...zarivka ma kolem 1000lumenu nebo ceho a 250W sodikovka kolem 30000..

Stejnak jsem to nějak nepochopil... ) A thread přímo kde by to bylo vysvětlený jsem nenašel...

Maminka mi říká, abych to nehulil, ale já ji stejnak nikdy neposlouchal, tak proč bych jí měl poslouchat zrovna teď?
---
Lidé mi nevěří, že dokážu vypěstit dobré rostlinky pod hodně slabým světlem z hafo zrcadly... Šak já jim ukážu!!!

Old Post 11-07-2005 v 23:14 PM
Lejzz je offline   Profil uživatele Lejzz   Find more posts by Lejzz   Foto galerie člena Lejzz   Click here to Send Lejzz a Private Message   Add Lejzz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

lejzzz - promin khamo, ale porad naprostej nesmysl...
ale hezky se to ctte

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 12-07-2005 v 07:00 AM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
virgill
Stálý Člen

Karma uživatele virgill - 47% PěstitelskáKarma uživatele virgill - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

fakticky to vypada na velky flame

Old Post 12-07-2005 v 07:23 AM
virgill je offline   Profil uživatele virgill   Find more posts by virgill   Foto galerie člena virgill   Click here to Send virgill a Private Message   Add virgill to your buddy list     Navštiv homepage uživatele virgill! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 42

btw mylar muzete koupit zde

Old Post 12-07-2005 v 07:25 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 43

hehe a nebylo to nahodou 186g mokryho i s korenama? (mozna i s kvetinacem )

Old Post 12-07-2005 v 07:27 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wolverin
Stálý Člen

Příspěvek č. 44

Lejzz - vyhrab tie fotky, lebo je lepsie raz vidiet ako o tom 100krat pocut
este stale si nenapisal ake stavy z toho matrosu boli, kolko praskov si davas/daval, chut , vona .... atd
Dude - suhlasim
Lejzz - neber to v zlom ale to co tu pises je asi take daco ako keby si dosiel do NASA a povedal im ze mas kozmicku lod na elektricky pohon s technikou odbocenia v priestore v lubovolnom uhle. ale nemas fotky,len si s nou tak poletujes .....

Old Post 12-07-2005 v 08:00 AM
Lejzz
Nový Člen

Příspěvek č. 45

Kašlu to... Nemá cenu tady něco povídat, když to je naprosto nevěrohodné... Já vím co jsem sklidil a nepotřebuji se o to až tak nějak dělit. Fotkama to podložené nemám, tak na to radši zapomeňte... Nechci tady působit jako nějakej vymejšleč...

---

Old Post 12-07-2005 v 09:26 AM
wolverin
Stálý Člen

Příspěvek č. 46

Lejzz ale preco na to kasles??? ved HLADAJ tie fotky a nehadž flintu do žita. nic neni stratene, co si dopestoval vies ty najlepsie sam.
je mi jasne ze si teraz dospel k stanovisku ze kasles na to a nebudes nas tu o nicom presviedcat ale ja osobne som na to zvedavy. a byt tebou tak by som chcel ludom ukazat co sa mi podarilo pod takou malou watazou - uz len čisto z principu, ked ti tu (zatial)nik neveri.
pozri co mas napisane pod prispevkom - ... Šak já jim ukážu!!!
tak davaj, davaj, davaj

Old Post 12-07-2005 v 09:44 AM
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

Me by to taky zajimalo
Jinak jak sem hodil troska ten odkaz na ten mylar tak to je ten co jsem mel na mysli..

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 12-07-2005 v 10:19 AM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
virgill
Stálý Člen

Příspěvek č. 48

..in HPS we trust..

Old Post 12-07-2005 v 16:52 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:04 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás