Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ta 150 asi bude az moc silna na tvoji skrin, budes muset nejako vosefovat ventilaci a ochranu kytek pred teplem, teba tim sklem. Spis bych se podival po necem slabsim.
Jo.já si to taky myslím.dám tam tu 70W.Zítra by měl přijít káoš s fotákem a tak něco nafotím a přihodím.Jaký má Jack Herrer high??nevíte??já ho pěstuju poprvé..
"Chval přítele veřejně a kárej ho mezi čtyřma očima"
"Jiní lidé žijí, aby jedli, já však jím, abych žil."
No,presne tak som to myslel a ako som čítal,lepší prestup svetla má to borosilikatove(či aké to je)sklo.Takže sa možno skús spýtať na to.
Toto si asi budem robiť aj ja,tak potom napíš,aký je výsledok s teplotou.
2 Crackman: tohle je muj 70W motherbox (40x50x110)
Mam to udelany asi tak, jak se to chystas udelat ty a muzu jen potvrdit, ze to bude fungovat ok. teda az na jednu vec: vlhkost tam bez zvlhcovace, nebo neustale vymeny mokrych hader neudrzis.
jen si vsimni, ze to sklo neni pres celou hloubku skrine. nesmi byt! protoze by odtahovy ventilator nemel s kama nasavat chapes.
no a pokud na to sklo (ja mam obyc sklo 3mm) frknes jeste jeden pc ventilator na ofuk vybojky, nebude to mit chybu!
btw: stinitko s vybojkou mam volne polozene na tom skle - jednoduche, ale prakticke...
mas to fajn, ty usporky tam na rust klidne nechej, na kvet ti bude 70W sodik stacit
kdyby ti tu ty moje fota prekazely, dej vedet a ja to smaznu...
Ty jo.Tak jsem si to přesně představoval!!!Díky za tu cenou radu [/COLOR=purple]"sklo neni pres celou hloubku skrine. nesmi byt! protoze by odtahovy ventilator nemel s kama nasavat chapes"[/COLOR] To by me nenapadlo..díkes K+[
"Chval přítele veřejně a kárej ho mezi čtyřma očima"
"Jiní lidé žijí, aby jedli, já však jím, abych žil."
to dlouhán:a dať to sklo cez celú hĺbku,ventilátor na odťah a jeden otvor na príťah?Tak by si spravil vlastne dve oddelené časti-v hornej teplý,suchý vzduch,odťahovaný ventilátorom a dole si už urobíš mikroklímu akú budeš potrebovať.Ale možno sa mýlim,lebo takto si to chcem urobiť ja a ak to nejde,aspoň to nebudem musieť prerábať.Skúsenosti moc nemám ale logicky by mi to sedelo.
btw:a ventilátor na odťah zo spodnej časti dať tesne pod sklo na bok,alebo zozadu.
Podľa mňa,ak teda nechceš mať problém s vlhkosťou,ako písal dlouhán,to sklo po celej hĺbke a keď to nepôjde tak si nemyslím,že by bol problém z neho odrezať.Tá 70-ka by vraj nemala až tak hriať,tak by to mohlo stačiť-jeden ventilátor na odťah a otvor vo vrchnej časti.A jeden pod sklom na spodnej.Ale rozhodni sa sám.Ja len teoretizujem
Mne to tiež pomôže,lebo idem riešiť miniboxíky 2 ks na sog pre tých,ktorí majú fakt problém to mať doma.Chcem to poriešiť pod posteľou(bežná veľkosť),tým pádom som obmedzený veľkosťou,vonkajšie rozmery-v:34,š:34,h:40.Dve rovnaké,v jednej matka(y) a rezy a v druhej sog v malých kvetináčoch cca 9-12ks.Som zvedavý,či sa v tom dá vypestovať čosi na občasné pohúlenie.Dať tam pachový filter a tiché ventilátory(alebo s tlmičmi)tak,aby to v izbe nebolo cítiť a počuť.
Díky za odpoveď a je fakt,že keď tam dám lampu a kvetináče,tak mi tam na kvetinku ostane tak 16 cm.Eľte tam skúsim priešiť tú lampu niekde nabok,alebo dozadu,abz som aspoň z časti využil celú výšku.To by som mal na kvetinku"až" 23cm!(keď odrátam hrúbky steny,chcem to urobiť z nejakej tenkej preglejky).Ale radšej sa budem hrať s týmto,ako sedieť na riti a teoretizovať.Ešte raz,díky za povzbudenie.