Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Konvenční Zahrádky » Má šalvěj divutvornááá krááásná :D
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Autor
Téma 
chell
Grower Rastawoman

Karma uživatele chell - 41% PěstitelskáKarma uživatele chell - 41% PěstitelskáKarma uživatele chell - 41% PěstitelskáKarma uživatele chell - 41% PěstitelskáKarma uživatele chell - 41% PěstitelskáKarma uživatele chell - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

ok v prvnim prispevku si chtel nazory pouze na tve fotky zadny informace tam nemas jen ze je to pycha pokoje newim no kdyz uz sem se te teda zeptala tak si rekl podminky ma dobry.. co to je kurva za odpoved pak teda ze ji strikas hnojis a zalejvas ale nic o tom v cem roste kolik ma svetla denne kde je na okne dal od okna.. severni nebo jaka strana muze byt cokoli.. na to jak ji mas dlouho odpoved dlouho.. kurva co to je ... to neni odpoved jen ot mela sem sto chuti ti za to dat trestny body protoze tohle je nakej pestitelskej pristup.. to je jako kdyby se te nekdo zeptal jak dlouho ti kvete kytka a ta bys misto 45 dnu rekl dlouho to si kazdej muze vylozit uplne jinak a myslim ze dodatek ze pul roku.. no dle meho pul roku je prd a ne dlouho...
tak aspon kdyz neco prezentuju tak to prece doplnim temahle informacema nemuzu cekat ze se z toho vsichni posadej na prdel jen kvuli fotkam ty sou ostatnim rekneme k nicemu...

tot vse prijdes mi jako obycejnej machyrek kterej chce hodnotit neco na cem nema clovek co hodnotit kdyz se nezepta na podminky chapes ne...

člověk miluje jen to co uplně nevlastní...

žiju díky marihuaně

knihy o konopí

The Brotherhood of Grower Illuminati
ofshoot of
The Brotherhood of Eternal Love

Old Post 14-06-2005 v 08:34 AM
chell je offline   Profil uživatele chell   Find more posts by chell   Foto galerie člena chell   Click here to Send chell a Private Message   Add chell to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
strihorukyeduar
Stálý Člen

Karma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Asi máš pravdu chell: Takže...Je na okně kde není tolik slunce (asi cca 5 hodin denne) a to sem jí dal ještě do polostínu protože šalvěj nesnese přímý slunečný svit! Mám jí 3 měsíce....Asi před dvěma týdny sem jí zaštípl..Krásně se rozvětvila...Má (jak už sem psal) substrát na pokojový kytky a navrch sem nasypal písek proti muškám...Ještě sem na něco zapoměl?

Můj OUTDOOR 2006
Moje ŠALVĚJKA DIVUTVORNÁ
Můj předměstský OUTDOOR 2009

Old Post 14-06-2005 v 09:05 AM
strihorukyeduar je offline   Profil uživatele strihorukyeduar   Find more posts by strihorukyeduar   Foto galerie člena strihorukyeduar   Click here to Send strihorukyeduar a Private Message   Add strihorukyeduar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
strihorukyeduar
Stálý Člen

Karma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

to Kapka1: Njn...V Bořivojce jí sice svítěj ale taky podle toho vypadá...Má jen uplně vrchní listy a spodní sou uschlý a opadaný!

Můj OUTDOOR 2006
Moje ŠALVĚJKA DIVUTVORNÁ

Old Post 14-06-2005 v 09:07 AM
strihorukyeduar je offline   Profil uživatele strihorukyeduar   Find more posts by strihorukyeduar   Foto galerie člena strihorukyeduar   Click here to Send strihorukyeduar a Private Message   Add strihorukyeduar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
matulis
Nový Člen

Karma uživatele matulis - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

ok ale ako je to s druhom,divotvorna alebo dividorum?

Old Post 14-06-2005 v 14:04 PM
matulis je offline   Profil uživatele matulis   Find more posts by matulis   Foto galerie člena matulis   Click here to Send matulis a Private Message   Add matulis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vlček
Stálý Člen

Karma uživatele vlček - 87% PěstitelskáKarma uživatele vlček - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

cesky/latinsky esi se nepletu

korenowy stimulatory a zakorenowani wubec prach obycejny clowek wedle tebe muze to byt fizl, mrdej ho do prdele!!!-em
skudci a pesticidy NEWÁLČI--------------------------->SOULOŽ
zizalkowej humus home made NOBODY=NOPROBLEM
Post coitum omne animal triste

Old Post 14-06-2005 v 14:32 PM
vlček je offline   Profil uživatele vlček   Find more posts by vlček   Foto galerie člena vlček   Click here to Send vlček a Private Message   Add vlček to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dežo
Stálý Člen

Karma uživatele Dežo - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

Haggy:ha ha nepletes si to trosku........podle me tam prodavali salvej lekarskou-ta se pouziva jako koreni a omezuje nadbytecne poceni............

Slušností nikoho neurazíš.

Svoboda jednoho začíná tam, kde končí svoboda druhého. (J. Paroubek)
Ptáme se: Kdy skončí Vaše, pane expremiére? www.policejnistat.cz

Old Post 14-06-2005 v 15:31 PM
Dežo je offline   Profil uživatele Dežo   Find more posts by Dežo   Foto galerie člena Dežo   Click here to Send Dežo a Private Message   Add Dežo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
matulis
Nový Člen

Příspěvek č. 39

dikez chalani este jedna vec,je salvej narocna na pestovanie,resp. mimo to ze chce menej svetla...potrebujem vediet co vyzaduje.Do Bratislavy sa chistam si kupit ju kukal som aj tu stranku,len ma zaujima ci mi daju zrno alebo odrezok a hlavne ak je to zrno a jeho klicivost je 0.01tak sa bojim ze za 500sk si kupim akurat prd.Uz rok chcem zasadit salviu a nechcem skrachovat na nepripravenosti...poradte mi prosim kto vie a este ci v bytovzch podmienkach sa da pestovat aj na jesen a cez zimu a ako dlho trva kym je hotovo na sklizen?Chalani diki fakt ze sa starate,poslem fota...ak nieco vide

Old Post 15-06-2005 v 13:50 PM
matulis je offline   Profil uživatele matulis   Find more posts by matulis   Foto galerie člena matulis   Click here to Send matulis a Private Message   Add matulis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
strihorukyeduar
Stálý Člen

Příspěvek č. 40

No...Je pravda že má ráda míň svetla! Na pěstování je poměrně dost náročná! Chce hodně vlhka...Takže každý den rosit listy! Co se týče sklizně: Je to víceletá bylyna takže je jen na tobě kdy ji sklidíš! V podstatě:Když se o ní budeš good starat tak ti vydrží třeba i několik desítek let! (kámoš si dycky škubne pár lisů zespod a nechá dorůst). Žije se svou kytkou v simbiose! A co se tíče koupě kytky! Kdybys chtěl a chvíly počkal tak bych ti klidně řez zadara poslal! (kdyby zakořenily) zatím Peace a sorry za pravopisné chyby

Můj OUTDOOR 2006
Moje ŠALVĚJKA DIVUTVORNÁ

Old Post 15-06-2005 v 14:16 PM
matulis
Nový Člen

Příspěvek č. 41

A neuskodi rezu preprava?Som ochotny ti i zaplatit.Prave som bol na www.rastlinky.sk kde sa da objednat za 500sk,ale su to semena a tie maju nizku klicivost co ma netesi.Vies si predstavit dat za nieco 500sk co ti nevide...to mi pripomina rozmaznane semena z holandska ktorym sa nechce ani puknut v naj.podmienkach.

Old Post 15-06-2005 v 14:34 PM
GrandmammGANJA
Stálý Člen

Karma uživatele GrandmammGANJA - 93% PěstitelskáKarma uživatele GrandmammGANJA - 93% PěstitelskáKarma uživatele GrandmammGANJA - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

hmmm ! Zaujimawe,šalwia.
Tešu ma že GROWER nieje čisto o konope ale najdu sa aj taky típkowia čo zasasdia aj dačo ineee.
Skušal si už pestit CANNABIS ?Jag ta šalwej zhuluje ?
Sory za take možno blbe otazky ale mna to zaujima.
***************INAK RESPECT a toto si zasluži K+ 4U*********

zdar

Marihuana nevyčlenuje človeka zo spoločnosti,ona mu iba otvori oči a zmení pohlad na svet !

Old Post 15-06-2005 v 15:40 PM
GrandmammGANJA je offline   Profil uživatele GrandmammGANJA   Find more posts by GrandmammGANJA   Foto galerie člena GrandmammGANJA   Click here to Send GrandmammGANJA a Private Message   Add GrandmammGANJA to your buddy list     Navštiv homepage uživatele GrandmammGANJA! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gona
grower hip hoper

Karma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

hej môžem sa vás čosi spýtať: šibe vám?
Matulis: ale su to semena a tie maju nizku klicivost co ma netesi.kámo mal by si lepšie čítať a menej písať
grand:Skušal si už pestit CANNABIS, asi by si si mal pozreť outdoor galerku
Jag ta šalwej zhuluje, net je toho plný stačí zadať do vyhladávača
eduard: mal by si požiadať chell aby ti to tu prečistila
aj tento môj príspevok bude zmazaný, len som sa nemohol dívať jak vám to šibe

tiež ťa tak baví hekís, poď si s nami zabattlovať ,Duke Nuken time to grow

Old Post 15-06-2005 v 15:52 PM
gona je offline   Profil uživatele gona   Find more posts by gona   Foto galerie člena gona   Click here to Send gona a Private Message   Add gona to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
strihorukyeduar
Stálý Člen

Příspěvek č. 44

to gona: A mylsíš že mě taky šibe? Já mám v těhlech věcech jasno...
To GrandmammGANJA: No...Napsal bych ti to samé jako gona
To matulis: to samé..Proč si kupuješ semena? Když z nich nic nebude?

Můj OUTDOOR 2006
Moje ŠALVĚJKA DIVUTVORNÁ

Old Post 15-06-2005 v 17:16 PM
strihorukyeduar
Stálý Člen

Příspěvek č. 45

Jinak..Zde můžete vidět můj 1. pokus o řízek...Zezačátku dost povadl ale pak sem ho začal rosit a už vypadá líp! Tak snad Peace

Můj OUTDOOR 2006
Moje ŠALVĚJKA DIVUTVORNÁ

Old Post 15-06-2005 v 17:30 PM
Dežo
Stálý Člen

Karma uživatele Dežo - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

do ceho si ten rez zapich??????

Slušností nikoho neurazíš.

Svoboda jednoho začíná tam, kde končí svoboda druhého. (J. Paroubek)
Ptáme se: Kdy skončí Vaše, pane expremiére? www.policejnistat.cz

Old Post 15-06-2005 v 17:57 PM
Dežo je offline   Profil uživatele Dežo   Find more posts by Dežo   Foto galerie člena Dežo   Click here to Send Dežo a Private Message   Add Dežo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
strihorukyeduar
Stálý Člen

Příspěvek č. 47

Do jiffu! Rašelinová tabletka!

Můj OUTDOOR 2006
Moje ŠALVĚJKA DIVUTVORNÁ

Old Post 15-06-2005 v 18:59 PM
chell
Grower Rastawoman

Karma uživatele chell - 41% PěstitelskáKarma uživatele chell - 41% PěstitelskáKarma uživatele chell - 41% PěstitelskáKarma uživatele chell - 41% PěstitelskáKarma uživatele chell - 41% PěstitelskáKarma uživatele chell - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

matulis - to by me zajimalo jak si prisel na to ze tam prodavaj semena normalne to posilaj rizky vis kamo

gona - je to jeho vec kdyz to chce mit takovy..

edvarde de oto ze tohle tema jde malicko do....

člověk miluje jen to co uplně nevlastní...

žiju díky marihuaně

knihy o konopí

The Brotherhood of Grower Illuminati
ofshoot of
The Brotherhood of Eternal Love

Old Post 15-06-2005 v 19:15 PM
chell je offline   Profil uživatele chell   Find more posts by chell   Foto galerie člena chell   Click here to Send chell a Private Message   Add chell to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:14 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás