Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ok v prvnim prispevku si chtel nazory pouze na tve fotky zadny informace tam nemas jen ze je to pycha pokoje newim no kdyz uz sem se te teda zeptala tak si rekl podminky ma dobry.. co to je kurva za odpoved pak teda ze ji strikas hnojis a zalejvas ale nic o tom v cem roste kolik ma svetla denne kde je na okne dal od okna.. severni nebo jaka strana muze byt cokoli.. na to jak ji mas dlouho odpoved dlouho.. kurva co to je ... to neni odpoved jen ot mela sem sto chuti ti za to dat trestny body protoze tohle je nakej pestitelskej pristup.. to je jako kdyby se te nekdo zeptal jak dlouho ti kvete kytka a ta bys misto 45 dnu rekl dlouho to si kazdej muze vylozit uplne jinak a myslim ze dodatek ze pul roku.. no dle meho pul roku je prd a ne dlouho...
tak aspon kdyz neco prezentuju tak to prece doplnim temahle informacema nemuzu cekat ze se z toho vsichni posadej na prdel jen kvuli fotkam ty sou ostatnim rekneme k nicemu...
tot vse prijdes mi jako obycejnej machyrek kterej chce hodnotit neco na cem nema clovek co hodnotit kdyz se nezepta na podminky chapes ne...
Asi máš pravdu chell: Takže...Je na okně kde není tolik slunce (asi cca 5 hodin denne) a to sem jí dal ještě do polostínu protože šalvěj nesnese přímý slunečný svit! Mám jí 3 měsíce....Asi před dvěma týdny sem jí zaštípl..Krásně se rozvětvila...Má (jak už sem psal) substrát na pokojový kytky a navrch sem nasypal písek proti muškám...Ještě sem na něco zapoměl?
dikez chalani este jedna vec,je salvej narocna na pestovanie,resp. mimo to ze chce menej svetla...potrebujem vediet co vyzaduje.Do Bratislavy sa chistam si kupit ju kukal som aj tu stranku,len ma zaujima ci mi daju zrno alebo odrezok a hlavne ak je to zrno a jeho klicivost je 0.01tak sa bojim ze za 500sk si kupim akurat prd.Uz rok chcem zasadit salviu a nechcem skrachovat na nepripravenosti...poradte mi prosim kto vie a este ci v bytovzch podmienkach sa da pestovat aj na jesen a cez zimu a ako dlho trva kym je hotovo na sklizen?Chalani diki fakt ze sa starate,poslem fota...ak nieco vide
No...Je pravda že má ráda míň svetla! Na pěstování je poměrně dost náročná! Chce hodně vlhka...Takže každý den rosit listy! Co se týče sklizně: Je to víceletá bylyna takže je jen na tobě kdy ji sklidíš! V podstatě:Když se o ní budeš good starat tak ti vydrží třeba i několik desítek let! (kámoš si dycky škubne pár lisů zespod a nechá dorůst). Žije se svou kytkou v simbiose! A co se tíče koupě kytky! Kdybys chtěl a chvíly počkal tak bych ti klidně řez zadara poslal! (kdyby zakořenily) zatím Peace a sorry za pravopisné chyby
A neuskodi rezu preprava?Som ochotny ti i zaplatit.Prave som bol na www.rastlinky.sk kde sa da objednat za 500sk,ale su to semena a tie maju nizku klicivost co ma netesi.Vies si predstavit dat za nieco 500sk co ti nevide...to mi pripomina rozmaznane semena z holandska ktorym sa nechce ani puknut v naj.podmienkach.
hmmm ! Zaujimawe,šalwia.
Tešu ma že GROWER nieje čisto o konope ale najdu sa aj taky típkowia čo zasasdia aj dačo ineee.
Skušal si už pestit CANNABIS ?Jag ta šalwej zhuluje ?
Sory za take možno blbe otazky ale mna to zaujima.
***************INAK RESPECT a toto si zasluži K+ 4U*********
zdar
Marihuana nevyčlenuje človeka zo spoločnosti,ona mu iba otvori oči a zmení pohlad na svet !
hej môžem sa vás čosi spýtať: šibe vám?
Matulis: ale su to semena a tie maju nizku klicivost co ma netesi.kámo mal by si lepšie čítať a menej písať
grand:Skušal si už pestit CANNABIS, asi by si si mal pozreť outdoor galerku
Jag ta šalwej zhuluje, net je toho plný stačí zadať do vyhladávača
eduard: mal by si požiadať chell aby ti to tu prečistila
aj tento môj príspevok bude zmazaný, len som sa nemohol dívať jak vám to šibe
to gona: A mylsíš že mě taky šibe? Já mám v těhlech věcech jasno...
To GrandmammGANJA: No...Napsal bych ti to samé jako gona
To matulis: to samé..Proč si kupuješ semena? Když z nich nic nebude?