Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak a tady je finale. K2 sklizena i ususena a zde uz jsou jen fotky sucheho + makro nejmensi palicky. Taktez se jedna o posledni update v tomto theardu.
ps.: Kolik toho je dnes sucheho nevim, nemam vahu.
No jo no, moc pěkná k 2, a ty paličky vypadají libově, a pěstěný v takovým malým kelímku, tak to je hardcore.
můj typ na výnos je tak 23g čistého.
Samo že karmička
Ahoj F.
Já prostě miluju tyhle SoGy pěstovat v kelímku od kafe v malý skříňce a ve výsledku mít s každýho kelímku pořádně tvrdou příruční bembeřičku
Donutilo mě to vstát od počítače a ohned,co dopíšu příspěvek,du nakupovat věcičky na pořádnej 100w. SoG. s 8 dny vegetace Asi nepojedu takový super-cool-dobrý-moc hnojky jako ty,ale zkusim větší média a jednou šmiknout
Takže díky za inspiraci a hodně úspěchů
Dub
Swět se zbláznil,držte se. Protože než si ty prachama zaslepený,zkorumpovaný sviňe,který okrádaj už tak dost zuboženou zemi uvědomí,že jejich nový vily a super moderní komplexy obchoďáku na jejichž místě rostla vegetce kyslík nevyrobí,tak bude pozdě...
Opravdu velmi dobrý materiálek na pohled..! :-)) Ochutnal bych trochu ze skleněnky.-)
Joo s tou váhou, moje řeč! Dvěkrabičky od sirek, nit nebo silonový pr.. 1g závaží a můžeš stavět._:_)) Zatím..