Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Oportunisticka svine moc hezký výraz.
Je to celkově pokrytecký přístup státu, a konkrétních jedinců. Alkohol a cigareta státu nevadí, a přitom jejich dopady jsou devastující. Svět prostě nejedná podle logiky. Je to vrchol pokrytectví a populizmu. Jak politiků, tak i spousty primitivů kolem nás.
Přijde čas i na něj..nemohu ho ani vidět,gaunera fašistkýho..Takoví maj plný prdele peněz,proto nemaj úctu ani cit k tak vzácné bylině jako je Cannabis.Dobře tak, ještě by s ní něco provedl,hošek.Komorousův syn taky bude jednou pěstovat-na protest svýho fotra.
měl jsem to potěšení z osobního setkání...
Připadal mi jak sociopat, on prostě čistí a pomáhá této zemi, že honí ty zasraný feťáky... první, co vypustil z úst bylo nerozlišuji drogy na měkké a tvrdé všechny vedou k něčemu, čemu neříkám člověk... ehheeh
a z toho postupu mám docela obavy... jde o to že on svůj názor bude promítat do své činnosti za každých okolností, což mě v této funkci děsí...
Budete-li se snažit porozumět celému vesmíru, nepochopíte vůbec nic. Jestliže se pokusíte porozumět sobě, pochopíte celý vesmír...
když jsme byli na nějaký akci na us éj ambasádě, bejvalej měl kontakty s amíkama co tu byli 'velký zvířata', já tam točila pivo /a chlastala/ mistr komorous si to tam připrděl na svý elektra glajdě bocotomá i s jeho hells angels, zle zaparkovali v centru dění a drsně se procházeli po place. zájem o ně opadnul už když se tam objevil klaus a tušim že robert retford když se objevil, tak po gangsterech už samozřejmě neštěk ani pes, jenom se jim vychcal na mašiny
cpala jsem komančovi pivo - aspoň malý si dejte /sem si myslela, že kdyžtak budu mít o čem mluvit, kdyby pak sed na mašinu/, jenže on 'je zásadovej'. debil.
docela často slýcham od známejch, že jim jejich známej řikal, že si s komorousem pohulili. tomu ale moc nevěřim, je to 'svědectví ze třetí ruky' a spíš mi to přijde jak zbožný přání anebo tyhle mýty vznikaj samy z postu tý jeho funkce.
Jo tohle můžu potvrdit taky.
A ty kydy co jsem četl více na předních str. nejsou než k smíchu!!!vím ,že hůlo je ,bylo a bude panu K nejmenším trnem v oku a to nejsou doměnky ,víc se rozepisovat nebudu.Je jasné ,že nebude nikde veřejně souhlasit z legalizací ,když celej život žene proti drogám,to by si tvz. akorád tak házel klacky pod nohy a co se týče jeho odchodu ,kdo ví možná je už zhnusen tím systémem co na téhle scéně panuje ,nebo už měl jednoduše dost života ve stresu a utajení.Vono asi není žádná prdel rozprašovat drogové kartely s kilama tvrdejch sraček a vedle toho mít fungující rodinu co..
Komourous je největší řízek. Nechápu jak můžete od člověka v jeho postavení čekat jinej názor na marihuana, než jakej zastává. O trávu tady nejde, jde hlavně o tvrdé drogy. A myslím že je to fakt profík a ví co dělá ... takže respekt.
Kde to člověk nejmíň čeká, vyskočí z příkopu zajíc.
tezko asi cekat ze nekdo kdo je poverenej (na takovy osobe se musej shodnout predevsim ty kdo takovej boj vyzadujou a cerny řitové sou v prvnim siku takovyho boje na ideologicky urovni, ktrej samosebou prechazi jakymkoliv cinum/akci) realnym bojem proti necemu jako sou "drogy" ..
za prvy bude/musi bejt nejakej extra filosof
za druhy bude mit jakkoliv kompromisni postoj v dany oblasti (to by asi vybrali nekoho jinyho, on je nastroj, ne ten kdo udava smer...)
za treti bude neco vic nez bojovnik (zase, je jen nastroj, ne ten kdo vymysli a udava smer)
i kdyz, vsechno a kazdej se meni v case > vyviji se .. a nevylucuje se to inteligenci, tj. s tim aby komorousovy nebo komukoliv na jeho miste doslo ze neni efektivni a v zajmu boje proti skutecne zlejm vecem jakkoliv plytvat drahym casem a energii na ty v jejichz dusledku je organizovany zlocin oslabovany (tj samo/malo/pestitele) .. ne?