Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hehe...tu Cé4ku jsem teď viděl ve skříni u kámoše pod 400W a měl tam skoro 360g! takže je vidět že ta genetika je pořád dost vigorózní i přes všechny ty strasti a občasný stresy jojoj trhavina je trhavina...C4 je dobrej model ale působí na mě dost ubíjivim dojmem už jen z toho jeho afghánskýho asfaltovího smellu je to zvláštní smell někdy je to ovoce a někdy zase asfalt Ale výnosem mě opravdu překvapil frája hehe...
Sore: s tim smellem mas naprostou pravdu, ted je ta vune neskutecne ovocna a doufam, ze se nezmeni v asfalt bleh..
Prenda: na rust bylo 600W a 14 dni po prepnuti na kvet bylo pridano ctyrkilo..
Hellboy: diky moc za radu, Neem oil zkusim a povim...doufam, ze bude tak zazracne fungovat jak vsude tvrdi-ted by mi to opravdu bodlo..:/
Jinak diky za ohlasy, zpetna vazba vzdy potesi
1.,2.foto: Crystal 56.den kvetu
3.foto: all+C4 s usmiklymi vrsky..
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
Původní příspěvek od vrrn Sore: s tim smellem mas naprostou pravdu, ted je ta vune neskutecne ovocna a doufam, ze se nezmeni v asfalt bleh..
Hmmm...to říkám hehe..hele tak jí hlavně nenech přezrát a pořádně jí vyflushuj pak by jí měl správně zůstat i ten sweetfruitysmell hehe... jinak ty poslední fota co jsi poslala jsou fakt pořádný BUMBOkloty hehe...je taky vidět že jsi princeznám dávala všechny podpůrné lektvary a že ony se ti na oplátku zase ukázaly v plné své kráse jééémine takové krasavice to už tu zas dlóóóóho nebylo takováhle podívaná
ohledně té plísně...chci se zeptat jak silnou ventilaci používáš a jestli máš třeba digi.teplomět/vhlkoměr a víš jaký hodnoty ti panujou na konci květu kdy má vlhkost bejt správně sražená na 30-40%
Jestli máš vlhkost na konci třeba 50-60-70% tak je dost pravděpodobný že ta plíseň je díky tomu proto je třeba mít trochu silnější ventilaci a udělat pořádnej průvan + to je dobrý mít pár cirkulačních otočných ventilátorů na noze ty tu vlhkost taky dobře eliminujou Díky tomu se vyhneš jakýmu koliv stříkání čehokoliv na kyti kór když už maj takovýhle bambuliony
A ještě by mne taky zajímalo jestli meříš Ec? Jestli jo, tak bych chtěl vědět na jakou hodnotu jsi jim to max nasolila?
P.s.: Nevím co je hezčí jestli nohy tvojí přítelkyně nebo ta šišulatá bakule co drží v dlani? hehehe...
Jeje digitalni zrovna ne, ale nejaky postarsiho data vyroby se mi tam vali Vlhkost mi ver, ze tam mam ted neco okolo 30-ti % a stojanovy otocny vetrak taky+stovkovej trubkovej vetrak, ktery vede k sestikilu..Hned jak jsem naznaky plisne objevila, nechala jsem ventilaci pustenou 24hod a ostrihala skoro vetsinu jeste zbylych listu....par dnu jsem byla zoufala, protoze se zdalo, ze nic nepomaha, ale kdyz jsem vsechny napadene casti rostlin odstranila, vypada to, ze mam pokoj-kontrola kazdy den, ale musi byt, protoze botrythis je silene zakerna a hlavne rychla-svine jedna
Jasně dyť Ty sama víš nejlíp takže jen tal dáááááál..... baví mě ty tvoje growerský thready je to vždy krásná a poctivá prácička
Jaký osazenstvo příště chystáš na tu BiOrganic party? to bude určitě lasskomina
Ahoj vrnnítko
Máš to jedna báseň! Pojedu Mendobog možná v simplu a ty máš s tímhle kouskem bohaté zkušenosti,tak budeš můj sekundant,viď? Jinak ad příspěvek 30: pěkný nohy (S)měj se a přeju ať je další grow zrovna tak vypečený,jako tenhle.
Dub
Swět se zbláznil,držte se. Protože než si ty prachama zaslepený,zkorumpovaný sviňe,který okrádaj už tak dost zuboženou zemi uvědomí,že jejich nový vily a super moderní komplexy obchoďáku na jejichž místě rostla vegetce kyslík nevyrobí,tak bude pozdě...
Sore: Dekuju moc, pokud se jedna o kyticky, tak mas naprostou pravdu-to se ani do poctivy prace nemusim nutit pac ty kotata zboznuju
Jinak na priste bude selekce semen BOgglegumu z rukou Bushy Old Growera, Ak47xBubbleberry od Hygro seeds, Peacemakera a to posledni si necham jako prekvapko, pac to je opravdu extralibustka..
Fotos tedy 1.Crystal 60.den 12/12 (zitra jde pod nuz)
2.A ten maly vzadu....pro tentokrat Super Skunk nejspise s mutaci genu pro rustove hormony
3.rodinka C4
4.SM party dresses
Taaakze harvest -Crystal + C4 cca 60. den kvetu
1.foto: v popredi C4, vedle Crystal (vsimnete si velkeho rozdilu ve strukture palic rozdilnych odrud..)
2.,3.foto: C4 (voni opravdu moc moc silne ovocne-hned bych se do ni zakousla..)
4.foto:
a dale spokojena Geisha..
Co se tyce Crystalu, jmeno ma opravdu po zasluze-jedna z nejpocukrovanejsich odrud, ktere jsem kdy videla a pestovala-moc pekny..
Vypada to na foto tydne
Jinak preju hodne zabavy pri poskliznovem mazleni se s kotatky...
no a co dodat k tomu boglu Bushy primo zaril radosti, kdyz se dozvedel kdo povede selekci ...... uz sem strasne zvedavej, snad od nej casem bude i ten Sourbubble na test
mooc kraasnyy.....primo k zakousnuti
taky sem pred njakym tejdnem skosil C4, mela uplne genialne kvetovy aroma, avsak pri kouri obcas trosku asfaltovejsi, jak uz se tu nekdo zminil. Co se tyce high tak je to docela umrtvovaci modylek, presto ze sem kosil v 51 dnu kvetu /hlina/...Vynosnosti bych rekl, ze vzhledem ke stavbe kyti /hodne se vetvici/ lehkej nadprumer...
.
tak at slouzej....
.
btw> co ten sweetmendobog? uz dlouho se na nej chystam, ale bohuzel este nekvete. je fakt tak sladkej?
asi to bude znít tak jak nechci,ale.......Ty jsi fakt drsná borka:-))))))*
dneska jsem se proháněl outdoor galerií a nějak závidím.závidím ty obrovský přírodní kití hnojený kompostem a slepičákama.indoor je kvalita a chemka,ale není už to ta romantika.Jenom je škoda,že je bezpečnější pěstovat doma v soukromí než venku.MAXXXIMUM RESPEK OUTDOOOR!
Pro cenu foto týdne je třeba se přihlásit mně PM-kem a sdělit způsob převzetí ... Hellboy je ztracený případ, tolikrát jsme se potkali a tolikrát to zapomněli vyřešit , fakt ostuda ... No příště...
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
jo priznavam a dodavam, ze jsme se domlouvali na predani na osobni srazik, ale vzdycky se to nak zkomplikovalo ....neci aby to bylo byvalo vyznelo jako moc velka pruda, ale rejpnout sem si trosku chtel, to se musim priznat