Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » jazyk
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
jaká větev je nejhorší?
germánská(eng,ger)
slovanská(czech, poland)
ugrofinská(fin,hungary)
románská(fran,esp,ital)
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 33

jako jazyk je rustina zajimava,stihnul jsem na zakladce 3 roky.Jinak pro me zbytecny,nepouzitelny jazyk.Zlata nemcina,kterou jsem se ucil pote,prece jen se da obcas pouzit.No ale mrzi me,ze neumim anglicky-to by bylo na netu poctenicko...

Old Post 01-06-2005 v 18:12 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
malasorte
Stálý Člen

Karma uživatele malasorte - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Baskictina!!!! Kdo s ni neprisel do styku, o hodne prisel :-)

Old Post 01-06-2005 v 19:41 PM
malasorte je offline   Profil uživatele malasorte   Find more posts by malasorte   Foto galerie člena malasorte   Click here to Send malasorte a Private Message   Add malasorte to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cinzano
Stálý Člen

Karma uživatele cinzano - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

rád bych věděk v čem se v nás bere ten odpor k němčině, mě ten jazyk živí ale taky sa mi nepáčí zato jak již řečeno slovenština od dámy je luxusní a naopak japonština v provedení old school samurai má taky dost šarmu. Englándština mi příde docela nudná a to ji ovládám statně. A pak ještě umim počítat tatarsky do 10 ... odnoko, dvóko, tróko, štróko, páko, láko, ičmo, čičmo, čuk a gek "420" RULESSSSSSS

Let the Green Goddess guide us to the Truth

Old Post 01-06-2005 v 20:05 PM
cinzano je offline   Profil uživatele cinzano   Find more posts by cinzano   Foto galerie člena cinzano   Click here to Send cinzano a Private Message   Add cinzano to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Micasa
Stálý Člen

Karma uživatele Micasa - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

Proste me to prijde tak, ze nemcina se nelibi spouste lidem uz jen z principu.. to je cely. A spojovat to s nacky a tak podobne je nesmysl, ale taky ti to takhle spousta lidi rekne. Pak si spojis rustinu se Stalinem, italstinu s Mussolinim a nakonec tu fsichni budem mluvit esperantem...

Jsem rada, ze nemcina zivi jeste nekoho jinyho Pacek Micasa

Old Post 06-06-2005 v 16:00 PM
Micasa je offline   Profil uživatele Micasa   Find more posts by Micasa   Foto galerie člena Micasa   Click here to Send Micasa a Private Message   Add Micasa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vladbur
Stálý Člen

Karma uživatele Vladbur - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

Můj oblíbený jazyk je ČZH-česká zhulená haptmatilka,ta se nejlíp učí ve stavu kolování THC v těle ve větším množství

Old Post 19-06-2006 v 21:44 PM
Vladbur je offline   Profil uživatele Vladbur   Find more posts by Vladbur   Foto galerie člena Vladbur   Click here to Send Vladbur a Private Message   Add Vladbur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cilum
Stálý Člen

Karma uživatele cilum - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

no nejhorší samozřejmě němčina ale to hlasování je dost debilní pže naopak angličtinu mám rád takže hlasovat vlastně nemůžu..... sice sou to oba germánské jazyky ale sou naprosto jiné !!!!

Old Post 19-06-2006 v 22:56 PM
cilum je offline   Profil uživatele cilum   Find more posts by cilum   Foto galerie člena cilum   Click here to Send cilum a Private Message   Add cilum to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jestedman
Stálý Člen

Karma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

nemyslím si že je správné takto kategorizovat jazyky, každej je svůj, to jestli je vám němčina libozvučná nezáleží jen na jazyku jako takovém, ale samozřejmě i na intonaci, dialektu a mnoho jiných věcech, možná kdybyste slyšeli takovou dolnosaštinu od staré babky, tak byste ani netušili, že to je němčina a možná by byla víc libozvučná než třeba welšská angličtina.
taky zde pletete dvě velmi rozdílné skupiny a to jsou jazyky analitické a syntetické a to je velký rozdíl a zejména pro nerodilé mluvčí.
mně se třeba na angličtině nelíbí její jednoduchost, je to příjemné pro učení, ale pokud si uvědomim jejich omezený prostor pro vyjjadřování, tak je lituju.

Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.

Old Post 20-06-2006 v 08:05 AM
jestedman je offline   Profil uživatele jestedman   Find more posts by jestedman   Foto galerie člena jestedman   Click here to Send jestedman a Private Message   Add jestedman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 40

němčina se naopak docela líbí, ale vede angličtina a španělština, v současnosti se snažím naučit jamajský patois a nejvíc jazyk je japonština - člověk může pohrdavě nadávat a přitom se tvářit pořád stejně a ani moc neřvat

Old Post 20-06-2006 v 11:11 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:45 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás