Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jedna fotka na ty minulí stránce se mi tam odmylem dostala 2x .a ještě foto co dělám s tou mojí nejhezčí kytkou trochu jsem jí roztáhl větve aby měla víc slunce
Můžu ti říct, že to zatim vypadá dobře!!Určitě je v pohodě, že se ti kytky držej u země, takže sou míň nápadný!!
Taky se mi moc líběj poslední 2 fotky, esteticky sou opravdu dobrý!!!
(Na jaký rozlišení si to posílal na grower???)
A nakonec K+...
tak kytička mi dělá radost akorat na ni roste moc listu takze musím tak 2x týdně listy trhat a pokaždý jich mám plnou hrst objevil jsem už bohužel 4 samce ale co se dá dělat .
tak jsem se rozhod že vám sem hodím i fotky ostatních kytek který jsou už vytříděny takže jsou to už jen mladé slečny:-) kterejch je 9 z15 kytek (ale 2 jsou řízky takze u nich sem měl jistotu)
Fakt to počasí je na hovno ale bude snad líp tady jsou zas nějaký foto a tu jednu kyti musím furt fotit ze spoda protože kdybych to fotil normálně tak bych musel zas začmárávat tu fotku (kvůli utajení)a to se mi nechce .Začal jsem je ted hodně hnojit nějakýn hnojivem tristal list pak wuxal a trochu krystalonu a snad jim to chutná no uvidíme.
Potřebuju poradit : Nevíte co to vymejšlí ta kytka? ty listy jsou fakt divný jinak roste ok akorát má takovýhle listy a vedle ni je kytka asi 20cm a ta je uplně normální .Napadená ničím není a asi ani hlínou to nebude tak nevím poradte někdo please
BBVlada: mě moc nešlo o tu tlouštku listu ale spíš o ty divný okraje ne tech listech. a jinak zase kytky povyrostly ta nejširší na fotce i když se to nezdá má 190 cm a ta vysoká na 1 foto v pravo (moc není vydět ) ta má pěkných 235cm takže jsem s nima spokojen. Kdybyste měli nějaký otázky nebo nějakou kritiku tak napište dík.
Skutočna krasa,to miesto vyzera ako z rozpravky.To je niaka vlastna zahradka ?Kitiz moc pekne,hlavne ta s timi peknimi sativa listami.
Len tag dalej bracho,vela stastia a samozrejme tageto pekne fotky si zaslužia welke K+ 4U !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marihuana nevyčlenuje človeka zo spoločnosti,ona mu iba otvori oči a zmení pohlad na svet !