Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Kolik lidí ví, že jedete lampy?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Kolik lidí ví, že si doma pěstujete pod lampou?
jsem jedinej kdo to ví
já a jeden další člověk
méně něž 5lidí
více něž 5lidí
více než 10lidí
více než 20lidí
to se nedá spočítat
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
hYp3r
Stálý Člen

Karma uživatele hYp3r - 83% PěstitelskáKarma uživatele hYp3r - 83% PěstitelskáKarma uživatele hYp3r - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

Takze mlada, segra... jenom "par" kamosu...par lidi v praci :c)

Svym nazorem na huleni se netajim... :c)

Pestim si jen pro svoji potrebu a "zatim" jen jednu kyticku na zkousku, ale vypada to, ze se ji zacalo nejak dobre darit, takze v druhem kole bych tam chtel mit tri. :c))))

"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."

------------------------------------------------
<<Pestovani pod LED osvetlenim - hYp3r>>
<<Cannagenetics>>
<<Konopny "oriskovy" liker>>

Old Post 28-09-2003 v 11:07 AM
hYp3r je offline   Profil uživatele hYp3r   Find more posts by hYp3r   Foto galerie člena hYp3r   Click here to Send hYp3r a Private Message   Add hYp3r to your buddy list     Navštiv homepage uživatele hYp3r! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rela
Stálý Člen

Karma uživatele rela - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

hmm, s jednou kytičkou bych to taky nějak moc nehrotil s tajením. Nutno dodat, že lidi, kteří o tom ví, jsou docela hustý, když chtějí "podíl" z toho o čem ví. Budu muset změnit místo a rovvněž FUCK UP!!!

@:-)
NARAJAN HARI ! :-)

Old Post 30-09-2003 v 14:48 PM
rela je offline   Profil uživatele rela   Find more posts by rela   Foto galerie člena rela   Click here to Send rela a Private Message   Add rela to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hYp3r
Stálý Člen

Karma uživatele hYp3r - 83% PěstitelskáKarma uživatele hYp3r - 83% PěstitelskáKarma uživatele hYp3r - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

Mno rict mi nekdo o podil....tak bych ho hnal svinskym krokem...
Tohle by nekdo zkusil jen jednou...:c(

"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."

<<Pestovani pod LED osvetlenim - hYp3r>>
<<Cannagenetics>>
<<Konopny "oriskovy" liker>>

Old Post 30-09-2003 v 14:53 PM
hYp3r je offline   Profil uživatele hYp3r   Find more posts by hYp3r   Foto galerie člena hYp3r   Click here to Send hYp3r a Private Message   Add hYp3r to your buddy list     Navštiv homepage uživatele hYp3r! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rela
Stálý Člen

Karma uživatele rela - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

To jsem taky udělal ale bylo mi sděleno, že pokud chci aby to věděli všichni, tak nemusim.
Jinak podíl znamená na jointa - tak aspoň 10 gramů. A za tejden klidně znova. Normálka, už jsem si zvykl na tenhle poddruh lidí.

@:-)
NARAJAN HARI ! :-)

Old Post 30-09-2003 v 15:01 PM
rela je offline   Profil uživatele rela   Find more posts by rela   Foto galerie člena rela   Click here to Send rela a Private Message   Add rela to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Firestarter
Stálý Člen

Karma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% Pěstitelská

Kolik lidí ví, že jedete lampy? Příspěvek č. 37

Zajímalo by mě, kolik lidí ví o tom, že si doma svítíte na kytky? Počítejte i rodinu a pouze lidi, který ví kde bydlíte. (resp. nepočítejte lidi, který potkáte někde na párty a plácnete před nima, že jste si jeli před rokem Nebulu )

Old Post 24-04-2005 v 22:13 PM
Firestarter je offline   Profil uživatele Firestarter   Find more posts by Firestarter   Foto galerie člena Firestarter   Click here to Send Firestarter a Private Message   Add Firestarter to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wad
Floutek

Karma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

No jakože já + kámoš s který svítíme dohromady a pak ještě týpek u kterýho to budem sušit.. ne že bych byl držgrešle ale čím míň lidí to ví, tím podle mě líp.. lidi sou svině, a s kámošů se můžou stát svině, a ze sviní kamrádi.. a to jen kvůli zelí...

[size=1]

Old Post 24-04-2005 v 22:44 PM
wad je offline   Profil uživatele wad   Find more posts by wad   Foto galerie člena wad   Click here to Send wad a Private Message   Add wad to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pozitron
Stálý Člen

Karma uživatele pozitron - 95% PěstitelskáKarma uživatele pozitron - 95% PěstitelskáKarma uživatele pozitron - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

Minuly rok ked som mal lampu to vedela iba moja rodina, tj ja+3 osoby.

pozitronov prvý a druhý Windoor [2oo5/6]

pozitronov LED Box v2 [2oo8]

- RESPECT -

Old Post 22-05-2005 v 12:17 PM
pozitron je offline   Profil uživatele pozitron   Find more posts by pozitron   Foto galerie člena pozitron   Click here to Send pozitron a Private Message   Add pozitron to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dlouhán
deathrace king

Karma uživatele dlouhán - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

kromě mý rodiny to ví už jen celý grower
nejsem idiot abych to vytruboval na potkání... v tomto případě se důvěra opravdu nevyplácí

Old Post 31-05-2005 v 11:48 AM
dlouhán je offline   Profil uživatele dlouhán   Find more posts by dlouhán   Foto galerie člena dlouhán   Click here to Send dlouhán a Private Message   Add dlouhán to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
herb,mrs. herb
Stálý Člen

Karma uživatele herb,mrs. herb - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

Bohužel o muži to ví dost lidí,a o mym outu taky..Bohužel na vesnici se ani neuprdneš,a už všichni vědí že ses posral...je to tak nějak,ne??Ale v tomhle případě držet hubu,protože to neni celkem prdel....

Old Post 31-05-2005 v 15:01 PM
herb,mrs. herb je offline   Profil uživatele herb,mrs. herb   Find more posts by herb,mrs. herb   Foto galerie člena herb,mrs. herb   Click here to Send herb,mrs. herb a Private Message   Add herb,mrs. herb to your buddy list     Navštiv homepage uživatele herb,mrs. herb! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pflusik
Stálý Člen

Karma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

No, ví o tom užší okruh mejch kámošů, kterejm sem řekl, že ať si klidně s kymkoliv kecaj, že jejich kámoš má pěstírnu, ale ať nikdy neřeknou jméno... všem jim věřím a sem si jistej, že by to nikdy neřekli nikomu dalšímu

Komár neni mucha pyčo

Old Post 24-02-2010 v 18:50 PM
Pflusik je offline   Profil uživatele Pflusik   Find more posts by Pflusik   Foto galerie člena Pflusik   Click here to Send Pflusik a Private Message   Add Pflusik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 43

Tak o my matkarne vi asi tak, pulka hospody(vesnice)? :-) hlavne matkarna je mi u prdele, protoze jestli mi zmerej obsah THC tak zjistej ze tam je minimum, pocitam max s podminkou, ale, nezmenil se nahodou zakon, neco o 5ti kytkach? O stopadesatce vi par dobrejch kamosu a hlavne nehulim, takze nemam takovy ty stihacky co jsem mival kdyz jsem hulil.

Old Post 24-02-2010 v 22:20 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:19 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás