Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takze mlada, segra... jenom "par" kamosu...par lidi v praci :c)
Svym nazorem na huleni se netajim... :c)
Pestim si jen pro svoji potrebu a "zatim" jen jednu kyticku na zkousku, ale vypada to, ze se ji zacalo nejak dobre darit, takze v druhem kole bych tam chtel mit tri. :c))))
"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."
hmm, s jednou kytičkou bych to taky nějak moc nehrotil s tajením. Nutno dodat, že lidi, kteří o tom ví, jsou docela hustý, když chtějí "podíl" z toho o čem ví. Budu muset změnit místo a rovvněž FUCK UP!!!
To jsem taky udělal ale bylo mi sděleno, že pokud chci aby to věděli všichni, tak nemusim.
Jinak podíl znamená na jointa - tak aspoň 10 gramů. A za tejden klidně znova. Normálka, už jsem si zvykl na tenhle poddruh lidí.
Zajímalo by mě, kolik lidí ví o tom, že si doma svítíte na kytky? Počítejte i rodinu a pouze lidi, který ví kde bydlíte. (resp. nepočítejte lidi, který potkáte někde na párty a plácnete před nima, že jste si jeli před rokem Nebulu )
No jakože já + kámoš s který svítíme dohromady a pak ještě týpek u kterýho to budem sušit.. ne že bych byl držgrešle ale čím míň lidí to ví, tím podle mě líp.. lidi sou svině, a s kámošů se můžou stát svině, a ze sviní kamrádi.. a to jen kvůli zelí...
Bohužel o muži to ví dost lidí,a o mym outu taky..Bohužel na vesnici se ani neuprdneš,a už všichni vědí že ses posral...je to tak nějak,ne??Ale v tomhle případě držet hubu,protože to neni celkem prdel....
No, ví o tom užší okruh mejch kámošů, kterejm sem řekl, že ať si klidně s kymkoliv kecaj, že jejich kámoš má pěstírnu, ale ať nikdy neřeknou jméno... všem jim věřím a sem si jistej, že by to nikdy neřekli nikomu dalšímu
Tak o my matkarne vi asi tak, pulka hospody(vesnice)? :-) hlavne matkarna je mi u prdele, protoze jestli mi zmerej obsah THC tak zjistej ze tam je minimum, pocitam max s podminkou, ale, nezmenil se nahodou zakon, neco o 5ti kytkach? O stopadesatce vi par dobrejch kamosu a hlavne nehulim, takze nemam takovy ty stihacky co jsem mival kdyz jsem hulil.