Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jaxou kytky malý tak rostou málo, a jaxou velký tak rostou víc...
tak už to na světě chodí chlapče...
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Zdrawim Vas moji milí spolupachatelé
Poucil jsem se ze svych chyb a ted by uz vse melo byt ok!! Pujcil sem si o kamose vlhkomer a nameril jsem vlhkost 50-55% Coz je malo ale po mem predeslem neuspechu s malyma kelimka s vodou a perlitem byl na ... takze sem dal velkou misku apred hlavni vetrak ktery fouka na kitiz a koukal sem jak z jara kdyz se vlhkost zvýsila asi o 20%... Mozna tam jeste nejaky vetraky pridam
Taky sem se dneska zakoukal na lampu a stinit a zdalo se mi ze je nejak moc vysoko nad kitickama,tak sem ho soupnul asi 35 cm nad vrcholky (cooltube jeste nemam). asi 10 cm pod sodikem je teplota 28° a na vrcholcich kitiz je teplota 25°! Sem spokojen...
Problem s prelitim sem resil nasledovne: zalival jsem naposled pred tremi dny! ted nechavam substrat proschnou a zitra zaliju, ale uz jen s citem... Prestim jsem to prolival kazdy dva dny( sem proste novacek nooo)
Tohle je moje číča... sice to sem nepatri ale kdyz byli kitiz malinkaty tak za nima porad strasne rad chodil a koukal se Ted uz tam radsi nepoustim aby neudelal nejakou neplechu.. peace
Ubec nemaj k zelenýmu úctu a žerou ho Hlava neHlava
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
Vlhkost je dobra pri rustu vyssi, ale neni to neco kritickeho. Rostlo mi to i pri vlhkosti pod 40%. Je to jeden s faktoru se kterym jde manipulovat, ale nemel by to byt faktor ktery by zpusobil smrt kytek.
to sinuhet: právě vlhkost je ze začátku zabiják (než klony pustěj kořeny krz RW a pak do hlíny...
pár kytek to u mě odskákalo...
ale co mam zvlhčovačku, tak ist alles in ordnung
No samozrejme klony ktere teprve koreni jsou jina kapitola, tam se blbne s parnickama, apod. Zvlhcovacku za 750 uz mam taky. Zrovna jsem v kvetu, takze jsem ji jeste nevyzkousel, ale mlha vypada ok. Uz se tesim na dalsi sezonu, az jim to tam zavlhcim. :-)
zajímalo by mě, kolik lidí si tu zvhčovačku za poslední 3, 4 měsíce koupilo...
co sem tady čet, tak je celkem v módě...
Na kocky si davejte vsichni bacha... Kocka kdyz vidi neco zeleného tak to sežere Moje kocka se mnou ochutnava odrudy a je po tom mrte zmastena.
Neco malo o kockach....
Kočka
Je téměř výlučný masožravec, proto její potrava musí obsahovat především maso. I zde platí, že přemíra vnitřností není vhodná. Pokud však vaše kočka jí ráda i některé druhy ovoce nebo zeleniny, tak jí je dopřejte. Jinak i zde si můžete vybrat z pestré škály již hotových krmiv.
Téměř určitě vám bude kočka okusovat kytky v květináči. Nejedná se o zlozvyk, ale o potřebu. Při údržbě kožíšku spolyká i volné chlupy, které mohou zůstat v žaludku a hromadit se tam. Aby se jich zbavila, žere trávu, na kterou se chlupy nabalí. Ty pak mohou dál projít trávicím traktem, nebo je kočka i se sežranou trávou zvrátí. Aby nám kočka neničila pokojové rostliny, vysejeme jí do truhlíku trochu trávy. Kočka trávu s vděčností přijme, ale pokud máme doma i šáchor, asi na něj bude chodit i nadále.
O zvlhcovacce sem premyslel ale jako student si ji nemuzu ted dovolit takzu budu setrit a koupim si az na NEXT ROUND...