Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Normálně to lidi začněte nosit a se uvidí..
Nutno si ale asi připravit vhodnou reakci na komentáře typu: "Na maturanta seš ňákej přestárlej.."
"Vole.."
To asi jen vyjímečně.
lebowski: Nevim jak u vás, ale u nás na slováči je tradice zelené "maturantské" stužky celkem silná, řekl bych.. Což ale nemusí bejt překážkou, se rozumí..
Jo my se furt bavíme o tý velký stuze, co se tim dekorujou tamti.. Nebo spíš tamty..
Esli jo, se omlouvám, já myslel malou nenápadnou stužtičku, jak říkáš -do klopy, nebo na klobouk..
dotaz: jak se říká tomu co se dává mezi rameno a loket, prostě na bicák? páska? nebo taky stužka?
Teď mylim třeba jak nosívaj hokejisti při zápase na počest zemřelýho kolegy ap.
Akorát že ta naše by nebyla černá ale zelená no. Bych si klidně vzal ňákej zelenej šátek nebo tak něco a normálně zavázal na ruku, a nosil a nosil a nosil... a sám od sebe bych nikomu nic neřek dokuď by se mě někdo nezeptal. A že by se lidi ptali..
Já bych navrhoval že by "forma souhlasu" nemusela bejt pevně daná, nechal bych na každým co by si na sebe nakonec navlík skrátka něco zelenýho, nepřehlednutelnýho....a hlavně to mít v hlavě srovnaný
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
já se asi obleču do super zeleně fosforovaných oblečku
a myslím si že se mě zeptá každý proč a co to mám na sobě
no možná by to u nás ve městě vypadalo tak že přistálo U.F.O
2 wavra: jo pohoda to bylo jasny ale negdo by to mohl precist a wzit wazne btw: sekra ze bych zacal taky nosit stuzku sem myslel ze ta akce teprw zacne
Původní příspěvek od Taker a sám od sebe bych nikomu nic neřek dokuď by se mě někdo nezeptal. A že by se lidi ptali..
Já bych navrhoval že by "forma souhlasu" nemusela bejt pevně daná, nechal bych na každým co by si na sebe nakonec navlík skrátka něco zelenýho, nepřehlednutelnýho....a hlavně to mít v hlavě srovnaný
ehmm.. jenom mě napadlo , když si normální člověk jde po letne v dobe MMM a co vidí bandu sjetejch technařů co se válej po zemi a sotva chodí... normální člověk když to uvidí tak si řekne no jetli ti tady za neco bojují, potěš (víte jak to myslim ne) myslim že marihuaně dělají nekteří lidé negativní reklamu ( i když ji užívají ) a nebudem si nic namlouvat negativni reklama - taky reklama ,ale to je otřepaná fráze... Jinak podporuju nápad ze zelenou stuhou.. napadlo mě dát na každou logo lístečku malinký jak je na filtrech...