Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
6. Listí, co sem měl na skříni a sušilo se. Je to z matek a nco málo z protrhání Apolla.
7. Sem to radši vařil na hrnci, abych to nepřipálil
8. Výsledek 3,5 hodiny vaření . Zkoušel sem shánět kámoše po Praze, ale nikdo nechtěl přijít, tak sem to vychlastal sám . Ve 3 sem to vypil. Ve 3:50 mi to začalo najíždět a ve 4 už sem byl přehulenej Byl sem asi tak jako po tý palačince vod Kuchtíka :
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
No, fotky sou dva dny starý, ale myslim si, že se moc nezměnily
1. Apollo 11 X Matanuska ThunderFuck - celá kytka
2. To samý - detail paliček
3. Nebula - Celá kytka
4. Nebula - téměř detail největší palice - má je hodně prorostlý listama, takže blizny moc nejsou vidět
5. Mendobog celej
6. To samý - detail jedný spodní paličky
7. Eště Mendobog - velká palice
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
Není to neska, ale neměl sem jak dostat fotky z foťáku
Byly focený 20. července...
1. Apollo
2. jeho palice
3. Mendobog
4. jeho palice
5. jiná
6. jedna palice byla asi moc blízko lampě a začala se pálit , tak sem ji zkouřil
7. Nebula
8. Její palice
9. další
Pohled shora do válešku
22. července (velmi velký pátek ) sem brutálně zavraždil Mendoboga
1. Mendobog celej bez jedný palice, kterou dostal kámoš na apsťák
2. Palička vypadá celkem dobře, ne? Na to, že je to moje první sodíková indoorová kytka
3. Ani spodní palice nevypadá špatně
4. Apollo už se taky suší (říznul sem ho asi v pondělí)
5. Apollo palice
6. Nebula
7. její šíša
8. a ještě jedna
Je to moje první pod sodíkem pěstovaná kytka, tak si případné poznámky nebo připomínky laskavě nechte pro sebe Ne, přijímám jakoukoli konstruktivní kritiku
1. Mendobog
2. Palice
3. Spodní palice
4. Apollo (už se taky suší)
5. jeho palice
6. Nebula si ještě počká, zatím dostává ripen
7. její palda
8. a další
Jó kluci, díky za K
Ještě nebula se smaží a dlouho sem tam nebyl, tak se bojim nejhoršího
Hyeno, moc pěkný.
Navíc, Matanuska Tunder fuck je moooc hustej model, nevim, jak je na tom Apollo 11 X Matanuska ThunderFuck ale stejně si myslim, že hustý, takže jednoznačně K+.....
A tohle sou venky 2005.
První no name od kámoše
A druhej je můj malej kříženec z těch dvou kytek na začátku trýdu - Mix Californskýho oranže se SNLxP99
Sem to nevážil... A hnojiva sem psal... ze začátku AH a pak sem přešel na GH
NAZDAREK KAMO PROSIM KOUKNI SE NA MUJ TREAD A MOHLI BY JSME DOST POROVNAVAT JSEM NA TOM SE SKRINI NAPROSTO STEJNE JEN JEDU 200W KONPATIBILNI ZARIVKOU, A TAK NA TO KOUKNI HANOJ A NAPIS DALSI FOTO PRIDAM HNED JAK TO PUJDE
Hehe, před rokem a půl mi jeden člen groweru poskytl pyl Low Rydera. Měl sem doma ve skříni holky v plnym květu, takže jsem rovnou prznil.
Vybral jsem si mendoboga. Je menší, ale rozsekával mě asi nejvíc.
Fotka je stará asi 10 dní a pomalu se schyluje doba, kdy se do palic žene plíseň, takže půjde.