Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
lumen=jednotka oswetlenosti cili kolik ti toho ta lampa oswetli a proswetli
ad kliceni wata neni idealni zamotali se ti do ni klicky a uz je prawdepodobne w poradku newymotas nejlepsi je nechat naklicit na hajzlaku a pak presadit do hliny hydra ci aera
hmmm to mas dobry ja se na to asi fakt vyprdnu a zacnu znova a chci se te zeptat nebo nekoho z vas mam hlinu pro pokojove rostliny uplne holou nic jinyho mel bych to s necim smichat???
diky moc
ja som daval hlinu z baumaxu, mala v sebe aj prirodny humus (cena okolo 50 za 10 litrov). dal som to v pomere 3:1 hlina/perlit.ak ides od zaciatku tak daj usporku tesne nad rastlinku, nespalis to. ja mam usporky zvisle, niekedy sa mi aj listy dotkaju. par ich trochu vyschlo ale teraz to je uz v poho, asi som malo polieval. mopze to byt aj genetikov. mam aj cerstve fotecky, tam su este hustejsie. ale su to matky takze ich poriadne zastrihavam aby bolo na jar co davat von
Zdarec lidi!Chtěl bych se zeptat na dvě věci.začínám s kamíkem se skříní a chcem aby všechno klaplo.Tak za 1. budou v pohodě 2 větráčky z PC na 2x18 W zářivky? a za 2. musíme mít na květ jiný spetrum barvy nebo stačí snížit čas 12hx12x??
2:Syndrom já sem jel taky 2x20W úsporky,2 větráčky úplně stačily můžeš kvést i pod úporkama ale nevim,nevim jak by to dopadlo.Určitě je si lepší koupit sodík jak říká Pildo.Tak ať to roste.PEACE