Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no dobre, dajme tomu, ze by som to tak spravil, nejak ste ma aj presvedcili, cize matka 250W sodik, a deckam prispeje 2xziarivka?
nejde mi teraz o kvantitu urody, ale ci je to dobra kombinacia, resp. vynosnejsia ako tie svetla ked su naopak.
lebo ohovir sa tu sice, ze matka je potom silnejsie, hustejsia, ale co aj tie decka budu na tom podobne pod tymi ziarivkami.
semena si zozenem normalne s rakuska, nebudem si to posielat, pojdem si osobne pre ne. myslite ze by som to mal hned vyuzit a zaobstarat aj ine veci? ake?
inak s tebou suhlasim, ja by som si rad precital odpovede na tieto argumenty.
v podstate sa mi to zda byt aj logicke, ale logicky je aj ten druhy sposob tak ja neviem, ja si rad vypozujem vsetko a rozhodnem sa. to je samozrejme ucel, a velmi mi v tom pomahate .
dodatocne by som este apeloval na tie 2 ziarivky na deckach - bude z nich vecsia, alebo mensia uroda?
vlcku, ty si hovoril ako urcit ci ma byt matros ako aktivny, alebo pasivny.. resp. "staw a stoned". mna by zaujimalo, ono to musi byt aj videt uz na suchom matrosi, ne?
len ja neviem povedat, ake su tam tie rozdiely. jak to rozoznas? teda ak je to mozne.
2 maxo esi je to mozny tak to poznas tak ze se na krystalky pryskyrice podiwas mikroskopem a podle zakalenosti bys to mohl poznat plati ze cim wic zakaleny tim wic stoned to je asi jediny podle ceho se to da poznat u susenek ale newim esi to taky plati nigdy sem to nezkousel ale asi to tak pude
zdarec matkologové
dovolím se přimluvit za zářivky důvod je prostý poměr výkon cena.
Pandořina skříňka má rozměr d-70cm v-60cm h-32cm
Osvětlení 4xOSRAM L 18W/77 fluora (cena jedné trubice cca.200kulí. 2 PC ventilátory na přívod a odtah.
V pandořině skříni jeden obdélníkový bublátor o rozměrech
45,5x30x21cm obsah 24L o vzduchování se stará ATMAN 9500
v bublátoru 6x mateční rostlina.
Každý týden chtě nechtě musím provést odběry. Statistiku si vedu čtvrtý měsíc. týdně je to mezi 45-55ks. záleží na koncentraci hnojiva. Používám GH a spodní hranice je při EC 1,3. Vodu používám odstátou s upraveným Ph něco kolem 5,5.
Podotýkám že mám poměrně jasnou představu o velikosti klonu.
Stejný zářivkový setup mám na rozjetí ,pro zakořenění používám poloviční intenzitu.
teprve potom přicházejí na řadu silnější zdroje.
nemusíš byt atomový fyzik abys mohl spočítat náklad na provoz za měsíc.
pace and power
„Každá dokonalá prostopášnost vyžaduje dokonalé volno". (Boudelaire)
Jen se chci zeptat. Mam matku asi tak měísic starou a je docela malá ale na řízky užý by šla... Jen newim jestli se má ten rockwoll namočit do stojatý vody nebo jen aby byl mokrej. A ještě newim jestli má mít ph 5,5 nebo něco okolo 6-7?????
Help pleas
Mr. Manson
grower varuje:
pozor hulení může
způsobit stav uvolnění