Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
..... aaale staci uplne norm. flexo, akurat musis zabezpecit aby ti neprebijalo tych cca 2,5 - 3,0kV.. preto sa pouzivaju tie teplom zmrstitelne (silikonove) buzirky.... ak by prebijalo tak proste vybojku nestartnes tod fse... staci uplne norm. kabel akurat tie konce....
Mrhaním ducha a srdca je presviedčať odporcov, ktorí vôbec nepomýšľajú na to, aby mali svoj vlastný názor.
NO asi to bolo prehnojenie po mensej uprave to vyzera na ustup.No je tu dalsi problem mam 4 klony a na kazdom to iste zacinajuce vyhonky a male listy zltnu.Myslim ze by to mohlo bit nedostatkom zinku ale to byva sposobene velkym PH,co je blbost ked substrat ma na obale napisane PH 5 az 6,5
Neviem preco ale mam pocit ze tu si nechava kazdy vsetko pre seba Poriadnej rady sa mi tu snad este nedostalo cest vinimke dikes vlcek. No ale teraz spet ku skrinke:Poskladal som sodik.Snazil som sa o preciznu pracu s ohladom na bezpecnost.Predradnik je v skrinke od zdroja,kable su na koncoch pocinovane prip. doplnene o zmrstovaciu alebo silikonovu buzirku.Vybojka je Tesla 70w SHC. Zatial su len provizorne foto,skusal som to nechat nejaky cas zapnute aby som zistil ako to hreje.Skrimku treba este kompletne prerobit.
No ale od vas potrebujem rady:1 je tento vuxal vhodny do bubleru na rast? 2co si myslite o tych klonoch zmienovanych vysie?
mash to velmi pekne a dal jsi si zalezet...
ted sem narazil na dalsi problem...
nedavno jsem byl v hornbachu a mely tam asi 5 druhu wuxualu a ted koukam ze ty tady mash nakej dalsi novej model... sem z toho zmatenej lidi co vy kupujte za wuxualy ??
jinak to pareniste vypada cajk... co te stalo...
Pět (slovem: 5) druhů wuxalu? Já viděl jen dva v různých baleních: w. super a w. super kalcium, což je právě sous3dův případ, všakže?
Pokojne ho šľahni do bubla, samozrejme tretinovú koncentráciu. Zo začiatku možno ešte slzu menej a postupne zvyšovať a zase znižovať za pridávania obm, čo ak som správne pochopil aj zamýšľaš. Ale ten priestor je fakt viac než útly.. Aspoň raz taký by sa žiadalo. Veľa šťastia.
Tak,kedze o moju skrinku nastal nejaky zaujem pripajam fotoaktualizaciu:Miniparenisko:cca130sk,maju ho v hypernove,kauflande a zahradkarstvach.Dalej tam je maminka ktora sa celkom rozrastla pretoze si ju chystam rozrezat na outdor.No a ako posledne su reziky.Tu sa chcem nieco spytat:Preco mi tie reziky asi po 5 dnoch zacnu "zltnut"od stredu tie najmladsie vyhonky a zltnu a zltnu s tych predoslich som zachranil 2 z piatich
A nedavno som sa dozvedel co to mam vlastne za model,jedna sa o """G13""""Co uz vysvetluje tu neopisatelnu korenistu aromu v izbe
no videl sem nakej takovej byl ve velky nadobe takze to bylo na naky pole...
pak nakej na orchideje... (ten mam ja, je dosti setrnej)
nakej na zeleninu....
pak tam bylo vetsi baleni neceho ale newim co to presne za wuxual bylo... ani to tam nepsaly..
a pak tam byl asi ten kalciovej nebo mozna jinej uz newim...
bylo tam moc hnojek...
Wuxalov je viac druhov.Po precitani par stranok som zistil ze wuxal kalcium je nevhodny priamo ale len ako doplnok.prikladam porovnavaciu tabulku kde je vidiet ze w,kalcium neobsahuje K ani P jedine N.
Sedí vec! Kalciový wuxal obsahuje fosoru a horčíka len nejaké zanedbateľné stopy, čiže sólo do bubla neobstojí! Príkladná duoslednosť, sused
Inak to žltnutie muože byť spuosobené ruoznymi vecami, prej ale u rezňov celkom bežná záležitosť. Zhliadni napr. toto: https://grower.cz/forum/showthread.p...hlight=zlout%2A
Takze ako to vlastne je:Kedze sa blizi outdor sezona musel som G13 hodit pod sodik z matkarne lebo zaberala vela miesta teraz tam je H Hoope,Skunk#1,a rezi G13cky.S tochto vsetkeho planujem spravit matky,rozrezat a dat to von.Matku G13 necham vykvitnut pod sodikom.
Foto:
1-Matka G13
2-Rezi z nej,su dva v jednom kvetinaci
3-mlade rastlinky zo semiacka H.Hoope,Skunk#1