Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nechce se mě počítat, jak to bude dlouho. 17.1. byl první den květu a sklidit to mam v plánu tak 13.-20.3.
2xerthon: Já mam něco podobnýho. Na pár paličkách praskly ty vrchní semenný váčky a něco z nich začíná vylejzat a vůbec nevim co to je?
Časem dodám foto.
Tak tady mám konečně po dlouhý době (bo neni čas pičo ) nějaký fotky.
Vůbec nevim, co k tomu napsat. Snad jenom to, že problémy se mě vyhejbaj velkym wobloukem, takže je všechno celkem f pohodě.
Je to v ....... No ani nechci říct kde. Wopravdu se mě tam začínaj dělat semínka.
A to sem to snad tisíckrát prohlížel, jestli to neni hermouš.
To mě s*re.
Co s tim mám dělat?
tak tak,zhulit mi se to stalo taky,
kytky pry maji tendenci prejit na hermouse,kdyz jsou vystresovane,nemaji idealni podminky.Citi smrt tak se snazi zachranit rozmnozenim.Nevim jestli by to tak mohlo byt,rikal mi to nejaky grower.
Takže vám tady (bohužel) představuju poslední fotky.
Dneska sem to musel šmiknout.
Trošku mě to naše pěstění připomíná pohádku o perníkové chaloupce, kde kytička je taková naše Mařenka a já sem ta zlá ježibaba, která si ji nejdřív pořádně vykrmí a když je v nejlepším, tak............
Moc toho neni. (ani sem s tim nepočítal)
Ale bylo to pro mě velkym přínosem. Protože sem získal tak potřebné zkušenosti.
Zanedlouho budete moct sledovat tady na Groweru můj další idoor. Tentokrát ve skřini a pod 150W sodíkem, kterej rojíždim s kámošem. (Garion)
Ja se už taky těšim.....jinak přeju jemny hulčo(si dame pičo) a jinak se těším na ŠPAJZ INDOOR..........GARY+CRAT)to bude maso kamo....
P.S.:Fšichni budem držet minutu ticha za padlého hermouše....
na to,zes to mel pod jednou usporkou to jde,ja mel v hline dve kytky(z toho jedna hermous) pod 100sodikem a bylo toho jen o neco vic:-(
jsem zvedavy na vase druhe kolo pod 150,zdar