Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od snark myslim že kdo neni schopnej se postarat vo vlastní bydlení nemá nárok na to starat se vo kytky - jenom muj názor - nic víc
- jenom tvuj nazor, ale trochec extremni
Jako snarku sorry, ale jak si mam zaridit vlastni bydleni kdyz jsem jeste na VS a s holou prdeli? Jiste proto chapes, ze to jinde nez u rodicu neni mozne. A myslim, ze schopnost vypestovat squely indoor nema zadnou spojitost s vlastnictvim bytu - jenom muj nazor - nic vic
Psycho84: A jak si teda vyřešil, že nemůže říct ne?To by mě zajímalo
U mě to kdysik bylo tak, že matka nevěřila, že mi to vyroste a pak jak to mělo metr a půl.... tak byl problém(byla zmasírovaná televizní propagandou). Tata to kupodivu bral jako že to je normální. Teď je to už 3 roky a moji rodiče jsou o návykových látkách odborně poučeni(mám Bc z biologie a ekologie jinak by mi asi nevěřili... ale jak začnu podrobně kecat o metabolismu jednotlivých látek v těle, tak to s velkým vynaložením úsilí pochopili). Stejně jsem to ani nedopěstoval.... nějak mě to nezajímalo. Však ty víš proč
rodiče nevěděli že hulim do té doby co jsem doma začal pěstovat skunk. jednoho sobotního večera otec přišel do obýváku, kde jsem seděl s matkou a začal se ptátá co tam pěstuju za "hashis", začal jsem se bránit že nekdo pestuje taky orchideje, sice asi cca 3 týdny prudila(matka, otec to bral, ale že by z toho byl radostí bez sebe, to ne ) potom se to zpravilo a dokonce když jsem byl pryč, tak mi i zalévala. toť vše
matky se nechaj ke vsemu premluvit?mi pestovani toleruje jen otec matka furt keruje ze me zavrou..no ale fotra to docela aji zajima ale urcite by si nezahulil. jinak jak to resit s rodicema?no jak sem zacinal hulit urcite bych se k tomu nepriznal.ale uz dlouho se za to ze hulim nestydim, vim proc hulim, pestuju co mi to dava a stojim si za tim a asi jen kvuli tomu mi to rodice toleruji
Původní příspěvek od xerthon ja pestim v pronajatem byte.Nemeli byste nekdo nejake tipy co rict majiteli az prijde doplatek elektriky?Jake jine konicky spotrebovavaji hodne elektriny?
Původní příspěvek od zaya.cz
[B] matky se nechaj ke vsemu premluvit?mi pestovani toleruje jen otec matka furt keruje ze me zavrou..
No ženské jsou od přírody míň logické a mají větší sklon k víře Takže mají i větší potřebu brát jako reálnou hrozbu scénáře, které si samy vykonstruovaly ve své hlavě.... takové to "co by kdyby" Teď nemluvím o trávě, ale je to obecně ve všem. Já sem se naučil přestat komunikovat jakmile je vznesen argument typu "co kdyby něco v budoucnu co může nastat s pravděpodobností 10000:1" ... ne opravdu ne :-)
ja to vytvoril doma tak,ze kdyz nikde nikdo nebyl,tak jsem celou skrin zkotlil a postavil je pred hotovou vec. Nakonec me to nechali pestovat pouze pod podminkou, ze mi kazdy den budou kontrolovat ucnovku a jestli bude jen jediny bur,tak to pujde pryc. Byl to asi nejlepsi napad jak me donutit ucit
2stimulax>tak bacha v 7.tejdnu kvetu na bura....by ti mamca mohla vyhazet celou sklizen (ja uz takhle prisel o balkonovych krasek
panove uvedomujete si ze v pripade provareni pestirny udelate problem svym rodicum?tak opatrne....