Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pavučinky sem tam nenašel...ale je to naprosto to samí jak je ten odkaz...mu musím napsat co mu pomohlo...čím si to řešil ty? já tam dával ten omnite ale ty kytičky to moc dobře nesnášely sou malýá a dvakrát zastřihlý fim metodou...
no hele asi sem vyřešil to proč sem měl malý tečky na lsitech-já na kytky stříkal rozprašovačem a ono to fungvalo jako lupa a vypalovalo to tečky do listů...tak jestli si tohle někdo bude číst snad mu to pomůže..jinak u california skunku mi roste 6 patro a takový ty paličky před květem:-)
Rozprašovač asi ne e. To by potom měl ten problém skoro každej . Neboj se toho Talstaru, už ti to tady někdo psal a bát se nemusíš. Než tu kytku budeš "používat", bude te tam.