Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cesla, najjednoduchšie je zakoreniť do rockwoolu, nechať naklíčiť a opatrne vložiť do dierky v RW a nenechať vyschnúť, podobne ako keď sa zakoreňujú šnicle...
Kým stúpa dym, rád stúpam s ním, až tam, kde všetko končí a začína...
No ja newim ze seminek bych uz pod lampou nepestowal. Nemas jistototu co ti wyroste. Sezen si kwalitni rizky. Je to jistota. Mas wzdy zarucene samice, absolutne bez semen. A taky se lip wetwi a rychleji rostou.
řízky jsou fajn ale nemám je kde pěstit a schánět je??? Nemám tušení kde a nechci dávat na jevo že pěstuju indoor. Posílám dnešní fotečku (den 20, 12/12) PS.Já vím je to nějaké žlté
Ahoj lidi... Nevím jestli tu tento odkaz už někde je. Tady je pěkné porovnání pěstování =hlína vs. hydro= škoda jen že je to AN http://www.overgrow.com/article/22/1
Tak nová strojovna je na světě. Zásobuje to buď to 150W nebo když přehodím dráty tak 250W (dvě tlumivky). Teď jedu na 250W tu 150tku budu používat jen na růst. Přidal sem větrák na odsávání 92x92mm a do skříně mi teď ženou vzduch dva větráky 80x80mm. Už to dělá docela slušný hluk. Teplota ve skříni 26-28 tak že pohoda.
gabba: palice se v indooru zacinaji delat vzdy pri snizeni svetelne periody . Pri 18/6 se maximalne objevi prepistils, takovy naznaky - dvojbliznicka, podle ktere se da poznat, ze jde o samici
čus máš to fakt pěkný moc a navíc si mě inspiroval na stavbu tý mí skříně !! Eště dotaz jak máš připojený a kam by větráky a kolik jich tam teda máš ?? K+
ganjaboss: čau tak ty větráky jsou tam tři. Dva na dně skříně a jedou jen když svítí lampa (od 8:00 do 20:00) a jeden na stropu skříně, ten je o něco větší a mám na něm víc otáček a jede od 7:00 do 21:00