Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám špatný zprávy: ta kytka, co je na fotkách v tom velkym květináči (ta, co vypadala nejlíp) se nevešla za okno, tak sem ji dal jinam. Asi tam měla málo světla, nebo co. Ale teď je z ní uplnej chcípák. Dneska sem ji přesadil zpátky do menšího (...nesmějte se...) a vrátil za okno... tak uvidíme.
Ja pestuju v oknech uz nekolik let a zkusenosti mam vetsinou takove, ze pokud se kytkam moc venuju, tak chcipnou. Nechvam je volne rust, zalivam je, jak si vzpomenu (snazim se 1x denne) a kytky vesele rostou. Mrknete do galerie, jak se nektere zblaznily. Sazel jsem nekdy v kvetnu a zdaleka neni zadna z nich na suseni. Chce to ale jen trpelivost, kytky dozraji, pocitam, ze za mesic uz budu mit jasnejsi predstavu, kdy sklizet.
tak. posadene je to niekedy na prelome 6 a 7 mesiaca, schvalne aby nevyskocily prilis vysoko.
Pokial su semena s celkom dobrou stavbou rastliniek, viac menej ok poda, samozrejme okno na juh a trochu pohnojit tak sa vysledky urcite dostavia
samozrejme nemozno cakat, ze vytazky budu take ako vonku, alebo indoor pod nejakou masakralnou lampou, proste primerane.
posielam link na ktorom najdete nejake fotos z vyvoja a sucasnosti mojich zenskych:
dan bass: vysledky nejsou az tak dobre, ale v pohode to jde. Pestuju tak asi uz 5 let. Letos jsem uz rozjel skrin a testuju i idealni podminky, protoze precejenom za okne je nic moc. Malo svetla. Chce to idealne jizni stranu.
Plánoval sem sklizeň těsně před tim, než začne THC degradovat, ale asi to nepoznám včas. Spíš sem myslel jak dlouho to mám ještě nechat růst. Ale to asi ani zkušený pěstitel netypne. Jinak za karmu dík. A pro lidi, co chcou pěstit za oknem: neni to tak špatný, ale taky se to nedá zasadit kdykoliv.
50 procent zaschlejch pestiku. To je doba kdy ja zacinam uvazovat o sklizni. Ale zalezi na modelu. Ja osobne myslim, ze u sativ je lepsi sklizet spis driv protoze jsou spis high. A indik pozdejc. Ale bez dobryho mikroskopu je to stejne spis o pocitu.