Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Som nefajciar, ale bukosa jedine s tabakom, ta chut je jemnejsia a chcel by som vydiet niekoho ako fajci ciste brcko, tak v polke musi mat pocit ze zere uhlie a zapija ho horucim olejom. Mnohokrat si jointa ani nemozem dat lebo cigarety si nekupujem cisteho Nemusim . Caute
co to jsou za zlozvyky?ganja se huli cista.tabak uz nefrci.to je prezitek.a kd neveri,at bezi na vychod.tam ho nauci poradne hulit.nebude mit chut premyslet o tabaku v jointech.....a vetsina lidi stejne huli jen proto ze je to in.ten smesny pomer toho tabaku vuci ganji.chacha vratte se do skolky deti./vyjimkou sou snad pestitele,ti vi zac je toho loket/
Jen takovej postřech, docela mě zaujalo, jak převážná většina zde přispívajících se vyjadřuje jako zásadně proti tabáku a přitom v anketě vítězí (ne zas až tak těsně) názor, že tabák v jonátánu nevadí...to je docela zajímavej bospor (a dardanely), ba?
asi ti komu to nevadí tak nemájí proč sem psát. Co by sem psali? "Nevadími."?Docela se mi líbil ten jeden příspěvek "Když už tabák tak jaký?" a chtěl bych aby se to rozrostlo.
Tabak mi nevadi. Pokud dam s nekym jedno brcko jen tak u prostred dne tak s tabakem to je lepsi. Lip po tom funguju. Taky kdyz je vzor kterej skrabe, tak tabak pekne zjemni.
Tabák mi nevadí, ale když to nemusí bejt tak jsem rád. Nejradši hulim kombinaci kámošův outdoor + můj skunk, to jsme po špeku ve dvou tak zmazaný, že druhou půlku dáváme někdy až druhej den :-)
Bambulion: ty sy ale prase, půl na půl , to musí být vážně hnus.
Já cigaretový tabák nesnáším a ještě mně dělá blbě, ale do osobáčků si rád přidávám nějaký ochucený dýmkový tabák. Teď mám zrovna příchuť Black Cherry, ale dávám tam toho jen trošku, řekl bych, že tabák ten stav tak trochu utlumí, ste potom spíš pasivně vykouření než opravdu high.
Ikdyž sem standartní nekuřák, taxem zkusil tabec v jointesu, ale jen párkrát.Teď už bych asi brko s tabákem ani nepukal vůbec, ničí to ároma thc i chuť, takže jedině radši 100% brčko
V zari sem byl tejden ve svycarech a celou tu dobu sem byl high. Zacalo to ranim spekem a pak celej den furt furt furt. Ale ani jeden z tech speku nebyl cistej. Vzdycky s tabakem. Rikal sem si, ze jak se vratim do cech, nebudu totalne fungovat. Jenze opak byl pravdou..ze by na tom neco bylo?
btw tady doma vetsina lidi huli cisty a skousel sem jednou hulit tak jak ve svycarsku a byl sem slusne mimo jeste dalsich par dnu. Nedomyslivost, drobny vady reci apod...znate to urcite..
Nejlepší brko je čístý, ale pokud je to fakt hustý modek, tak je lepší míchat nebo to dát ve více lidech. Já když je fak dobrej matroš dávám radši sklo i když špek je přeci jenom špek.
Mě to vúbec neva já to tam přidávám někdy aby to hořelo nebo když je toho málo.
Jinak jako kuřák je lepší čistý ale u některejch modýlkú to prostě nejde
mě teda rozhodbe nevadi podle me a mejch kamosu je to prave vec naprosto uzitecna a nezbitna. protoze se nam toho dostane do naseho miliho telicka mnohem vic a vetsina znas nejsou zadny mimionari aby sme to hulili cisty a nevadila nam mensi vyuzitelnost materyalku.