Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak pred 5 dnami som uz prepol svetlo na periodu 12\12. Za kolko asi bude vidiet nejaku zmenu ? pridavam aktual foto.
Je t uz fakt obrovska dzungla. Tazko sa mi tade pohybuje, ale ked odtial videm tak prijemne voniam. Podotykam ze som este nepouzil zadne hnojivo ale teraz na kvet uz zacnem pridavat.
Nazdarek sOs
Som zo Zvolena dúfam že vieš kde to je a tiež začínam indoor a keby som ťa mohol poprosiť ak by sa ti dalo kúpiť a poštou poslať ten vlhkomer tak by si bol uplný frajer lebo u nás som pobehal asi aj tam kde by ich nemali vôbec a muka nič.Odpíš či sa to bude dať a dám adresu kde to poslať.
Dík nech sa darí...
mas to velmi pekne, odporucam hnojivo GUANO hovna od netiopierov, pouzivane aj v NL BIO pestovatelmi, velmi silne a vyzivne na fazu kvetu, viem ho zadovazit ak by si mal zaujem. Zatial ti to vyzera pekne, len davaj pozor pri klonovani - vyrad slabsie alebo chorlave klony prec, mne potom nakazili vsetky celu rodinu v skriny a musel som zacat od znovu, tak GOOD LUCK MAN:-))
to KRUZLO - vlhkomer sa da kupit aj v chovprodukte taky obycajny do teraria asi za 100-200Sk nekupuj original blbosti ked si vies veci zadovazit inde. Odporucam ti zistit si vsetko a potom postupne zhanat. Ja som postavil moju skrinu asi za 6 tisic SK a fici super.
Pokial budes mat zaujem o hnojivo BIO - Guano 100% odporucane NL pestovatelmi - viem zadovazit, kvalitne a silne. Inak Good luck a semena???? odporucam www.somaseeds.nl ja mam semena od neho a su super, lebo vacsina tych co predava semena predavaju stare...
Tak zatial amigo
to RIXO
Dík kamo za radu pôjdem pozreť u nás do chovproduktov a uvidíme čo sa da zohnať.Môžme to kupovať spolu myslím to tak že polovičná investícia ja polovica ty.Pozerám že si náš s kade si presne.Díky I love growing......................