Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
už sem na tohle téma kdesi kdysi psal- neva. Doporučuju snímeq "Solaris" - a aspoň 300W basů - ta muzička si to zaslouží Nedávno sem to shlíd řádně propečenej a je to ultramazec!! Clooney (bo jaq se píše) f tom hraje fuckt excelentně... 8 out of 10
ibuprofen:tak na ten dokument o vesmiru sem se taky dívala,to maš fakt pravdu,ale nejvíc me dostalo jak tam mluvili o tom jak se zniči naše planeta....)))tyhle dokumenty sou hodne zajímavý a sou ještě víc když se na ne koukaš zkouřenej.......
mě se líbil Brak. Možná se mi líbil i proto že jsem měl 3 jointy a dívali jsme se na televizi která měla obraz rozdělený na 3části a každá část měla jinou barvu
To Taker: no ja jsme nejriv cetla "Nikdo to tu neprezije" a az potom videla film, ale nemuzu rict co bylo lepsi, mozna to, ze jsem jakz takz vedela, co se stane. Ale me osobne film nadchnul, parada.
4 Micasa
Tak to já už ani nevim co u mě bylo dřív
Ale vim že knížku sem přečet třikrát a film sem viděl asi tak nespočetněkrát
No jó no, drobet maniak.
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Me se nejvic libil chlap, ktery,kdyz to prasklo, rikal, ze to vlastne cele vedel, ale sel se tam kvuli tomu podivat
a dokonala byla taky ta holcicka, ktera den v Sarce prirovnava k zatazenemu dni a az vecer, kdy se slo do marketu, pro ni vysvitlo slunicko!!!! akorat s ni nechteli jit do Kenvela a Orsey chudinka, fakt to nema lehke
Life is sick...Dogs cough...Bees sail...Birds hack...Trees saw...Woods cry...Men die...Ticks try...Books lie...Ants fly...Goodbye