Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
rozumím, no jestliže je tolik míst jako u Onyxe jak píše není se čemu divit a boží mlýn si je najde. socky a přisrávači jsou zlo to je bez diskuze, co je ale ještě horší, že mnohým ta veřejně známá nálepka nevadí a místo minimální snahy o vlastní grow si na tomto statusu založili huličskou osobnost.
Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"
Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.
Předvčerejškem jsem došel k zjištění, že existují i alkoholoví přisrávači. Šel jsem za dvouma kamošema s plnou flaškou vodky božkov, že si dáme panáka. U stolu s nima seděl nějaký ožralecký pár a já teda jestli mají kelímky, podal jsem kamošovi vodku atˇnalije, ale jemu z ruky tu flašku vytrhla ta ožralecká štětina, začala nalívat celýmu stolu-já jsem nechtěl být za škrta, tak at teda nalije všem, dali sme panaka a ona začala nalívat znova kurva bez toho aby se zeptala-kamoš (kterej ji znal) ji to musel vytrhnout z ruky aby to nevychlastali. Potom ještě začali pičovat jakože jestli je to originál- že je to nejaky hnusný, tak to sem se už nasral a řekl jim :"přiště drátem do voka kokoti", vzal sem vlašku a šel do (!).
my u nas mame jednoho socana kterej za mnou dicky prijde......"hele,mas neco na prda?" a tak ja nejsem skrt a tak mu dam na zilu...a takhle se to porad vopakuje a pak ho potkam venku s nakou partou a vidim jak bali brko...ale vysere se na me!a druhej den de za mnou jesi nemam neco na prda......omg...priste ho poslu do prde*e
Njn zná to asi každej asi to tak i má být je to takový potravinářský řetězec. My si to vypěstujem hulíme to s kámošema a máme z toho radost. Na sockách mě sere, že oni z toho radost nemají a nedokážou to ocenit, jsou to obyčejní urpuťáci co si myslí, jak jsou zhulení, že donesli světlo na Moravu.
Nejhorší jsou ti co si myslí že se zdraví "nemáte co pálit" ?!!?!
fajn řešení je jak někdo psal s těma semínkama, to dělám taky občas ...
no a když maníci začnou že nemaj kde pěstovat a tak, tož to už mě trochu vytočí a tak jim poradim kde a jak pěstovat (slunný místa, zářivky doma atd)...a když ani to ne, tak to je pro mě člověk kterej si nezaslouží hulení vůbec...
dycky mě rozesměje když o skérech toho ví hodně, umí vyjmenovat co všechno hulil ale neumí ani naklíčit semínka mluví samo za sebe
Tak s ohlednutim na posledni mesic mi to neda a taky prispeju... Po sklizni sem obdarovaval kamose kterym to nekdo zcoroval a vim ze se mi to od nich vrati.... Taky sem ale zhuloval lidi u kterych sem to neocekaval a taky ze nic..... Vic me ale dojebava nevdecnost lidi kterym sem pomahal s growingem a ted kdyz uz vsechen muj cumbrk promenil se v dym mi oni "kamaradi" nabizeji huleni ktere maji vlastne diky me za nemaly peniz.......... trochu zklamani.... ne z toho ze si nezahulim ale z tech lidi
Původní příspěvek od .l. Tak s ohlednutim na posledni mesic mi to neda a taky prispeju... Po sklizni sem obdarovaval kamose kterym to nekdo zcoroval a vim ze se mi to od nich vrati.... Taky sem ale zhuloval lidi u kterych sem to neocekaval a taky ze nic..... Vic me ale dojebava nevdecnost lidi kterym sem pomahal s growingem a ted kdyz uz vsechen muj cumbrk promenil se v dym mi oni "kamaradi" nabizeji huleni ktere maji vlastne diky me za nemaly peniz.......... trochu zklamani.... ne z toho ze si nezahulim ale z tech lidi
Zdravím ,pěkný slunečný den ,taky jsem zažil něco na podobné bázi,ale když jsem se stavil u kámoše co jsem mu leckdy pomáhal s growingem a zkuřovaly sme se vyrovnaně vzájemně,tak jsem ho slušně poprosil jestli by neměl na buka ,něco do papírku odpovědí mi bylo ,no víš fakt sory po mě chce ale každej.No a týpek mi řiká no za kilko bych ti něco ,ale snad dal ,no to mi stačilo a o můj názor na něj bylo postaráno i když ne ,že by mě vyloženě nasrala jen tahle scénka ,bylo toho víc ,ale lidi co v tom hledaj jen biznis nesnášim a měly by se
Koukam, co tu pisete, a delate proti tomu neco? Ja sem napriklad tem lidem dal najevo, ze me to sere, ze je u me zavreno, a sehnal sem spouste lidi rezy, at si vypestujou, klidne jim poradim, trochu sem si je prevychoval, s par sem se pohadal, vyrikali sme si to do oci, a jeden typek, co u me byl celkem casto a se kterym sem se fakt pohadal fest i pred lidma, si postavil foliak a uz ma ode me rezy, takze se snad letos dockam toho, ze ty lidi co sem jim sehnal rezy, aniz bych z toho neco mel ja sam, akorat jen litani atd. tak me taky sami pozvou na svoje vlastnorucne vypestovane huleni a ja budu mit radost, ze oni maji radost, ze si sami vypestovali a ja tu radost s nima budu zdilet, jinak kdyz se zeptam ja, jestli nema na speka, tak nesomruju, ja si tak nepripadam, ode mne meli tolik huleni z ruky do huby, ze me to blby neni, a tem komu rezy umrou, nebo to nejak poserou kvuli svoji lenosti, nebo neschopnosti, nebo kvuli vymluvam, ze nemuzou pestovat, ze nemaji cas, ale to sou lide, co o nich vim, ze by mohli, a ze cas maji, takze me je to jedno, at si klidne tamhle kupuje. A pozor, dalsi veci je, nepodezirejte kazdyho z pseudokamaradstvi, sou mezi nima i lidi, co by chteli pestovat, ale nevi, jak na to, tak by ste jim mohli i ublizit, kdyz by ste je slovne napadli a co si zahuhlali o huleni a hned je fakovali. Jinak teda, snazte se o osvetu tim, ze par lidem sezenete rezy, trochu poradite atd. samozrejme musi mit zajem.
Původní příspěvek od Celller Koukam, co tu pisete, a delate proti tomu neco? Ja sem napriklad tem lidem dal najevo, ze me to sere, ze je u me zavreno, a sehnal sem spouste lidi rezy, at si vypestujou, klidne jim poradim, trochu sem si je prevychoval, s par sem se pohadal, vyrikali sme si to do oci, a jeden typek, co u me byl celkem casto a se kterym sem se fakt pohadal fest i pred lidma, si postavil foliak a uz ma ode me rezy, takze se snad letos dockam toho, ze ty lidi co sem jim sehnal rezy, aniz bych z toho neco mel ja sam, akorat jen litani atd. tak me taky sami pozvou na svoje vlastnorucne vypestovane huleni a ja budu mit radost, ze oni maji radost, ze si sami vypestovali a ja tu radost s nima budu zdilet, jinak kdyz se zeptam ja, jestli nema na speka, tak nesomruju, ja si tak nepripadam, ode mne meli tolik huleni z ruky do huby, ze me to blby neni, a tem komu rezy umrou, nebo to nejak poserou kvuli svoji lenosti, nebo neschopnosti, nebo kvuli vymluvam, ze nemuzou pestovat, ze nemaji cas, ale to sou lide, co o nich vim, ze by mohli, a ze cas maji, takze me je to jedno, at si klidne tamhle kupuje. A pozor, dalsi veci je, nepodezirejte kazdyho z pseudokamaradstvi, sou mezi nima i lidi, co by chteli pestovat, ale nevi, jak na to, tak by ste jim mohli i ublizit, kdyz by ste je slovne napadli a co si zahuhlali o huleni a hned je fakovali. Jinak teda, snazte se o osvetu tim, ze par lidem sezenete rezy, trochu poradite atd. samozrejme musi mit zajem.
HH koukám ,že si taky taková podobná ovce jako já ,rád dokážu poradit co a jak ,lidi co vo to maj zájem a chcou něco vypěstit ,aby nemusely celoročně kupovat od dealeru a měly svůj štýl.No z kámošů snad neznám nikoho co by se aspoň o něco nepokusily a rádi si vždy po kose dáme sem tam něco na košt.Ale celere narovinu neřikej ,že pokaždý si zažil vděk ,občas se to prostě musí zjebat na férovku do ksichtu ,aby si taky dané osůbky uvědomily ,že se na tom opravdu nedá stavět byznis ,že lépe funguje něco za něco ,spíš ve smyslu uděj něco pro druhé oni udělají příště pro tebe až budeš v prdely zase ty?!
Přisrávač je ten kdo akorát somruje, ale nic nenabídne. Když se mam s danou osobou alspoň o čem bavit, a nechová se jako úplnej idiot tak nemam problém... případy co na jedno kouřokolo vytáhnou půlku brka příště nepozvu.(Když jim to nakope prdel tim líp, třeba že se netrafěj z5 do dveří do hospy )
Naučit známý pěstovat je samo nejlepší, ale musej vyvinout nějakou aktivitu, zájem. Nachystat jim všechno pod nos je škoda energie.
Nedavno mi o dobry 2 hlavy mensi a 4 roky mladsi mlady muz vyhrozoval, ze mne bodne do ucha
Respektive to probihalo nejak takhle:
rusne namesti, asi 6 odpoledne, centrum mesta, prakticky 30 kroku od fizlarny, ja slusne oblecenej, nezhulenej, nesmrdici a upravenej, jen prochazel kolem, zadnej ocni kontakt :
x- nemas neco na prodej?
........
r- ja?
x- jo ty!
r- si delas prdel, ne?
x- coze?
r- sockovat skero na ulici!!!!
x- nerikej ze nehulis!
r- zachovava dekorum, mlci, zrychluje krok cimz si odkryva zada
x- nesouvisle mumlani o nenavisti k lidem, co se nepodeli, kdyz ma bratr hlad, kecy bludy
.....
r- mlci, vzdaluje se, otaci se aby kontroloval situaci za zady
.....
x- a co kdybych vytahnul nuz a bodnul te do ucha
r- COZE?
x- a co kdybych vytahl nuz a bodnul te s nim do ucha?
r- konsternovane mlci a povytahne z kapsy nuz
x- aha, takze bys ho vytah' taky, tak cau, ,,kamo''
....coz o to, ja bez noze stejne vice ci mene ven nechodim, ale pouzivam jej primarne coby otvirak, sroubovak, pomucku pri svacine ci jako rezaci nastroj....
Otazkou zustava, co ma relativne slusnej socializovanej clovek delat?
Poridit si jeste VETSI nuz? Aby se jim dalo VYHROZOVAT? Protoze v realu te stejne natrou za neprimerenou sebeobranu?
Zavolat fizly a zazdit odpoledni kino ?
Donutit mlady lidi at nehulej skero?
Plizit se za nim nekam kam kamery nevidej a tam mu nakopat prdel a zazdit odpoledni kino?
Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.
nevím po jakým městě si se procházel, ale nemyslím si, že by to byla situace ze který bych hned vycházel s tím, že si pořídím větší kudlu, nebo že začnu překecávat takovýdle magory, ať nehulej. Jo určitě šlo o nepříjemnou situaci, ale podle mě si narazil na dost labilního jedince, kterých moc nepotkáš, něco jako setkání s ufo
SR: tak to je fakt nářez co se dneska děje, ale když kolikrát vidím co všechno jsou lidi (hlavně ty mladší, ale není to pravidlo ) schopný udělat jen, aby si dali alespoň prda, nebo prostě pro špeka, tak mě ani tahle historka už tolik nepřekvapuje. I když normální to teda MOC není.... Jak píše Zedy - ufo....
ad. nůž: větší nemá cenu pořizovat, protože přesně, jak píšeš jeho použití bys odsral v tomhle státě jen Ty, protože tady by Tě musel nejdřív podříznout, abys Ty mohl alespoň říct, že máš taky nůž, nedejbože slzák, bo pistol.