Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vypadá to fakt pěkně... ten scrog se ti daří...jednu dobu tady nebyl žádnej a už jich tady zase začíná přibývat... a sou podařený, no mazec... snad se mi taky 2. indor povede takhle... ale nechci předbíhat, ještě sem nesklidil ten1. Ty paliczky sou ooopravdu pěkný, ale pozor! Ať ti ty cukříky nezničí zuby
No jasně..snažíme se co to jde... jenže každej udělá napoprve strašně moc chyb... neznám nějak nikoho kdo by jel in, a tak všechno co vím je jen z GROWERu... takže hafo chyb který tomu ubíraj... No a jestli se mi (nám) povede 2. grow jako tobě, tak budu moc rád... Prostě mám ůchylku na Scrogaře je to fakt mazec, říkám tomu "stůl hmoty" a někdy to tak opravdu vypadá...
holky dostaly zrovna papat 8ml/l obm-roztok byl dost do hneda :-)
Ted uz je ceka jen jedno hnojeni.Pote se pokusim a nejaky ten flushing at se to prijemne kouri.
Ripen je na ceste a predstavte si na hydroponii ho ted nemaji.Ze vy ste mi ho vykoupili :-) No ale do tydne ho maji mit a on se pouziva az na posl 10 dni zivota kytek,tak to snad vyjde.
Uvazuju o testu,ponvadz jsem nenasel nic co by primo ukazalo.....no vite co myslim.Mam 6 kytek.3 odrudy po 2ks.Tak me napadlo,ze bych z kazde odrudy jednu kytku ripenil a druhou ne.
Myslite,ze by to bylo prinosem,nebo to mam dat vsem kytkam?