Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2 Dude:jj, to je presne vonco, navic si pamatuju, jak jsem se tenkrat jako na desny scifi koukala na ,,bezne,, odbery slin a skenovani ocni duhovky v ramci kontroly totoznosti. No a duhovky - to uz tu mame!Celkem sila.
gattacu sem taky videl, nebylo to spatny.. ale snad se podobnyho deleni na uber a unter nikdy nedozijem.. pac pak bysme byli jasne unter
mam rad takovy "post-katastroficky" scifi.. videli ste nekdo filmovou verzi 1984? cet sem to jako knizku (hodne kruty) a zajimalo by me jestli i film, stoji za to..
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
...mazaci hlava je rychta pro pokrocili, jen tak nejaky lamce bych tu ujmu nepral, videt to poprvy a nevedet, ze i takovyhle filmy se toci. Muj TOP je Jachym, ten film je uplne jinej, kdyz je jeden radne upravenej. Jako, ze jsme ho pred tim znal, kdo by ne, jednou jsem si ho dopral zburtenej a byl to mazec,.... doporucuju - lhot dobrej oddil tu Chvojkovice
Ještě jsem si vzpomněl na pár oblíbených filmečků:
Kokain, Vlasy, Doors, Bezstarostná jízda, Lola běží o život, V kůži J.Malkowiche, Americká krása, Hráči, Basquiat, Smoke, Apocalypsa Now, Platoon, Kouř (český), Návštěvníci 1,2 (francouzský) - u toho jsem dostával křeče do břicha ...... nejradši mám ale Stonea
drinker hulič - 1984 je naprosto výboernej filmek (ten s se snad Jeremy Ironsem?) - viděl jsem ho dřív než četl, ale knížka je mnohem temnější záležitost - prostě do filmu to všechno nenarveš
mě napadlo - sem třikrát viděl Zachraňte vojína Ryana a nigdy né až do konce - zvláštní...
Jo, jo, 1984 je fuck-t sqelej filmecek, je mozne, ze sem x-stituje nekolik verzi,ja sem videl tu s J. Hurtem a R. Burtonem. Na knizku to sice nema, ale to asi zadnej film. Taky neni spatny Animal Farm od Orwella, to je dobry jak knizka, tak film. Je to animovany a je to fuck-t krutej masakr.
Taky ten posledni Texasky maskr motorovou pilou neni spatny, moc lidem se to sice nelibi,ale ja horory love. Treba Lost Highway,to sice moc horor neni, ale alespon se tak tvari. muj asi nejoblibenejsi Lynchuv film.
Taky mam rad filmiky, kde kamera vypada jako obraz. Co scena, to jinej obraz. Treba Zatoichi (Samuraj) nebo Nez se setmi.
" Hulením afgánského haše proti americkému imperialismu."
Jo, jo, 1984 je fuck-t sqelej filmecek, je mozne, ze sem x-stituje nekolik verzi,ja sem videl tu s J. Hurtem a R. Burtonem. Na knizku to sice nema, ale to asi zadnej film. Taky neni spatny Animal Farm od Orwella, to je dobry jak knizka, tak film. Je to animovany a je to fuck-t krutej masakr.
Taky ten posledni Texasky maskr motorovou pilou neni spatny, moc lidem se to sice nelibi,ale ja horory love. Treba Lost Highway,to sice moc horor neni, ale alespon se tak tvari. muj asi nejoblibenejsi Lynchuv film.
Taky mam rad filmiky, kde kamera vypada jako obraz. Co scena, to jinej obraz. Treba Zatoichi (Samuraj) nebo Nez se setmi.
Videl nekdo film Existenz? Krutej cyber-punk od Davida Cronenberga.
" Hulením afgánského haše proti americkému imperialismu."
Existenz? Mazec s (virtuálníma) realitama? Jo to já rád, takovýhle závěry mě vždycky dostanou.
A The Doors - dobrej filmeček ale knížka (Nikdo to tu nepřežije) to je teprf ten správnej nářez. Tady by mohla bejt docela dobrá kombinace přečíst knížku a pak si teprf pustit filmeček aby člověk viděl jak to asi vypadalo. (víte že tenhle film u odborníků na Doors celkem propadl? no nic, mě rozhodně bavil)
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Lynchoviny jsou zmatek, kterym rozumi snad jen on sam, protoze mi mu do hlavy nevidime. Pise se tu o honed filmech, videl jsem dost, ale jeste mam co dohanet...
kazdopadne muj the best, je prave od Lynch Sloni Muz,.....