Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kámo pokud v tomto nevíš, tak si najdi někoho kdo tomu rozumí... ty LEDky není jen tak napájet a podobně... musí se tam dávat stabilizátor napětí a rezistory... ale to záleží ja kby se to dělalo... já bych si to sám netroufl dělat...
Ono by stačilo, kdyby mi někdo řekl co koupit a třeba na obrazku vysvětlil co a jak zapojit. Takhle by mi to stačilo, tohle uŽ bych pochopil. Koukal jsem na GME a nemůžu nijak ty diody dopasovat
jo a jinak s tim pajenim, da se to vyresit uplne bez nej, staci pouzit PC jumpery a desku s provrtanyma dirama misto univerzalniho plosnaku, moc prace to neusetri, ale neni z toho smrad a diody se daj snadno vyndat, nevyhoda je v tom ze diody nejsou pevne prichyceny a pri neopatrny manipulaci muze nekde vypadnout nakej ten dratek, zapojil sem takhle uz tak 1000 diod a da se to...
jasne ze funguje, 2 panely sem zase rozebral, mam ted jen jeden panel kde bude asi 550 diod, chybi mi jen doplnkove barvy uz, zatim pod tim ale nic nejede, snad uz brzo...
edit: tady foto jak to vypada, pro predstavu, dalsi 2 fotky mam v galerii, dnes panel vypada uz trochu jinak...
vypada to slozite, ve skutecnosti je to jednoduchy, sou tam vlastne jen 3 vodice s ruznym potencialem, 12V na cerveny a 3.3V na modry a spolecna zem, pribyde jeste 5V na oranzovy
Původní příspěvek od Qwertys Hele, není lepší outdoor než tyto diody, nebo skleník, ten by byl asi nejlepší ne? myslím kvalitativně a kvantitativně
Diody vyzkouším, ale jen s jednou či dvěma květinama a vyjde to do 500Kč jak jsem to počítal.(nákup)
No nevím co to je za otázku, ale samo je nej příroda. Skleník je posílená příroda a "IN" už je prostě úmělý prostředí, který si musiš vychytat. Mluvil si o metru čtverečním a teď tak?