Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Socky a přisrávači - lidé nesympatičtí
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 26 27 28 29 30 »
Autor
Téma 
ToiletTrooper
Nový Člen

Karma uživatele ToiletTrooper - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 433

Já když si du zahulit o volné tak dem jen s kamošem,sednem a hned se vynoří 10 lidí ze třídy hned nemáš nemáš?na facku,nejlepší příjde typka a začne valit "dáš mi dáš mi?já sem přece tovje kamoška" bavil sem se s ní jednou a to byl rozhovor typu "uhni krávo"

Zero or Die

Old Post 25-03-2008 v 17:31 PM
ToiletTrooper je offline   Profil uživatele ToiletTrooper   Find more posts by ToiletTrooper   Foto galerie člena ToiletTrooper   Click here to Send ToiletTrooper a Private Message   Add ToiletTrooper to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
frenlik
Nový Člen

Karma uživatele frenlik - 36% Pěstitelská

Příspěvek č. 434

tak to víte, takoví jsou všude
akorát u nás je teda nemáme
ale jó vlastně máme..

Old Post 24-04-2008 v 20:30 PM
frenlik je offline   Profil uživatele frenlik   Find more posts by frenlik   Foto galerie člena frenlik   Click here to Send frenlik a Private Message   Add frenlik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mesias
Stálý Člen

Karma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 435

crackonos: dle mě nechápeš to slovo socky tak peyorativně jako my ostatní... Ano jsou přísloví tipu "líná huba holí neštěstí", jednou já potom ty... Ale Socky na ty tohle nefunguje, jde o lidi, kteří dokáží potlačit pocit vnitřního studu a prostě chtěli by nejlépe všechno, ale nikdy se sebemenší snahou to povracet...

Byl jsem teď na pivku - šel jsem sám, nikoho jsem neznal, jen barmanku, ale ta měla frmol, tak jsem si sednul sám ke stolu, vyndal si cigárka, objednal pivko... A už u mě seděl nějaký týpek - od pohledu úchylák, ale jelikož se snažím nesoudit zbrkle, tak jsem ho poslouchal... Říkal mi, že se jmenuje Pavel (já se pro jistotu ani nepředstavil) a že tak chodí sám po hospodách a neví co by... Že už ho ani pít nebaví, takže si chce chvíli promluvit... Snažil jsem se ho zbavit s tím, že jsem jen na chvilku a hned zas půjdu na koleje... A už mě začal zpovídat - kam na koleje, co studuju... Dělal to sice tak nenásilně, že jsem mu i něco řekl, ale po chvíl jak když uhodí začal hrát na city - že mu prý umřel otec a tak... To vypadalo celkem smutně, ale když jakmile jsem projevil lítost vypálil jestli bych mu nedal cigaretu a nekoupil pivo tak jsem mu řekl, že to že mu umřel otec není důvod k tomu aby začal sockovat po barech... Možná jsem se zachvoal krutě, ale kdyby jste ho viděli a to všechno kolem - jak mluvil a vyjadřoval se... Podle mě šlo o člověka, který už v tom sockování umí trochu víc chodit... Mám čisté svědomí - nebyl jsem na něj hnusnej, jen jsem mu to tak naznačil a řekl jsem mu že peníze nemám že jsem chudý student... cigáro jsem mu dal - načež pan smutný hrdina se skoro bez pozdravení na místě zvedl a odešel z hospody - asi zjistil že nic nepustím...

Můj Indoor Další kolo jede: 6xSuperSkunk
Můj tabáček 2006Moje pěstování 2007
Moje pěstování 2006

Old Post 25-04-2008 v 08:31 AM
Mesias je offline   Profil uživatele Mesias   Find more posts by Mesias   Foto galerie člena Mesias   Click here to Send Mesias a Private Message   Add Mesias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crackonos
Stálý Člen

Karma uživatele crackonos - 8% PěstitelskáKarma uživatele crackonos - 8% PěstitelskáKarma uživatele crackonos - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 436

citace:
Původní příspěvek od Mesias
crackonos: dle mě nechápeš to slovo socky tak peyorativně jako my ostatní... Ano jsou přísloví tipu "líná huba holí neštěstí", jednou já potom ty... Ale Socky na ty tohle nefunguje, jde o lidi, kteří dokáží potlačit pocit vnitřního studu a prostě chtěli by nejlépe všechno, ale nikdy se sebemenší snahou to povracet...

Samozřejmě, tak to funguje u nás na vesnici, kde se tak nějak všichni znají (i ze sousedních vesnic), až na toho Lišku. ALE ve městě kam chodím do školy je to pravej opak, tak jak to myslíš ty- podáš prst, podruhé "chlamst" a ruka je v prdeli. Proto ve městě hulím jenom s těma které znám.
Tuhle jsem si dával před školou šluka a příde nějakej kluk, kterýho sice ze školy od vidění znám, ale je mu tak asi 14. Já jsem mu řekl na rovinu, že je prostě moc mladej a že mu nic nedám...začal pi..vat že jsem krkoun atd.,ale já jsem nepovolil,...na dva až osm let se mi do krimu moc nechce, mu z toho náhodou mrdne (byl to moc dobrej venek), odvezou ho do nemocnice, rodiče na něj přitlačí a je na světě obvinění vůči mé osobě, vyhodí mě ze školy a co bych pak dělal...

...nemám víru, aspoň ji neztratím.../www/
Vaše nejoblíbenější filmové hlášky

Old Post 25-04-2008 v 12:13 PM
crackonos je offline   Profil uživatele crackonos   Find more posts by crackonos   Foto galerie člena crackonos   Click here to Send crackonos a Private Message   Add crackonos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crackonos
Stálý Člen

Karma uživatele crackonos - 8% PěstitelskáKarma uživatele crackonos - 8% PěstitelskáKarma uživatele crackonos - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 437

Tak včera se mi opět potvrdilo to, jak to u nás na vesnici chodí (a měl jsem z toho radost )

Old Post 26-04-2008 v 10:36 AM
crackonos je offline   Profil uživatele crackonos   Find more posts by crackonos   Foto galerie člena crackonos   Click here to Send crackonos a Private Message   Add crackonos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ges
Stálý Člen

Karma uživatele ges - 73% PěstitelskáKarma uživatele ges - 73% PěstitelskáKarma uživatele ges - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 438

Jednou takhle po skole, jsem cekal na kamose, ze se zhulime, mel jsem na posledni dymku. Vytahnu sacek z kapsy, abych se podival kolik toho mame a zachvilku me oslovi cikan, pry jestli nemam nejake huleni, ja rikam, ze ne. On nato, ze me pry videl, ze jsem mel v ruce sacek. Odpovedel jsem mu, ze to mam pro sebe a ze toho mam malo a ze mu nemuzu dat. On na me, at mu ukazu co mam. Ja na to, ze nevidim duvod proc bych mu to mel ukazovat a davat do ruky....postupne jsem videl, jak cikan zacina penit, ze netancuju, tak jak on piska....asi 15min se ze me snazil vymamit asi 0,2g...potom ho napadlo, ze chce alespon cigo...rikam mu, ze mam jenom tabak, ze si muze ubalit...a on takovym drzym tonem rekl, ze balit neumi, at mu to ubalim....to uz jsem jeho aroganci nesnesl a zacal jsem mu vysvetlovat, ze to na tom svete takhle nechodi, aby lidi nic nedelali a dostavali veci zadarmo....jeho posledni argument byl, ze je ale dobry clovek tomu jsem se uprimne zasmal. Potom na me zacal vytahovat pesti a se slovy, ze mam stesti, ze okolo chodi moc lidi odesel a ze si me chyti

konopný strom
ww a HH na strome

Old Post 27-04-2008 v 10:09 AM
ges je offline   Profil uživatele ges   Find more posts by ges   Foto galerie člena ges   Click here to Send ges a Private Message   Add ges to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crackonos
Stálý Člen

Příspěvek č. 439

ges: S tou kofolou se mi něco podobného taky stalo. Takhle si to hulím, příjde za mnou asi tak dvacetiletý cigán a prej ať mu dám něco na prda (slovo prosím neznal), já jsem zrovna dohuloval osobáka a bylo tam tak na rukáv. Tak jsem mu podal toho špeka (bylo tam tak na dva-tři prdy a já jsem byl už moc), ať se teda zhulí- on začal držkovat, že mě viděl jak si balím z velkého saklu (to jsem už začal pěnit). Tak jsem mu řekl, že jestli mu to nestačí, ať táhne do prdele, že mu prostě nic nedám. On asi viděl, že u mě teda nepochodí, a šel odkud přišel. Ještěže mám kua takový autoritativní tělesný proporce.

Old Post 27-04-2008 v 10:23 AM
Mesias
Stálý Člen

Karma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 440

Pinus: Boží mlýny - pokud to bereš jako že všichni jednou umřem tak to jo, ale jinak boží mlýny dle mě nikdy nemleli...

Můj Indoor Další kolo jede: 6xSuperSkunk
Můj tabáček 2006Moje pěstování 2007
Moje pěstování 2006

Old Post 27-04-2008 v 15:43 PM
Mesias je offline   Profil uživatele Mesias   Find more posts by Mesias   Foto galerie člena Mesias   Click here to Send Mesias a Private Message   Add Mesias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Intergalacticc
Stálý Člen

Karma uživatele Intergalacticc - 95% PěstitelskáKarma uživatele Intergalacticc - 95% PěstitelskáKarma uživatele Intergalacticc - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 441

jo no kdyby mleli tak by to vypadalo vše trochu jinak tím mlýnem se musí stát každý posekaný člověk a rozemlít ty pomrdkávače a podělávky osobně

zkušební pokus v nové skříni 150w(sušina 82g)

2pokus 7*(chronic) 150w(sušina 75g)

3 grow 6*(hashberry soil)o5 150w ještě frčí(sušina 91,3g)

4té kolo 150w 7ks (hashberry) 1ks (ww) (jede)

Old Post 27-04-2008 v 16:41 PM
Intergalacticc je offline   Profil uživatele Intergalacticc   Find more posts by Intergalacticc   Foto galerie člena Intergalacticc   Click here to Send Intergalacticc a Private Message   Add Intergalacticc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 442

chlapci, chlapci... takhle mele boží mlýn ... tak bacha na to

Old Post 28-04-2008 v 17:40 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Onyx
Stálý Člen

Karma uživatele Onyx - 18% Pěstitelská

Příspěvek č. 443

U nas su sockari skoro vsetci ale ma to svoju logiku.Je tu strasna bieda,malo penazi takze su tu sockari ako na love tak na cigara a tiez ganju lebo poriadne pestovat sa tu nikomu nechce jedine tak hulit to by chceli vsetci

Old Post 29-04-2008 v 12:00 PM
Onyx je offline   Profil uživatele Onyx   Find more posts by Onyx   Foto galerie člena Onyx   Click here to Send Onyx a Private Message   Add Onyx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Intergalacticc
Stálý Člen

Karma uživatele Intergalacticc - 95% PěstitelskáKarma uživatele Intergalacticc - 95% PěstitelskáKarma uživatele Intergalacticc - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 444

endorfe: neni to náhopdou mlýn od šmajstrly na pohanku před pár lety sem tam byl ze školou na exkurzi a vypadalo to tam podobně

zkušební pokus v nové skříni 150w(sušina 82g)

2pokus 7*(chronic) 150w(sušina 75g)

3 grow 6*(hashberry soil)o5 150w ještě frčí(sušina 91,3g)

4té kolo 150w 7ks (hashberry) 1ks (ww) (jede)

Old Post 29-04-2008 v 14:56 PM
Intergalacticc je offline   Profil uživatele Intergalacticc   Find more posts by Intergalacticc   Foto galerie člena Intergalacticc   Click here to Send Intergalacticc a Private Message   Add Intergalacticc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 445

Intergalactic:Hehe, to je mlýn kam chodím pro šrot a pro ostatní krmiva. To asi nebude od šmajstrly

Old Post 29-04-2008 v 16:14 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Slick-ace
Stálý Člen

Karma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 446

Kéž by v tom mlejně semleli všecky přisrávače světa

Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"

Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.

Food Not Bombs

Old Post 01-05-2008 v 18:29 PM
Slick-ace je offline   Profil uživatele Slick-ace   Find more posts by Slick-ace   Foto galerie člena Slick-ace   Click here to Send Slick-ace a Private Message   Add Slick-ace to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Slick-ace! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TouchWood
1. FC THC

Karma uživatele TouchWood - 42% PěstitelskáKarma uživatele TouchWood - 42% PěstitelskáKarma uživatele TouchWood - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 447

citace:
Původní příspěvek od Slick-ace
Kéž by v tom mlejně semleli všecky přisrávače světa

tak zde zbude 1 člověk z 10ti

I Ty, se můžeš stát malým teroristou

*****Kroužek mladých teroristů*****

*****větrné mikroelektrárny + ty větší*****

*****Out byTouchWood, Endy & Paichan*****

Old Post 01-05-2008 v 19:05 PM
TouchWood je offline   Profil uživatele TouchWood   Find more posts by TouchWood   Foto galerie člena TouchWood   Click here to Send TouchWood a Private Message   Add TouchWood to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Slick-ace
Stálý Člen

Karma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 448

citace:
Původní příspěvek od TouchWood

tak zde zbude 1 člověk z 10ti

nj. však na každého jednou dojde.

..ehm to nebo to "zde" jsi myslel tady na groweru?

Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"

Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.

Food Not Bombs

Old Post 01-05-2008 v 19:27 PM
Slick-ace je offline   Profil uživatele Slick-ace   Find more posts by Slick-ace   Foto galerie člena Slick-ace   Click here to Send Slick-ace a Private Message   Add Slick-ace to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Slick-ace! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:30 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 26 27 28 29 30 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás