Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já když si du zahulit o volné tak dem jen s kamošem,sednem a hned se vynoří 10 lidí ze třídy hned nemáš nemáš?na facku,nejlepší příjde typka a začne valit "dáš mi dáš mi?já sem přece tovje kamoška" bavil sem se s ní jednou a to byl rozhovor typu "uhni krávo"
crackonos: dle mě nechápeš to slovo socky tak peyorativně jako my ostatní... Ano jsou přísloví tipu "líná huba holí neštěstí", jednou já potom ty... Ale Socky na ty tohle nefunguje, jde o lidi, kteří dokáží potlačit pocit vnitřního studu a prostě chtěli by nejlépe všechno, ale nikdy se sebemenší snahou to povracet...
Byl jsem teď na pivku - šel jsem sám, nikoho jsem neznal, jen barmanku, ale ta měla frmol, tak jsem si sednul sám ke stolu, vyndal si cigárka, objednal pivko... A už u mě seděl nějaký týpek - od pohledu úchylák, ale jelikož se snažím nesoudit zbrkle, tak jsem ho poslouchal... Říkal mi, že se jmenuje Pavel (já se pro jistotu ani nepředstavil) a že tak chodí sám po hospodách a neví co by... Že už ho ani pít nebaví, takže si chce chvíli promluvit... Snažil jsem se ho zbavit s tím, že jsem jen na chvilku a hned zas půjdu na koleje... A už mě začal zpovídat - kam na koleje, co studuju... Dělal to sice tak nenásilně, že jsem mu i něco řekl, ale po chvíl jak když uhodí začal hrát na city - že mu prý umřel otec a tak... To vypadalo celkem smutně, ale když jakmile jsem projevil lítost vypálil jestli bych mu nedal cigaretu a nekoupil pivo tak jsem mu řekl, že to že mu umřel otec není důvod k tomu aby začal sockovat po barech... Možná jsem se zachvoal krutě, ale kdyby jste ho viděli a to všechno kolem - jak mluvil a vyjadřoval se... Podle mě šlo o člověka, který už v tom sockování umí trochu víc chodit... Mám čisté svědomí - nebyl jsem na něj hnusnej, jen jsem mu to tak naznačil a řekl jsem mu že peníze nemám že jsem chudý student... cigáro jsem mu dal - načež pan smutný hrdina se skoro bez pozdravení na místě zvedl a odešel z hospody - asi zjistil že nic nepustím...
Původní příspěvek od Mesias crackonos: dle mě nechápeš to slovo socky tak peyorativně jako my ostatní... Ano jsou přísloví tipu "líná huba holí neštěstí", jednou já potom ty... Ale Socky na ty tohle nefunguje, jde o lidi, kteří dokáží potlačit pocit vnitřního studu a prostě chtěli by nejlépe všechno, ale nikdy se sebemenší snahou to povracet...
Samozřejmě, tak to funguje u nás na vesnici, kde se tak nějak všichni znají (i ze sousedních vesnic), až na toho Lišku. ALE ve městě kam chodím do školy je to pravej opak, tak jak to myslíš ty- podáš prst, podruhé "chlamst" a ruka je v prdeli. Proto ve městě hulím jenom s těma které znám.
Tuhle jsem si dával před školou šluka a příde nějakej kluk, kterýho sice ze školy od vidění znám, ale je mu tak asi 14. Já jsem mu řekl na rovinu, že je prostě moc mladej a že mu nic nedám...začal pi..vat že jsem krkoun atd.,ale já jsem nepovolil,...na dva až osm let se mi do krimu moc nechce, mu z toho náhodou mrdne (byl to moc dobrej venek), odvezou ho do nemocnice, rodiče na něj přitlačí a je na světě obvinění vůči mé osobě, vyhodí mě ze školy a co bych pak dělal...
Jednou takhle po skole, jsem cekal na kamose, ze se zhulime, mel jsem na posledni dymku. Vytahnu sacek z kapsy, abych se podival kolik toho mame a zachvilku me oslovi cikan, pry jestli nemam nejake huleni, ja rikam, ze ne. On nato, ze me pry videl, ze jsem mel v ruce sacek. Odpovedel jsem mu, ze to mam pro sebe a ze toho mam malo a ze mu nemuzu dat. On na me, at mu ukazu co mam. Ja na to, ze nevidim duvod proc bych mu to mel ukazovat a davat do ruky....postupne jsem videl, jak cikan zacina penit, ze netancuju, tak jak on piska....asi 15min se ze me snazil vymamit asi 0,2g...potom ho napadlo, ze chce alespon cigo...rikam mu, ze mam jenom tabak, ze si muze ubalit...a on takovym drzym tonem rekl, ze balit neumi, at mu to ubalim....to uz jsem jeho aroganci nesnesl a zacal jsem mu vysvetlovat, ze to na tom svete takhle nechodi, aby lidi nic nedelali a dostavali veci zadarmo....jeho posledni argument byl, ze je ale dobry clovek tomu jsem se uprimne zasmal. Potom na me zacal vytahovat pesti a se slovy, ze mam stesti, ze okolo chodi moc lidi odesel a ze si me chyti
ges: S tou kofolou se mi něco podobného taky stalo. Takhle si to hulím, příjde za mnou asi tak dvacetiletý cigán a prej ať mu dám něco na prda (slovo prosím neznal), já jsem zrovna dohuloval osobáka a bylo tam tak na rukáv. Tak jsem mu podal toho špeka (bylo tam tak na dva-tři prdy a já jsem byl už moc), ať se teda zhulí- on začal držkovat, že mě viděl jak si balím z velkého saklu (to jsem už začal pěnit). Tak jsem mu řekl, že jestli mu to nestačí, ať táhne do prdele, že mu prostě nic nedám. On asi viděl, že u mě teda nepochodí, a šel odkud přišel. Ještěže mám kua takový autoritativní tělesný proporce.
U nas su sockari skoro vsetci ale ma to svoju logiku.Je tu strasna bieda,malo penazi takze su tu sockari ako na love tak na cigara a tiez ganju lebo poriadne pestovat sa tu nikomu nechce jedine tak hulit to by chceli vsetci